De populairste activiteiten van Sukarara Weaving Village

Lombok Rijstterraswandeling & Benang Kelambu-waterval

1. Lombok Rijstterraswandeling & Benang Kelambu-waterval

Stap in de betoverende wereld van de groene landschappen van Lombok, waar je wordt ondergedompeld in de kunst van de terrasvormige rijstvelden. Terwijl je de kronkelende paden doorkruist, zul je gefascineerd raken door de naadloze harmonie tussen de mensheid en de natuur. Deze zorgvuldig ontworpen terrassen zijn generaties lang vervaardigd door bekwame boeren en schilderen een adembenemend tapijt van weelderige groene lagen, tegen de majestueuze achtergrond van de torenhoge bergen van het eiland. Bereid je voor om betoverd te worden terwijl je dieper in het hart van het regenwoud van Lombok duikt om het fascinerende wonder van de Benang Kelambu-waterval te onthullen. Dit spektakel, toepasselijk 'Thread-like Waterfall' genoemd, belichaamt gratie en finesse. De waterval daalt sierlijk af van een steile afgrond en creëert een delicate mist die je omhult als een etherische sluier en je naar een rijk van rust en sereniteit leidt. Als u uw expeditie voortzet, biedt een verblijf in het Apenbos een betoverende ontmoeting met de speelse en innemende inwoners van Lombok. In dit bosreservaat verblijft een levendige troep langstaartmakaken, geroemd om hun nieuwsgierige karakter en pittige capriolen. Observeer deze behendige wezens terwijl ze door het bladerdak slingeren en zich bezighouden met hun natuurlijke habitat, een hartverwarmend schouwspel dat dierbare herinneringen in je geest zal etsen. In deze tourpakketten bieden we de diensten van een deskundige Engelssprekende chauffeur-gids. Uw chauffeur zal tijdens de reis ook als uw persoonlijke gids dienen door informatie te geven over bestemmingen, activiteiten en lokale cultuur die u onderweg tegenkomt.

Lombok: verken een dagtrip naar Zuid-Lombok

2. Lombok: verken een dagtrip naar Zuid-Lombok

Geniet van de privétour en verken de mooiste stranden en het traditionele dorp Lombok. Routebeschrijving Begin de tour om 08:00 uur en ga naar de eerste bestemming, het weefdorp Sukarara, waar je kunt leren hoe je het traditionele Lombok-kostuum kunt weven en dragen om net als een van de lokale bewoners te zijn. Vervolgens zal de top van Seger Hill je verbazen met zijn uitzicht. vanaf deze plek kun je het Mandalika Circuit en het Seger-strand in één keer zien. Bezoek het Tanjung Aan-strand waar u kunt ontspannen en zonnebaden. het blauwe water en het weidse uitzicht zullen je ziel gewoon ontspannen. Je kunt hier optioneel lunchen De laatste bestemming is Merese Hill. Je wandelt rond 14.00 uur de heuvel op, omdat dit de beste tijd is om het beste van het uitzicht te krijgen. U sluit de tour af door naar het hotel te gaan en tijd om afscheid te nemen van de chauffeur/gids

Van Mataram: Sendang Gile-waterval en Senaru-dorpstour

3. Van Mataram: Sendang Gile-waterval en Senaru-dorpstour

Ontdek het best bewaarde geheim van Lombok, de majestueuze Sendang Gile-waterval. Begin de dag met een reis langs de kust van Malimbu, vanwaar u de Gili-eilanden en de berg Agung op Bali kunt zien. Wandel langs spectaculaire rijstterrassen en bossen en beklim 600 meter boven de zeespiegel om aan de voet van de berg Rinjani te komen. De wandeling wordt beloond met koele frisse lucht en het heldere vallende water van de Sendang Gile. Na een duik in de watervallen en een lunchpauze, bezoek je Senaru Village en zie je hoe hun tribale leven in de bergen verweven is met islamitische invloeden. Je bezoekt ook de oude moskee van Bayan, een moslimerfgoedlocatie die dateert uit de 16e eeuw.

Andere activiteiten in Sukarara Weaving Village

Wil je alle activiteiten in Sukarara Weaving Village bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.