Belevingen in
Sukhothai

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Onze activiteiten volgen de lokale gezondheidsrichtlijnen, zodat jij met een gerust hart van je beleving kunt genieten.

Sukhothai: De beste dingen die je niet wil missen

Sukhothai: fietstocht door het historische park en het platteland

1. Sukhothai: fietstocht door het historische park en het platteland

Wees getuige van vele aspecten van het plattelandsleven in Thailand en verken de beroemde ruïnes van Sukhothai Historical Park, een UNESCO-werelderfgoed, tijdens deze begeleide fietstocht van een hele dag. Profiteer van inbegrepen ophalen en wegbrengen binnen 15 kilometer van Sukhothai en geniet van een inbegrepen lunch in een lokaal restaurant. Je ervaren Engelssprekende gids haalt je rond 8.15 uur op bij je hotel. De fietstocht zelf begint vanuit een klein dorp aan de rand van Sukhothai, bekend als Ban Khuai. Vanaf daar fietst u door een rustig dorp om te genieten van het landschap van de prachtige omgeving en neemt u vervolgens een onverharde weg door eindeloze rijstvelden met een prachtig uitzicht op de berg Kao Laung. Onderweg, waar mogelijk interactie met lokale mensen. Je hebt misschien zelfs de kans om deel te nemen aan het planten van de gewassen van het volgende seizoen. Stop bij de houten meubelfabriek om te zien hoe de lokale timmerman geweldige werken produceert voordat je je reis voortzet langs kleine irrigatiekanalen (Klong Mae Lampan) die door landelijke dorpen passeren. Aangekomen bij de oostelijke poort van Sukhothai, bewonder de prachtige boeddhistische en hindoeïstische architectuur en word je blootgesteld aan een aantal van het meest verbluffende vakmanschap van het land uit een periode die bekend staat als het gouden tijdperk van Thailand. Leer met je gids meer over de geschiedenis en complexe architectuur van Sukhothai, evenals het verhaal van het boeddhisme in Thailand. Stop voor de lunch in een lokaal Thais restaurant en vervolg je fietstocht om het zuiden te bezoeken voordat je terugkeert naar je hotel.

...
Van Bangkok: 3-daagse privétour naar Ayutthaya en Chiang Mai

2. Van Bangkok: 3-daagse privétour naar Ayutthaya en Chiang Mai

Dag 1 - Bangkok, Ayutthaya & Nakornsawan Je wordt opgehaald bij je hotel in Bangkok en gaat naar Ayutthaya, de oude hoofdstad. Stop bij Bang Pa In, bekend als het Zomerpaleis, gebouwd in 1632. Verken de vele prachtige gebouwen met een lange geschiedenis in de omgeving. Je bezoekt dan de Mahathat-tempel. Het hoogtepunt is het hoofd van de Boeddha, dat bedekt is met boomwortels. Na de Mahathat-tempel gaat u lunchen in het plaatselijke restaurant. Na de lunch stapt u aan boord van een boot om rond het eiland Ayutthaya te varen. Geniet van het uitzicht en zie het lokale leven langs de rivier. Vervolgens verlaat u Ayutthaya en gaat u naar de provincie Nakornsawan. Bezoek het Nakornsawan Aquarium, ook bekend als Bueng Borapet, het grootste zoetwatermeer van Thailand. Geniet daarna van een boottocht om de wilde eenden en vogels in het merengebied te zien. Na een dag vol avontuur ga je naar het hotel in de provincie Nakornsawan en check je in bij het hotel, waarna je de avond ter vrije besteding hebt. Overnachting in het Aramis Hotel of gelijkwaardig. Dag 2 - Sukhothai Check uit bij het hotel in Nakornsawan en ga naar Sukhothai. Onderweg stop je bij de Kriwong-tempel, de meest opmerkelijke tempel in Nakornsawan. Gelegen op de heuveltop, biedt het een 360-graden uitzicht over de stad. Bezoek dan Pra Buddha Chinnaraj, ook wel bekend als de The King of Victory. Dit beeld wordt algemeen beschouwd als het mooiste Boeddhabeeld in Thailand. Bezoek vervolgens het Volksmuseum om een verzameling oude gereedschappen, speelgoed en voorwerpen uit het verleden te zien. Na het museum ga je naar een fabriek om te zien hoe afbeeldingen van Boeddha worden gemaakt van messing en brons. Geniet van een lunch in een lokaal restaurant in de buurt. Ga dan naar Sukhothai en het historische park Sukhothai. Fiets door het historische park en geniet van het adembenemende uitzicht op de historische ruïnes. Overnachting in het Sukhothai Treasure Resort & Spa of gelijkwaardig. Dag 3 - Chiang Mai Afrekenen bij het hotel in Sukhothai. Stop bij Srisatchanalai, een andere prachtige historische site. Bekijk de oude pagodes en een zittende boeddha die dateert uit 1250. Ga vervolgens naar Lampang om Phra Suthon Momngkol Kiri te bezoeken, de grootste liggende Boeddha in Birmese stijl in Thailand. Bezoek de lokale markt genaamd Baan Ta Market of Kard Ban Ta om te zien hoe de lokale bevolking in Lampang hun dag doorbrengt. Probeer lokale delicatessen en snacks. De reis eindigt in Chiang Mai, waar je wordt afgezet bij je hotel.

...
Sukhothai: fietstocht door het platteland van een halve dag

3. Sukhothai: fietstocht door het platteland van een halve dag

Begin de tour met ophalen bij je hotel in het centrum van Sukhothai en ga op een fietsavontuur van een halve dag. Nadat je je hebt uitgerust met een mountainbike met 24 versnellingen en voorvering en je helm, begin je door het spectaculaire platteland te peddelen. Bezoek eerst het schilderachtige bezoek van Ban Khuai om te zien hoe de lokale bevolking leeft. Stop om de lokale bevolking te begroeten en krijg een idee van de Thaise cultuur en tradities. Fiets vervolgens langs het irrigatiekanaal en stop om de lokale houten meubelwerkplaats te bezoeken en leer hoe deze ongelooflijke stukken worden gemaakt. Neem vervolgens een onverharde weg die door prachtige rijstvelden loopt. Naast het spectaculaire landschap, zie je veel aspecten van het plattelandsleven in Thailand terwijl je waar mogelijk interactie hebt met de lokale bevolking. Mogelijk krijgt u de kans om deel te nemen aan het planten van de gewassen van volgend seizoen, afhankelijk van het tijdstip van uw bezoek. Krijg ook de kans om te zien hoe traditionele rijstwhisky wordt geproduceerd, natuurlijk met de kans om wat te proeven als je dat wilt. Zodra de tour is afgelopen, keert u 's middags terug naar uw hotel om te genieten van uw vrije tijd. De tour is bedoeld voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het leren over de Thaise cultuur en tradities op het platteland.

...
Sukhothai: begeleide zonsondergangfietstocht van 2,5 uur

4. Sukhothai: begeleide zonsondergangfietstocht van 2,5 uur

Ontmoet je gids in je hotel en fiets de stad uit naar het platteland. Fiets langs de Klong Mae Lampan-irrigatiekanalen en door een klein landelijk dorp, waar je een stop maakt bij een lokale houtsnijwerkfabriek. In de fabriek krijg je de kans om te leren over traditionele Thaise snijtechnieken en de materialen die in deze kunstvorm worden gebruikt. Ontmoet de arbeiders en bekijk hun prachtige stukken in verschillende productiestadia. Je gaat dan verder over een onverharde weg omringd door rijstvelden met een indrukwekkend uitzicht op de Khao Luang-bergen. Wees getuige van een zonsondergang over de rijstvelden met de bergen, wat zorgt voor een prachtige achtergrond. Nadat de tour is voltooid, wordt u teruggebracht naar uw hotel in de stad Sukhothai.

...
Sukhothai Airport: privévervoer van / naar Sukhothai City

5. Sukhothai Airport: privévervoer van / naar Sukhothai City

Geniet van een veilige en betrouwbare privéluchthaventransfer tussen Sukhothai Airport en uw accommodatie in het stadscentrum of de oude stad van Sukhothai. Kies uit een enkele reis van of naar de luchthaven. Word begroet door uw chauffeur die op u wacht in de aankomsthal met een bord met uw naam. Uw chauffeur volgt uw vlucht, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over een vertraagde vlucht. Bespaar uzelf de moeite om te onderhandelen over taxiprijzen en wees gerust, wetende dat alle voertuigen regelmatig worden onderhouden volgens hoge kwaliteitsnormen.

...

Sitemap Sukhothai

Wil je alle activiteiten in Sukhothai ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.