De populairste activiteiten van Sukhothai

Sukhothai: fietstocht door historisch park en platteland

1. Sukhothai: fietstocht door historisch park en platteland

Wees getuige van vele aspecten van het plattelandsleven in Thailand en verken de beroemde ruïnes van Sukhothai Historical Park, een UNESCO-werelderfgoedlocatie, tijdens deze begeleide fietstocht van een hele dag. Profiteer van het inbegrepen ophalen en wegbrengen binnen 15 kilometer (9,3 mijl) van Sukhothai, en geniet van een inbegrepen lunch in een lokaal restaurant. Je ervaren Engelssprekende gids haalt je rond 08:15 uur op bij je hotel. De fietstocht zelf begint vanuit een klein dorpje aan de rand van Sukhothai, bekend als Ban Khuai. Vanaf daar fietst u door een rustig dorp om te genieten van het landschap van de prachtige omgeving en neemt u vervolgens een onverharde weg door eindeloze rijstvelden met een prachtig uitzicht op de Kao Laung-berg. Communiceer onderweg waar mogelijk met lokale mensen. Misschien heb je zelfs de kans om deel te nemen aan het planten van de gewassen van het volgende seizoen. Maak een stop bij de houten meubelfabriek om te zien hoe de plaatselijke timmerman geweldige werken maakt voordat je je reis voortzet langs kleine irrigatiekanalen (Klong Mae Lampan) die door landelijke dorpen lopen. Aangekomen bij de oostelijke poort van Sukhothai, verwonder je over de prachtige boeddhistische en hindoeïstische architectuur en maak je kennis met enkele van de meest verbluffende vakmanschap van het land uit een periode die bekend staat als de Gouden Eeuw van Thailand. Leer met je gids over de geschiedenis en complexe architectuur van Sukhothai, evenals het verhaal van het boeddhisme in Thailand. Stop voor de lunch in een lokaal Thais restaurant en vervolg je fietstocht om het zuiden te bezoeken voordat je terugkeert naar je hotel.

Sukhothai: privétransfer enkele reis naar Chiang Mai

2. Sukhothai: privétransfer enkele reis naar Chiang Mai

Geef de volgende informatie op: volledige naam, vluchtnummer, ophaaldatum en -tijd en telefoonnummer. 1. Bewaar je voucher. Print hem uit of bewaar hem op je telefoon. 2. 24 uur voorafgaand aan uw rit ontvangt u de contactgegevens van uw chauffeur. 3. De chauffeur bij uw hotel in Sukhothai City. Ze houden een bord vast met je naam erop. Voor niet-hotelaccommodaties zal de chauffeur een parkeerplaats in de buurt zoeken en contact met u opnemen voor het ontmoetingspunt. 4. Toon uw voucher en legitimeer u bij de chauffeur. 5. Deze service moet minimaal 3 uur voor aankomst worden geboekt. 6. Het maximum aantal personen per voertuig is 4 personen. 7. De chauffeur kan een foto van u maken als bewijs dat hij een dienst verricht. 8. Voor elke stadstransfer wacht een chauffeur slechts 30 minuten na de ophaaltijd aangegeven in de boeking. Als een klant na 30 minuten niet komt opdagen, wordt de boeking beschouwd als een no-show.

Sukhothai: fietstocht door het historische park van een hele dag met lunch

3. Sukhothai: fietstocht door het historische park van een hele dag met lunch

Geniet van onze mooie tocht langs kanaaltjes die zigzaggend en slingerend langs kleine authentieke dorpjes en rijstvelden komen, met als eindbestemming de oude hoofdstad. Hoor de begroetingen van de lokale bevolking en zie hoe belangrijk die grachten voor hen zijn (landbouw, baden, wassen, vissen voor het avondeten) Veel te zien en te leren langs de verkeersvrije wegen over het lokale leven, lokale industrie en handwerk, landbouw ... en krijg een gemakkelijke maar interessante indruk van de gids over architectuur, geschiedenis en boeddhisme. Het zal je dag rijker maken op het gebied van cultuur en gebruiken. Het is gezond en je steunt ecotoerisme. Alle belangrijke sites worden gemarkeerd tijdens onze tour.

Sukhothai: privétransfer enkele reis naar Chiang Mai

4. Sukhothai: privétransfer enkele reis naar Chiang Mai

Geef de volgende informatie op: volledige naam, vluchtnummer, ophaaldatum en -tijd en telefoonnummer. 1. Bewaar je voucher. Print hem uit of bewaar hem op je telefoon. 2. 24 uur voorafgaand aan uw rit ontvangt u de contactgegevens van uw chauffeur. 3. Gelieve minimaal 30 minuten voor vertrektijd aanwezig te zijn bij het ophaalpunt. 4. Toon uw voucher en legitimeer u bij de chauffeur. 5. Deze service moet minimaal 3 uur voor aankomst worden geboekt. 6. Het maximum aantal personen per voertuig is 3 personen. 7. Professionele chauffeur. 8. De chauffeur kan een foto van u maken als bewijs dat hij een dienst verricht. 9. Voor elke stadstransfer wacht een chauffeur slechts 30 minuten na de ophaaltijd aangegeven in de boeking. Als een klant na 30 minuten niet komt opdagen, wordt de boeking beschouwd als een no-show.

Vanuit Chiang Mai: pas je eigen Sukhothai Heritage Tour aan

5. Vanuit Chiang Mai: pas je eigen Sukhothai Heritage Tour aan

Pas je eigen avontuur aan tijdens een 12-uur durende reis van Chiang Mai naar Sukothai. Neem de leiding terwijl je chauffeur je naar je favoriete locaties brengt, zoals de gigantische Boeddha in Wat Si Chum of de oude tempel van Wat Chang Lom. Kies ervoor om je eigen gids mee te laten reizen. Ontwerp je eigen tour terwijl je maximaal 4 attracties kiest die je wilt bezoeken en hoe lang je daar wilt blijven. Profiteer van een professionele chauffeur die u ophaalt bij uw hotel. Heb de mogelijkheid om uw eigen persoonlijke gids mee te nemen die Engels, Duits of Spaans spreekt. Maak je keuze uit hotspots in Sukhothai. Bezoek het Sukhothai Historical Park, waar je kunstvoorwerpen kunt zien in het Ramkhamhaeng National Museum. Staar naar het verbazingwekkende gigantische Boeddhabeeld omringd door hoge stenen muren in Wat Si Chum. Bekijk het Boeddhabeeld op een voetstuk, omgeven door vijvers bij Wat Traphang Ngoen. Bewonder 134 monumenten uit het verleden in Si Satchanalai Historical Park. Verken de oude overblijfselen van Wat Chang Lom, de thuisbasis van een tempel waar 32 olifantensculpturen het hoofdgebouw omringen.

Sukhothai: begeleide fietstocht van 2,5 uur door het platteland

6. Sukhothai: begeleide fietstocht van 2,5 uur door het platteland

Ontmoet je gids in je hotel en fiets de stad uit het platteland in. Fiets langs de irrigatiekanalen van Klong Mae Lampan en door een klein landelijk dorp, waar u een stop maakt bij een lokale houtsnijwerkfabriek. In de fabriek krijg je de kans om meer te weten te komen over traditionele Thaise snijtechnieken en de materialen die in deze kunstvorm worden gebruikt. Ontmoet de arbeiders en bekijk hun prachtige stukken in verschillende productiestadia. Je gaat dan verder over een onverharde weg omringd door rijstvelden met een indrukwekkend uitzicht op de bergen van Khao Luang. Wees getuige van een zonsondergang over de rijstvelden met de bergen die voor een prachtig decor zorgen. Nadat de tour is afgelopen, wordt u teruggebracht naar uw hotel in de stad Sukhothai.

Sukhothai: fietstocht van een halve dag door het platteland

7. Sukhothai: fietstocht van een halve dag door het platteland

Begin de tour met ophalen van je hotel in het stadscentrum van Sukhothai en begin aan een fietsavontuur van een halve dag. Nadat je bent uitgerust met een mountainbike met 24 versnellingen en voorvering en je helm, begin je te fietsen door het spectaculaire landelijke landschap. Bezoek eerst het bijzondere bezoek van Ban Khuai om te zien hoe de lokale bevolking leeft. Stop om de lokale bevolking te begroeten en een idee te krijgen van de Thaise cultuur en tradities. Fiets vervolgens langs het irrigatiekanaal en stop om de plaatselijke houten meubelwerkplaats te bezoeken en leer hoe deze ongelooflijke stukken worden gemaakt. Neem vervolgens een onverharde weg die door prachtige rijstvelden loopt. Wees naast het spectaculaire landschap getuige van vele aspecten van het plattelandsleven in Thailand terwijl je waar mogelijk in contact komt met de lokale bevolking. Afhankelijk van het tijdstip van uw bezoek krijgt u misschien de kans om deel te nemen aan het planten van de gewassen van het volgende seizoen. Krijg ook de kans om te zien hoe traditionele rijstwhisky wordt geproduceerd, natuurlijk, met de kans om wat te proeven als je dat wilt. Zodra de tour is afgelopen, keert u 's middags terug naar uw hotel om te genieten van uw vrije tijd. De tour is bedoeld voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het leren over de Thaise cultuur en tradities op het platteland.

Thailand: eSim mobiel data-abonnement

8. Thailand: eSim mobiel data-abonnement

Maak uw reis naar Thailand probleemloos met een handige eSIM. Blijf tijdens uw reizen verbonden met supersnelle dekking in Thailand en andere landen. Koop en installeer uw eSIM altijd en overal, en kies uit een verscheidenheid aan datapakketten, geldigheidsopties en dekking in andere landen. Scan gewoon de eSIM QR-code om toegang te krijgen tot al uw essentiële apps tijdens uw reis. Vermijd de moeite om meerdere simkaarten te beheren met deze zero-waste-oplossing. Ontvang één eSIM per apparaat en herlaad door eenvoudig extra eSIM-abonnementen te kopen en te activeren terwijl u bezig bent. Eenmaal geactiveerd, begint uw dekking volgens de door u geselecteerde duur. Upgrade naar dekking in 8 landen, waaronder Thailand, Maleisië, Singapore, Indonesië, Vietnam, Cambodja, Hongkong en Zuid-Korea. De meeste apparaten die na 2019 zijn uitgebracht, zijn compatibel met eSIM (bijv. iPhone XR, XS van modellen daarna, Google Pixel 4 en hoger). Als je het niet zeker weet, controleer dan de foto van de compatibiliteitsrichtlijn om te bevestigen dat je in aanmerking komt. Als u na installatie van deze eSIM geen verbinding kunt maken met internet, volg dan de zelfhulpgids voor het oplossen van problemen in uw GYG-voucher. Thailand te gebruiken vervoerder: DTAC

Fietsen door Sukhothai door het platteland van een hele dag

9. Fietsen door Sukhothai door het platteland van een hele dag

Onze dagtour begint om 08:00 tot 15:00 uur. Er is voldoende tijd om te leren en ervaringen op te doen over het dorpsleven, landbouw en landbouwproducten. U zult een diepe indruk maken en de prachtige omgeving van Sukhothai echt beleven. Langs lokale dorpen, rijstvelden, markt ... Onze dagtour door het platteland zit boordevol lokale activiteiten zoals; Lokale rijstmolen, rijstwhiskystokerij, gerookte vis, champignonkwekerij en nog veel meer, afhankelijk van het seizoen. Deze tour gaat niet alleen over fietsen, maar ook over een educatieve reis.

Luchthaven Sukhothai: privétransfer van/naar de stad Sukhothai

10. Luchthaven Sukhothai: privétransfer van/naar de stad Sukhothai

Geniet van een veilige en betrouwbare privéluchthaventransfer tussen de luchthaven van Sukhothai en uw accommodatie in het stadscentrum of de oude stad van Sukhothai. Kies uit een enkele reis van of naar de luchthaven. U wordt begroet door uw chauffeur die in de aankomsthal op u wacht met een bordje met uw naam erop. Uw chauffeur volgt uw vlucht zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over een vertraagde vlucht. Bespaar uzelf de moeite om over taxiprijzen te onderhandelen en wees gerust in de wetenschap dat alle voertuigen regelmatig worden onderhouden volgens hoge kwaliteitsnormen.

Datums kiezen

Ontdek het beste van
Sukhothai

12 activiteiten gevonden
Sorteren op:

In de buurt van Sukhothai

Meer zien

Andere activiteiten in Sukhothai

Wil je alle activiteiten in Sukhothai bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.