Ontdek het beste van
Sukhothai

Alle activiteiten

Onze aanbevelingen voor Sukhothai

Thailand: 5G eSim mobiel data-abonnement

Thailand: 5G eSim mobiel data-abonnement

Maak je reis naar Thailand probleemloos met een handige eSIM. Blijf verbonden tijdens je reis met high-speed dekking in Thailand en andere landen. Koop en installeer je eSIM altijd en overal en kies uit verschillende datapakketten, geldigheidsopties en dekking in andere landen. Scan eenvoudig de QR-code van de eSIM om tijdens je reis toegang te krijgen tot al je essentiële apps. Vermijd de moeite van het beheren van meerdere SIM's met deze nul-afval oplossing. Je krijgt één eSIM per apparaat en kunt onderweg eenvoudig extra eSIM-abonnementen kopen en activeren. Eenmaal geactiveerd, begint je dekking volgens de door jou geselecteerde duur. Upgrade naar dekking in andere Aziatische landen, waaronder China, Hongkong, Macau, Singapore, Zuid-Korea, Vietnam en Maleisië. De meeste apparaten die na 2019 zijn uitgebracht, zijn compatibel met eSIM (bijvoorbeeld iPhone XR, XS of modellen daarna, Google Pixel 4 en daarna). Als je het niet zeker weet, raadpleeg dan de foto met compatibiliteitsrichtlijnen om te controleren of je in aanmerking komt. Als je geen verbinding kunt maken met internet nadat je deze eSIM hebt geïnstalleerd, volg dan de Zelfhulpgids voor het oplossen van problemen in je GYG voucher. De luchtvaartmaatschappij in Thailand gebruiken: AIS

Sukhothai: fietstocht door historisch park en platteland

Sukhothai: fietstocht door historisch park en platteland

Wees getuige van vele aspecten van het plattelandsleven in Thailand en verken de beroemde ruïnes van Sukhothai Historical Park, een UNESCO-werelderfgoedlocatie, tijdens deze begeleide fietstocht van een hele dag. Profiteer van het inbegrepen ophalen en wegbrengen binnen 15 kilometer (9,3 mijl) van Sukhothai, en geniet van een inbegrepen lunch in een lokaal restaurant. Je ervaren Engelssprekende gids haalt je rond 08:15 uur op bij je hotel. De fietstocht zelf begint vanuit een klein dorpje aan de rand van Sukhothai, bekend als Ban Khuai. Vanaf daar fietst u door een rustig dorp om te genieten van het landschap van de prachtige omgeving en neemt u vervolgens een onverharde weg door eindeloze rijstvelden met een prachtig uitzicht op de Kao Laung-berg. Communiceer onderweg waar mogelijk met lokale mensen. Misschien heb je zelfs de kans om deel te nemen aan het planten van de gewassen van het volgende seizoen. Maak een stop bij de houten meubelfabriek om te zien hoe de plaatselijke timmerman geweldige werken maakt voordat je je reis voortzet langs kleine irrigatiekanalen (Klong Mae Lampan) die door landelijke dorpen lopen. Aangekomen bij de oostelijke poort van Sukhothai, verwonder je over de prachtige boeddhistische en hindoeïstische architectuur en maak je kennis met enkele van de meest verbluffende vakmanschap van het land uit een periode die bekend staat als de Gouden Eeuw van Thailand. Leer met je gids over de geschiedenis en complexe architectuur van Sukhothai, evenals het verhaal van het boeddhisme in Thailand. Stop voor de lunch in een lokaal Thais restaurant en vervolg je fietstocht om het zuiden te bezoeken voordat je terugkeert naar je hotel.

Sukhothai: fietstocht door het historische park van een hele dag met lunch

Sukhothai: fietstocht door het historische park van een hele dag met lunch

Geniet van onze mooie tocht langs kanaaltjes die zigzaggend en slingerend langs kleine authentieke dorpjes en rijstvelden komen, met als eindbestemming de oude hoofdstad. Hoor de begroetingen van de lokale bevolking en zie hoe belangrijk die grachten voor hen zijn (landbouw, baden, wassen, vissen voor het avondeten) Veel te zien en te leren langs de verkeersvrije wegen over het lokale leven, lokale industrie en handwerk, landbouw ... en krijg een gemakkelijke maar interessante indruk van de gids over architectuur, geschiedenis en boeddhisme. Het zal je dag rijker maken op het gebied van cultuur en gebruiken. Het is gezond en je steunt ecotoerisme. Alle belangrijke sites worden gemarkeerd tijdens onze tour.

Sukhothai: 2,5 uur fietstocht met gids langs zonsondergang op het platteland

Sukhothai: 2,5 uur fietstocht met gids langs zonsondergang op het platteland

Ontmoet je gids in je hotel en fiets de stad uit het platteland in. Fiets langs de irrigatiekanalen van Klong Mae Lampan en door een klein landelijk dorp, waar u een stop maakt bij een lokale houtsnijwerkfabriek. In de fabriek krijg je de kans om meer te weten te komen over traditionele Thaise snijtechnieken en de materialen die in deze kunstvorm worden gebruikt. Ontmoet de arbeiders en bekijk hun prachtige stukken in verschillende productiestadia. Je gaat dan verder over een onverharde weg omringd door rijstvelden met een indrukwekkend uitzicht op de bergen van Khao Luang. Wees getuige van een zonsondergang over de rijstvelden met de bergen die voor een prachtig decor zorgen. Nadat de tour is afgelopen, wordt u teruggebracht naar uw hotel in de stad Sukhothai.

Chiang Mai Minivan huren met Engels sprekende chauffeur

Chiang Mai Minivan huren met Engels sprekende chauffeur

We zorgen voor een minibus met een professionele chauffeur. Je kunt één, twee, drie dagen of zoveel dagen nemen als je nodig hebt, met een verscheidenheid aan attracties en activiteiten. We helpen je ook bij het samenstellen van een pakket dat past bij jouw specifieke behoeften in Chiang Mai en nabijgelegen provincies. Privé minibus met 9 stoelen met airconditioning en 1 stoel naast de chauffeur. Kinderzitje beschikbaar op aanvraag. De chauffeur spreekt Engels, is veilig, servicegericht, betrouwbaar, flexibel en betaalbaar. Je kunt de interessante plaatsen en combinaties kiezen om de service te dekken. We hebben 2 selecteerbare opties 1. Reizen in Chiang Mai. 2. Reizen van Chiang Mai naar Chiang Rai door je op te halen in Chiang Mai en af te zetten in Chiang Mai, als je je wilt afzetten in Chiang Rai stad kan dat ook (aanvragen na boeking). We raden je de interessante plaatsen aan, je kunt kiezen uit combinaties van twee drie vier plaatsen of meer, afhankelijk van jou en de service. Chiang Mai : Wat Phra That Doi Suthep, Wat Umong, Wat Pha Lat, Wat Doi Kham, Doi Inthanon National Park, King&Queen Pagodes, Royal Project, Wachirathan Waterval, Mae Ya Waterval, Ban Mae Klang Luang( Witte Karen hilltribe), Kew Mae Pan Nature Trail, Pha Dok Siew Nature Trail, Pha Chor Grand Canyon, Elephant Sanctuary, Sticky waterval, Mon Jam, Orchid& Butterfly farm, Mok Fha Waterfall, Long neck hilltribes village, Chiang Dao Cave, Dentawada Cafe, Botanical Garden, Sankampheng Hot Springs, Bor Sang village, Ban Maekampong, Tiger Kingdom, A.T.V., Raften, Zipline, Ect. Chiang Rai : Witte tempel, Blauwe tempel, Baan Dam museum, Huey Pla Kang tempel, Longneck heuveldorp, Sang Kaew Phathiyan tempel, Doi Chang, Singha Park, Gouden Driehoek, Ect. * Beide opties hebben verschillende prijzen.

Sukhothai: fietstocht van een halve dag door het platteland

Sukhothai: fietstocht van een halve dag door het platteland

Begin de tour met ophalen van je hotel in het stadscentrum van Sukhothai en begin aan een fietsavontuur van een halve dag. Nadat je bent uitgerust met een mountainbike met 24 versnellingen en voorvering en je helm, begin je te fietsen door het spectaculaire landelijke landschap. Bezoek eerst het bijzondere bezoek van Ban Khuai om te zien hoe de lokale bevolking leeft. Stop om de lokale bevolking te begroeten en een idee te krijgen van de Thaise cultuur en tradities. Fiets vervolgens langs het irrigatiekanaal en stop om de plaatselijke houten meubelwerkplaats te bezoeken en leer hoe deze ongelooflijke stukken worden gemaakt. Neem vervolgens een onverharde weg die door prachtige rijstvelden loopt. Wees naast het spectaculaire landschap getuige van vele aspecten van het plattelandsleven in Thailand terwijl je waar mogelijk in contact komt met de lokale bevolking. Afhankelijk van het tijdstip van uw bezoek krijgt u misschien de kans om deel te nemen aan het planten van de gewassen van het volgende seizoen. Krijg ook de kans om te zien hoe traditionele rijstwhisky wordt geproduceerd, natuurlijk, met de kans om wat te proeven als je dat wilt. Zodra de tour is afgelopen, keert u 's middags terug naar uw hotel om te genieten van uw vrije tijd. De tour is bedoeld voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het leren over de Thaise cultuur en tradities op het platteland.

Luchthaven Sukhothai: privétransfer van/naar de stad Sukhothai

Luchthaven Sukhothai: privétransfer van/naar de stad Sukhothai

Geniet van een veilige en betrouwbare privéluchthaventransfer tussen de luchthaven van Sukhothai en uw accommodatie in het stadscentrum of de oude stad van Sukhothai. Kies uit een enkele reis van of naar de luchthaven. U wordt begroet door uw chauffeur die in de aankomsthal op u wacht met een bordje met uw naam erop. Uw chauffeur volgt uw vlucht zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over een vertraagde vlucht. Bespaar uzelf de moeite om over taxiprijzen te onderhandelen en wees gerust in de wetenschap dat alle voertuigen regelmatig worden onderhouden volgens hoge kwaliteitsnormen.

Vanuit Chiang Mai: Pas je eigen Sukhothai erfgoed tour aan

Vanuit Chiang Mai: Pas je eigen Sukhothai erfgoed tour aan

Stel je eigen avontuur samen tijdens een 12 uur durende tocht van Chiang Mai naar Sukothai. Neem het heft in eigen handen terwijl je chauffeur je naar je favoriete plekken brengt, zoals de reusachtige Boeddha in Wat Si Chum of de oude tempel van Wat Chang Lom. Je kunt er ook voor kiezen om je eigen gids mee te laten reizen. Ontwerp je eigen tour waarbij je maximaal 4 bezienswaardigheden kiest die je wilt bezoeken en hoe lang je daar wilt blijven. Profiteer van een professionele chauffeur die je ophaalt bij je hotel. Je hebt de optie om je eigen persoonlijke gids mee te nemen die Engels, Duits of Spaans spreekt. Kies je eigen hotspots in Sukhothai. Bezoek het Sukhothai Historical Park, waar je de tentoongestelde kunstvoorwerpen in het Ramkhamhaeng National Museum kunt bekijken. Staar naar het verbazingwekkende reusachtige Boeddhabeeld omringd door hoge stenen muren in Wat Si Chum. Kijk naar het Boeddhabeeld op een voetstuk, omgeven door vijvers in Wat Traphang Ngoen. Bewonder 134 monumenten uit het verleden in Si Satchanalai Historical Park. Verken Wat Chang Lom Ancient Remains, de thuisbasis van een tempel waar 32 olifantenbeelden de hoofdstructuur omringen. Geniet van een low-impact manier van verkennen. Op deze tour verken je duurzame ervaringen waarbij water in glazen flessen de prioriteit heeft en de CO2-uitstoot bij elke tour wordt gecompenseerd, zodat je milieu-impact en CO2-voetafdruk worden verkleind.

Van Sukhothai: privétransfer naar Chiang Mai

Van Sukhothai: privétransfer naar Chiang Mai

Ontspan terwijl u met een privéchauffeur van Sukhothai naar Chiang Mai reist. Blijf koel met de airconditioning en stop tijdens uw reis een keer om uw benen te strekken. Ontmoet uw chauffeur in uw hotel in Sukhothai City. Ze houden een bordje vast met jouw naam erop. Voor niet-hotelaccommodatie zal de chauffeur een nabijgelegen parkeerplaats vinden en contact met u opnemen voor het ontmoetingspunt. Leun achterover, ontspan en geniet van het landschap terwijl u rijdt. Stop één keer voor een pauze van 15 minuten, waar u uw benen kunt strekken bij een benzinestation voordat u uw reis voortzet.

Sukhothai: privétransfer enkele reis naar Chiang Mai

Sukhothai: privétransfer enkele reis naar Chiang Mai

Geef de volgende informatie op: volledige naam, vluchtnummer, ophaaldatum en -tijd en telefoonnummer. 1. Bewaar je voucher. Print hem uit of bewaar hem op je telefoon. 2. 24 uur voorafgaand aan uw rit ontvangt u de contactgegevens van uw chauffeur. 3. De chauffeur bij uw hotel in Sukhothai City. Ze houden een bord vast met je naam erop. Voor niet-hotelaccommodaties zal de chauffeur een parkeerplaats in de buurt zoeken en contact met u opnemen voor het ontmoetingspunt. 4. Toon uw voucher en legitimeer u bij de chauffeur. 5. Deze service moet minimaal 3 uur voor aankomst worden geboekt. 6. Het maximum aantal personen per voertuig is 4 personen. 7. De chauffeur kan een foto van u maken als bewijs dat hij een dienst verricht. 8. Voor elke stadstransfer wacht een chauffeur slechts 30 minuten na de ophaaltijd aangegeven in de boeking. Als een klant na 30 minuten niet komt opdagen, wordt de boeking beschouwd als een no-show.

Veelgestelde vragen over Sukhothai

Wat zijn de topattracties van Sukhothai?

De topattracties van Sukhothai zijn:

Bekijk alle topattracties van Sukhothai

De topbezienswaardigheden in Sukhothai

Activiteiten in Sukhothai

Steden in Thailand

Andere activiteiten in Sukhothai

Wil je alle activiteiten in Sukhothai bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Sukhothai

Gemiddelde beoordeling

4.9
(35 beoordelingen)