Kies data

SUMMIT One Vanderbilt

SUMMIT One Vanderbilt: tours & activiteiten die je niet wilt missen

NYC: ticket voor SUMMIT One Vanderbilt Experience

1. NYC: ticket voor SUMMIT One Vanderbilt Experience

Gelegen op de top van het iconische gebouw One Vanderbilt, verandert SUMMIT onze relatie met steden, de omgeving en onszelf door middel van meeslepende, multi-zintuiglijke ervaringen. Leer bij de hoofdhal van Grand Central Terminal het ongelooflijke verhaal achter de oprichting van SUMMIT One Vanderbilt kennen en bereid je voor op een onvergetelijke ervaring. Ontworpen met de bedoeling het alledaagse bestaan te overstijgen, biedt SUMMIT de mogelijkheid om op een fascinerende nieuwe manier met ruimte om te gaan. Jouw ervaring bij SUMMIT begint met een zintuiglijk stimulerende liftrit naar de 91e verdieping. Vanaf daar word je onmiddellijk getransporteerd naar SUMMIT AIR, een nieuwe manier om ruimte te zien en ermee om te gaan, ontworpen door Kenzo Digital. Gelaagd met twee verdiepingen met spiegels van vloer tot plafond, biedt AIR een geheel nieuw perspectief op de stad terwijl de skyline van Manhattan overal om je heen wordt weerkaatst. Test vervolgens je grenzen bij SUMMIT LEVITATION en geniet van de drukte terwijl je uitstapt boven de stad op twee glazen richels die 310 meter boven Madison Avenue hangen. Ga door de verschillende niveaus van SUMMIT en word onderdeel van de kunst. Kijk hoe een afbeelding van jou in de wolken zweeft over een multimediascherm en kom in contact met je speelse kant in de AFFINITY-kamer met zilveren ballon. Zodra je de 93e verdieping hebt bereikt, kun je genieten van de bezienswaardigheden en geluiden van NYC vanaf een ander uitkijkpunt op het observatiedek buiten. Voor een meer intieme, volwassen-vriendelijke avondervaring, kun je voor een bezoek aan SUMMIT tijdens Air at Night kiezen. Gasten hebben toegang tot alle delen van de attractie, een LED-lichtshow met bijbehorende levendige muziek en cocktails die te bestellen zijn in de bar op de 93e verdieping.

  • Toegangstickets
1 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Sitemap SUMMIT One Vanderbilt

Wil je alle activiteiten in SUMMIT One Vanderbilt ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over SUMMIT One Vanderbilt

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 2.920 beoordelingen

Een moment van puur geluk en verwondering voor het hele gezin! Veel gegiechel dankzij dit concept van spiegeleffect dat dit 'oneindige' aspect geeft aan verschillende kamers en verschillende ruimtes! Het feit dat we tijd hebben om te genieten van de plaatsen en het spectaculaire 360 graden uitzicht over New York is ook een groot pluspunt! Meerdere mensen tegelijk, maar nooit de indruk dat het overbelast is gezien de beschikbare ruimte! Aanbeveling++ van het hele gezin!

Prachtig! Het was een mooie ervaring, ik raad het iedereen aan. Wij hadden kaartjes voor 16:30 en zijn gebleven tot zonsondergang op de rooftop. Een beetje aan de drukke kant waardoor we niet de gewenste foto’s konden maken. Dit was dan ook op vrijdag. Verder super geregeld en erg netjes.

We zijn bij bijna alle hoge gebouwen met uitzicht en terrassen geweest. SUMMIT staat bij ons absoluut op de 1e plaats. Fantastische ervaring op 3 niveaus. Zeker meer in de avond!! (duurdere tickets) dan overdag. Avondzicht plus speciale effecten (licht en muziek). IK RAAD AAN

In 1 woord geweldig en mooi zicht op de empire state building. Zeker aan te raden.

Super gave excursie. En een heel mooi uitzicht over NYC