Sunny Beach

Gratis annulering

Plannen veranderd? Geen probleem. Annuleer minstens 24 uur voordat je activiteit begint en krijg al je geld terug.

Sitemap Sunny Beach

Wil je alle activiteiten in Sunny Beach ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Sunny Beach

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 233 beoordelingen

We werden keurig op tijd opgehaald. De excursies waren heel mooi, de boottocht iets minder dan we hadden verwacht. De gids en de chauffeur spraken voldoende Engels en ze hebben ons veel interessante dingen verteld. Mijn zoon had liever nog meer off-road gereden. De lunch was prima en tussendoor kreeg je voldoende water. De snack was een verpakt chocolade croissantje. Tijdens de lunch was er bier rakia en frisdrank. We hebben veel gezien en het was een mooie afwisseling van de vakantie. Wat ik een nadeel vond waren de zitplekken achterin, mijn zoons knieën zatten bijna in zijn nek. Maar hij vond het wel grappig! Maar als je daar de hele dag met volwassen moet zitten lijkt mij dat minder plezierig. Op de achterbank en voorin ruimte genoeg en zeer comfortabel!

Leuke chauffeur en gids, ze hebben al onze vragen beantwoord en de communicatie in het Engels ging erg goed! We hebben heerlijk gegeten en indrukwekkende dingen gezien, die we anders zelf nooit hadden kunnen bedenken/vinden. Het was ongetwijfeld de leukste dag van deze vakantie. Én we zijn alle 3 verliefd geworden op dit prachtige land. Super geregeld, ga zo door!

Was een superleuke excursie, veel gezien in één dag.

De excursie is goed in elkaar gezet, veel gezien. En de chauffeur en reisleider waren super aardig. We hebben een leuke dag gehad.