Kies data
Dingen om te doen

Sunny Beach

Sunny Beach: De beste dingen die je niet wil missen

Nessebar: boottocht van 4 uur incl. Vissen, lunch en drankjes

1. Nessebar: boottocht van 4 uur incl. Vissen, lunch en drankjes

Verken de baaien van Nessebar, Ravda of Pomorie tijdens deze boottocht van een halve dag. Bewonder het adembenemende uitzicht op de kustlijn van de zee en breng uw tijd door met zwemmen, zonnebaden of vissen. Luister naar het begeleide commentaar, krijg inzicht in de regio en leer meer over de natuur en het ecosysteem van het gebied. Geniet van een heerlijke barbecue op het dek, vergezeld van onbeperkte drankjes uit de open bar van de boot. Geniet van het uitzicht op de prachtige baaien van het gebied terwijl je voorbij drijft. Neem een duik in de zee of ontspan met een koud drankje. Gebruik de visuitrusting aan boord om je vaardigheden te testen. Werp uit, en misschien zelfs een lokale vis of twee vangen.

Sunny Beach: catamarancruise bij zonsondergang met diner en champagne

2. Sunny Beach: catamarancruise bij zonsondergang met diner en champagne

Laat je ophalen van het resort - punten om aan te raden. Aankomst in de haven en aan boord van de catamaran voor vertrek. Safety talk en informatie over de route en het programma. Tijdens de reis is de bar open, mineraalwater, rode en witte wijn, koffie, thee, frisdrank en bier zijn verkrijgbaar. Vaar rond de stad Old Nessebar voor een dichtbij panorama. Naarmate de zon ondergaat, laat de kapitein het anker vallen en kunt u genieten van een perfect zicht op de zonsondergang. Zodra de zon is ondergegaan, heft de kapitein het anker op en kun je 's nachts genieten van het uitzicht op Nessebar. Terwijl u wacht op de zonsondergang, wordt gekoelde champagne geserveerd, één fles voor elk paar, waarna het eten wordt geserveerd. Als iedereen gegeten heeft, heft de kapitein het anker op en zet koers op de terugreis over de baai naar de haven. Leun achterover, ontspan en geniet van de reis. Kom terug in de haven voor de terugreis naar Sunny Beach per dubbeldekkerbus. Menu: Kaasplankje, diverse salades, diverse soorten vleeswaren, vers brood, paté, vers fruit. Een halve fles champagne per volwassene. Al het eten en drinken is bij de reis inbegrepen.

Sunny Beach: privé 4 uur durende jeepsafari-ervaring en lunch

3. Sunny Beach: privé 4 uur durende jeepsafari-ervaring en lunch

Neem een pauze van zonnebaden op het strand en doe mee aan deze safari-jeeptrip van een halve dag. Bezoek Nessebar en verken het vaak over het hoofd geziene platteland van het gebied met een professionele gids. Maak tijdens het rijden van de gelegenheid gebruik om een aantal fantastische foto's van Nessebar en Sunny Beach te maken. Gebruik vervolgens een verrekijker om de indrukwekkende Kalina-duinen te observeren en krijg een uniek uitzicht van dichtbij op de duinen. Vermijd het gedoe om een geschikte lunchplek te vinden, want je gids leidt je naar de perfecte plek voor een Bulgaarse lunch. Kijk daarna uit naar games, goudzoeken en een traditionele dansshow. Dit is de ideale manier om u en uw vrienden of familie bezig te houden.

Veelgestelde vragen over Sunny Beach

Welke tours in Sunny Beach nemen aanvullende Covid-19-maatregelen?

Sitemap Sunny Beach

Wil je alle activiteiten in Sunny Beach ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.