Dingen om te doen Suva

Suva: De beste dingen die je niet wil missen

Viti Levu: River Tubing Fiji

1. Viti Levu: River Tubing Fiji

Deze reis is een goede manier om Fiji te verkennen en meer te zien. Nadat je bent opgehaald bij je hotel, word je naar Navua gebracht waar je aan boord gaat van een boot en stroomopwaarts reist naar de Namosi Highlands om getuige te zijn van de schoonheid van het Fijische binnenland, door meanderende stroomversnellingen, langs watervallen, tropisch regenwoud en diepe kloof. Geniet van een afgelegen Fijisch dorp en wees getuige van het leven ver weg van de zorgen van het moderne leven. Maak een wandeling door de jungle en een plantage en geniet vervolgens van een duik onder een waterval voordat je aan de rivier gaat lunchen. Na de lunch kunt u lekker tuben stroomafwaarts en rijden door zachte stroomversnellingen verspreid over de rivier.

Suva: stadsrondleiding van een halve dag

2. Suva: stadsrondleiding van een halve dag

Verken de hoofdstad van Fiji, Suva, tijdens een rondleiding langs opmerkelijke bezienswaardigheden. Leer meer over de geschiedenis van de stad, het centrum van Fiji's handel en de zetel van de regering. Bezoek de President's Residence en het nabijgelegen Albert Park waar Kingsford-Smith zijn kleine vliegtuig landde tijdens zijn epische vlucht van Amerika naar Australië in 1928. Ontdek de nabijgelegen Thurston Botanical Gardens met vele soorten palmen, gember, waterlelies en andere lokale flora. Vervolgens is het tijd om te winkelen op de bruisende gemeentelijke markt van Suva, gevolgd door een lunch in een van de vele restaurants in de omgeving. Na de lunch ga je door met het ervaren van de geschiedenis van Suva door zijn koloniale en moderne architectuur. Geniet van fotostops bij het complex van de Grote Raad van Chief en het parlementsgebouw. Bekijk in het Museum van Fiji tentoonstellingen uit het kannibaaltijdperk van oud aardewerk, dubbelwandige kano's en de overblijfselen van de laarzen van dominee Thomas Baker. Koop ten slotte handgemaakte Fijische ambachten in het Government Handicraft Center.

Suva: Fijian Nature and Waterfall Tour

3. Suva: Fijian Nature and Waterfall Tour

Nadat je bent opgehaald bij je accommodatie of de cruiseschipterminal, wordt je begroet door je gids voordat je de wildernis in gaat. Eenmaal aangekomen op de locatie, kunt u een duik nemen in een van de natuurlijke zwembaden, een natuurpad volgen. U wordt aangemoedigd om uw oren en ogen gereed te houden om de vele vogels die dit park bewonen te spotten, terwijl deze tour zorgt voor een geweldige ervaring als u een natuurliefhebber bent. Je reist later langs lokale watervallen, waar je stops maakt voor fotoshoots, en er is ook de mogelijkheid om te zwemmen en een barbecue te hebben indien gewenst. Er zijn twee parkeergarages bij de ingang van het park, met een die leidt naar de bovenste zwembaden en de andere naar de onderste zwembaden. Er zijn twee ongerepte en heldere watervallen in het park, waaronder de beroemde Waisila-watervallen die ongeveer 15 meter diep zijn, waardoor het een geweldige plek is om te zwemmen en duiken. Aan het einde van uw ervaring keert u veilig terug naar uw vertrekpunt.

Fiji: Suva Customer Tour

4. Fiji: Suva Customer Tour

Verken Fiji's hoofdstad Suva, het centrum van Fiji en de regeringszetel. Bekijk tijdens een rondleiding opmerkelijke bezienswaardigheden en leer meer over de geschiedenis van de stad. Bezoek de President's Residence en het nabijgelegen Albert Park, waar Kingsford-Smith zijn kleine vliegtuig landde tijdens zijn epische vlucht van Amerika naar Australië in 1928. Ontdek de nabijgelegen botanische tuinen van Thurston met variëteiten aan palmen, gingers, waterlelies en andere lokale flora. Binnen de tuinen krijgt u ook de gelegenheid om het Fiji-museum te zien. Hierna kun je wat inkopen doen, de bruisende gemeentelijke markt van Suva ervaren en een lunch kiezen uit een verscheidenheid aan restaurants, waaronder Chinese, Indiase, visgerechten en lokale keukens.

Veelgestelde vragen over Suva

Welke topattracties zijn een must-see in Suva?

De topattracties in Suva zijn:

Sitemap Suva

Wil je alle activiteiten in Suva ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.