Wateractiviteit

Lofoten-eilanden: stille Trollfjord-cruise

Activiteitenaanbieder: Brim Explorer

Lofoten-eilanden: stille Trollfjord-cruise

Activiteitenaanbieder: Brim Explorer

Vanaf € 95,34 per persoon

Ga met Brim Explorer mee en ervaar de epische Trollfjord van de Lofoten aan boord van een moderne en comfortabele catamaran. Bewonder zeearenden boven je hoofd en ontdek het leven onder water met een onderwaterdrone.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Reserveer nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Er gelden speciale gezondheids- en veiligheidsmaatregelen. Bekijk na het boeken je voucher voor meer informatie. Meer informatie
Duur 3.5 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Tourgids
Engels, Noors
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Belevenis

Highlights
 • Ervaar een moderne draai aan een klassiek Lofoten-avontuur
 • Verken majestueuze toppen en mysterieuze diepten van de oceaan
 • Scout voor de koning van de lucht, de zeearend
Volledige beschrijving
Vertrek 's ochtends vanuit de haven van Svolvær en vertrek naar Trollfjord, ongeveer een uur rijden. Onderweg kunt u genieten van het adembenemende uitzicht in comfortabele, panoramische lounges en dekken met meerdere niveaus. Ervaar een uniek perspectief op de mysterieuze diepten van deze fjord met een ongelooflijke onderwaterdronestroom. Wat denk je dat zich onder de oppervlakte verbergt? Breng wat tijd door in Trollfjord en verken zeearenden die zweven tegen de achtergrond van hoge bergen. De boeiende bemanning zal je vertellen over de natuur, het landschap en de geschiedenis van de veerkrachtige gemeenschappen die in dit epische kustlandschap leven. Aan boord is er een selectie drankjes en lokale gerechten te koop. Houd er rekening mee dat we van 7 augustus tot 30 september een vervangende boot gebruiken. Dit zijn de belangrijkste verschillen van de boten: Het is een grotere boot en kan meer passagiers meenemen dan Brim, maar we houden deze extra ruimte vrij voor uw comfort aan boord. De opstelling van zitplaatsen in het schip is een beetje anders, met minder open ruimte. De stoelen zijn echter van hoge kwaliteit en comfortabel. De boot kan sneller varen dan Brim, waardoor we de mogelijkheid hebben om wat meer tijd in Trollfjord zelf door te brengen en ook de route een beetje te verlengen. Dat gezegd hebbende, de tour zelf blijft hetzelfde en onze eigen deskundige gidsen zullen zoals altijd hun uiterste best doen om je ervaring fantastisch te maken en je de prachtige Trollfjord te laten zien. Hoewel de boot ook erg stil is, is hij niet hybride-elektrisch en kunnen we in Trollfjord geen extra stille elektrische motor gebruiken.
Inbegrepen
 • Gids
 • Eten en drinken is te koop in de kantine
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
 • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
Vereisten voor deelnemers
 • Je moet een reisformulier invullen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Ontmoet elkaar op de pier op het centrale plein, naast Paleo Arctic Restaurant in Svolvær (Torget 22)

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • Van 7 aug t/m 30 sep 2022 wordt er een andere boot ingezet voor de rondvaart.
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,8 /5

gebaseerd op 419 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4,8/5
 • Vervoer
  4,9/5
 • prijs / kwaliteit
  4,5/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

De tour was goed georganiseerd. Gids was deskundig en legde alle standpunten uit en gaf geschiedenisachtergrond. We stopten om wilde dieren te bekijken en keken ook onder water met automatisch duikapparaat en camera. Het deel van de Trollfjord werd langzaam en zonder onderbrekingen afgelegd. Het stelde ons in staat om van het uitzicht te genieten.

Verder lezen

24 juli 2022

De reis naar de Trollfjord was erg spannend. We zagen zeearenden, vissen door een onderwaterdrone en natuurlijk de steile wanden rond de Trollfjord. De gidsen hebben allerlei informatie verstrekt over flora en fauna en de geschiedenis van de visserij in Svolvær. Vooral met de zeer stille elektromotor is het mogelijk om zonder storende geluiden door de fjord te rijden, tenzij er tegelijkertijd een paar opblaasboten van andere aanbieders in de fjord rijden, maar daar kan niemand iets aan doen. Wij vonden het in ieder geval erg leuk.

Verder lezen

18 juli 2022

Leuk zo'n boottocht! Blij en vrolijk personeel, die zowel deskundig als servicegericht waren. De boot was schoon en mooi. We kunnen deze tour echt aanbevelen. Ze hadden ook een onderwaterdrone bij zich, dus we kregen het leven onder water te zien, en ze vertelden ons over alle dieren in het wild die we onderweg zagen. Aarzel niet - boek!

Verder lezen

15 juli 2022

Product ID: 264412