Swarovski Kristallwelten

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Swarovski Kristallwelten: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

  • Wattens: toegangsticket voor Swarovski Crystal Worlds

    1. Wattens: toegangsticket voor Swarovski Crystal Worlds

    Onderzoek alle facetten van kristal in Swarovski Crystal Worlds in Wattens en ontdek de magie van kristal in tentoonstellingen en attracties, zoals de tuinen van 'De Reus' en de 'Kristalwolk' die uit 800.000 met de hand geplaatste kristallen bestaat. Ga naar de 'Kamers der Wonderen' en ervaar de magie van kristal in een dimensie zoals die nooit eerder is gezien. Ontdek unieke kunstinstallaties in tuinen van het museum en neem de kinderen mee naar de speeltoren, een innovatieve buitenspeeltuin voor kinderen van alle leeftijden, met meer dan genoeg ruimte om te spelen en te klimmen. Een café en een restaurant bij de tuinen bieden een prachtig uitzicht op het omringende landschap en zorgen voor een onvergetelijk culinair genot voor iedereen, die geïnteresseerd is in het ontdekken van unieke smaken.

  • Vanuit Salzburg: privétour door Innsbruck en Swarovski

    2. Vanuit Salzburg: privétour door Innsbruck en Swarovski

    Uw privédagtour vindt plaats in een minibus (maximaal 8 passagiers) of Mercedes-sedan (maximaal 3 passagiers) en past de privétour graag aan op basis van uw persoonlijke interesses en individuele behoeften. De eerste stop is bij Wattens, waar de beroemde Swarovski Crystal World je zal verbazen. Betreed een rijk van fantasie, geïnspireerd en ontworpen door enkele van de grootste artiesten ter wereld. Dompel jezelf onder in deze magische plek, die moderne kunst en oude geschiedenis combineert. Je zult ongeveer twee uur kunnen verkennen. De tour vervolgt door het prachtige Inntal en gaat vervolgens naar Innsbruck, de hoofdstad van de deelstaat Tirol, en beroemd vanwege het organiseren van twee Olympische Winterspelen, maar ook als een internationaal bekend centrum voor grote sport- en culturele evenementen. Je brengt ongeveer 1,5 uur door in de stad, genietend van wat vrije tijd tijdens ...

Sitemap Swarovski Kristallwelten

Wil je alle activiteiten in Swarovski Kristallwelten ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Swarovski Kristallwelten

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 107 beoordelingen

De Swarovski Crystal Worlds zijn zeker een bezoek waard, ook al hou je, zoals ik, NIET van veel bling-bling sieraden. De Swarovski Kristalwerelden hebben iedereen iets te bieden ... groot of klein .... de tentoonstelling, een labyrint, een carrousel, een uitkijktoren, een prachtige tuin met ontspanningsmogelijkheden aan de nevelvijver en nog veel meer. Er is zelfs een complete speeltoren waar iedereen mee kan spelen. Er is ook een restaurant voor grote en kleine honger.

het park is erg mooi, waarschijnlijk buiten meer waard dan binnen. maar wat weinig mensen weten, is dat je online kaartjes kunt krijgen in plaats van de eindeloze rijen te maken die we zagen toen we aankwamen.

Mooi als altijd! Ik was 25 jaar geleden en er zijn verschillende dingen en meer de kerstlichtspellen. Goed georganiseerd. Gids opgenomen erg handig. Goed gesorteerde winkel met veel aanbiedingen.

De kristalwerelden zijn een heel mooie plek en er is veel te zien. Ik zou zeker een audiogids aanbevelen, want het is iets anders om alles te horen in plaats van te lezen.

Volle ogen

Onverwachte plaats midden in de bergen. Een zeer interessante en briljante tentoonstelling. Optioneel om te zien, zelfs als ik geen fan ben van het merk