Dingen om te doen Swellendam

Swellendam: De beste dingen die je niet wil missen

Aquila privéwildreservaat: zonsondergangsafari

1. Aquila privéwildreservaat: zonsondergangsafari

Je komt aan in Aquila privéwildreservaat vóór 15.00 uur. Bij aankomst ontvang je een welkomstdrankje, gevolgd door een selectie van thee, koffie en snacks. Om 15:15 uur start je safari van 2-3 uur. Na een hete dag in de Afrikaanse wildernis komen de dieren net in beweging. Ze komen de schaduw uit om zich richting de waterplaatsen te bewegen. De safari wordt geleid door een ervaren gids die spannende verhalen en feiten over je omgeving zal vertellen, die gemakkelijk je eigen wilde kant naar voren laten komen. Tijdens het bezoek aan het reservaat kun je genieten van een aantal aanvullende activiteiten. Je kunt aan het zwembad ontspannen, rondneuzen in de curiosawinkel, het Aquilalabyrint bezoeken of een potje schaken. Volg deze rondleiding om wilde dieren te zien en te genieten van een magische zonsondergang. 

Beschikbare activiteiten

  • Avonturen
1 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Sitemap Swellendam

Wil je alle activiteiten in Swellendam ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Swellendam

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 82 beoordelingen

De ontvangstruimte met snacks en drankjes was oke. Het zou beter zijn geweest als de vrouw die in de kamer zat vriendelijker of in het minst behulpzaam was. We besloten ook om in de rij te gaan die we buiten zagen vormen en anderen volgden ons. We zaten te wachten op iemand om ons te laten weten waar we naartoe gingen. Hoe dan ook, ze rest van de ervaring was geweldig. Onze gids was deskundig en onderhoudend. We kregen alles te zien behalve de luipaard (die was toch al een afstandsschot). We hebben echt genoten van de leeuwen en hoe dicht ze bij ons waren. De pauze was leuk, maar het toilet was verschrikkelijk.

Professionele check-in met een welkomstdrankje. Leuke sfeer en zeer schoon. De tour begon zelfs iets eerder vanwege de weersomstandigheden. Onze gids had veel interessante informatie voor ons en sprak een super begrijpelijk Engels. Behalve luipaarden konden we alle "big five" en vele andere dieren zien. Hoewel de omgeving niet helemaal geschikt is voor sommige dieren, lijken ze het goed te doen en we vonden het geweldig om zoiets aan te bieden in deze hoek van Zuid-Afrika.

Geweldig voor een dagtocht vanuit Kaapstad - een rit van 2 uur naar een zeer goed gerunde, kleine (in vergelijking met andere parken) Game Park. Dit is perfect voor iedereen die nieuw is bij Safari, voor iedereen die weinig tijd heeft, voor gezinnen, koppels en vrienden. Het was onze eerste keer in Zuid-Afrika, dus we genoten hier grondig van, kregen een aantal geweldige foto's en voelden ons alsof de 2 uur durende reis rond het park de prijs en de tijd zeker waard was.

Heerlijke ervaring

De gids was zeer deskundig en grappig, we hadden een geweldige tijd

Zeer geweldige safari, geweldige gids, alles werkte perfect.