Combiticket: Aquarium, Madame Tussauds, Wildlife Sydney

Combiticket: Aquarium, Madame Tussauds, Wildlife Sydney

Product ID: 25575
Gecertificeerd

Vanaf € 46 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
30 dagen
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Kies uit de meest opwindende attracties van Sydney voor een onvergetelijke ervaring
  • Ontdek de leukste plekjes van de Australische stad zoals Madame Tussauds en Wild Life Sydney
  • Spreid de attracties uit over een hele maand
  • Geniet met het hele gezin in een van 's werelds mooiste steden
Overzicht
Kies uit 5 van de beste plekjes van Sydney met een 2, 3, of 4-attracties combiticket. Bezoek het Sydney Aquarium of Wild Life Sydney voordat je de Sydney Tower Eye bezoekt. Stop bij Manly Sea Life of schaar je onder wassen beroemdheden in Madame Tussauds.
Wat te verwachten
Kies uit een combinatie van de beste bezienswaardigheden van Sydney en zie precies wat je wilt zien! Kies uit het Sydney Aquarium, Wild Life Sydney, de Sydney Tower Eye, Manly Sea Life en Madame Tussauds. Combinatie tickets met 2, 3 en 4 attracties zijn beschikbaar, afhankelijk van je behoeften en wensen.

Begin bij het ​​Sydney Aquarium en vergaap je aan 's werelds grootste collectie Australisch waterleven met een aantal habitats in het hart van Sydney bij Darling Harbour. Ga naar Wild Life Sydney en kom ​​dicht bij de Australische dieren in het hart van de stad. Koala's, kangoeroes, wallaby's en een van de grootste krokodillen ter wereld zijn er allemaal te vinden voor jouw vermaak!

Beklim de Sydney Tower Eye en geniet van het adembenemende uitzicht voor een onvergetelijke ervaring! Bij de toegangsprijs inbegrepen is een nieuwe 4D-ervaring van een revolutionaire 3D​​-film met spectaculaire in-theater-effecten voor een ongelooflijke vierde dimensie dat prachtig uitzicht over de stad biedt. Ontdek de Manly Sea Life Sanctuary en ervaar dierenbescherming in actie. Neem een actieve rol in het programma van fokken, redden en beschermen van dieren terwijl je leert over het brede scala van lokale soorten.

Tenslotte stop je bij Madame Tussauds en ervaar je voor een dag de schitterende wereld van de roem. Begin je reis op de rode loper en laat een kiekje nemen door de paparazzi. Daag je favoriete sporthelden uit en zing mee met je favoriete muziek helden.
Inbegrepen
  • Toegangs tickets
Trefpunt
Wat je moet weten
Bij deze fantastische aanbieding heb je ook nog de vrijheid om de bezienswaardigheden te bezoeken binnen 30 dagen na bezoek aan de eerste attractie. Het is niet nodig je te haasten om alles in een dag te proppen.

Vanaf € 46 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (9 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Merlin Entertainments Group

Product ID: 25575