Sydney: duiken met haaien avontuur

Sydney: duiken met haaien avontuur

Vanaf € 179 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
2.5 uur
Elektronische voucher toegestaan
Live gids
Engels

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • Kom oog in oog te staan met de bedreigde grijze verpleegsterhaaien, zeeschildpadden en roggen
 • Zwem rond met verbazingwekkende waterdieren
 • Geniet van gratis toegang tot Manly SEA LIFE Sanctuary
 • Vereeuwig het bijzondere moment met een onderwaterfoto
Overzicht
Ga op een onvergetelijk duikavontuur met haaien, zeeschildpadden en roggen. Ontdek de opwinding van het dichtbij bekijken van een aantal van de meest verbazingwekkende zeedieren en vereeuwig het moment met een geweldige onderwaterfoto!
Wat te verwachten
Ga op een onvergetelijk duikavontuur en bekijk grijze verpleegsterhaaien, schildpadden en pijlstaartroggen van dichtbij op Shark Dive Xtreme! De tour is geschikt voor beginnelingen of ervaren duikers en perfecte omstandigheden worden gegarandeerd, met goed zicht en veel dieren op elke duik.

Er zijn 3 verschillende soorten duiken beschikbaar afhankelijk van jouw duikniveau:

Voor de Beginnersduik heb je geen SCUBA-ervaring nodig. Alles dat je moet weten zal uitgelegd worden. Je begint door kennis te maken met de dieren en over hun te leren vanuit de veiligheid van de onderwatertunnel.

Jouw kennismaking met SCUBA-duiken begint met een briefing over SCUBA-uitrusting, benodigde vaardigheden en veiligheidsaspecten. Voordat je het Oceanarium ingaat zul je leren hoe je onderwater moet ademen. Zodra je je op je gemakt voelt in de uitrusting en met het ademen onderwater is het tijd om de haaien te ontmoeten!

De Opfriscursus is geschikt voor duikers met diploma die minder dan 15 keer hebben gedoken of niet gedoken hebben in de laatste 6 maanden. Je begint door kennis te maken met de dieren en over hun te leren vanaf de veiligheid van de onderwatertunnel.

Je krijgt een opfriscursus, een uitleg over het gebruik van SCUBA-uitrusting en je neemt de benodigde vaardigheden en veiligheidsaspecten door met een van onze deskundige instructeurs. Voordat je het Oceanarium ingaat zul je alles nog doornemen in ons trainingsbad onder begeleiding van een instructeur. Zodra je je op je gemakt voelt in de uitrusting en met het ademen onderwater is het tijd om de haaien te ontmoeten!

De Gediplomeerde Duik is geschikt voor gediplomeerde duikers die meer dan 15 keer hebben gedoken en in de laatste 6 maanden hebben gedoken. Je begint door kennis te maken met de dieren en over hun te leren vanuit de veiligheid van de onderwatertunnel.

Voordat je het Oceanarium ingaat zul je kort jouw vaardigheden demonstreren aan de instructeurs, Dan is het tijd om de haaien te ontmoeten!

Voor alle duiken
Tijdens de 30 minuten durende duik is jouw veiligheid het belangrijkste. De instructeurs zullen hun best doen om mooie onderwaterfoto’s te maken. Warm na de duik op met een hete douche en bekijk de foto’s die die te gemaakt zijn(deze zijn te koop).

Let op:

Scubaduiken is fysiek veeleisend en kan gevaarlijk zijn als je bepaalde medische aandoeningen hebt. Het is heel belangrijk dat jij, de duiker, geen contra-indicaties voor duiken hebt.

Hier is een lijst van medische aandoeningen die je kunnen verbieden deel te nemen aan de Shark Dive voor je eigen veiligheid: Astma, hartziekten, epilepsie, diabetes, borstaandoeningen incl. Pneumothorax sinusaandoeningen, oorproblemen/operaties, hoge bloeddruk, zwangerschap (zwangere vrouwen mogen niet duiken).

Als je lijdt of hebt geleden aan een van de bovenstaande medische aandoeningen, of als je lijdt aan andere medische aandoeningen, met inbegrip van recente verwondingen, operaties of psychische aandoeningen, dan zal je gevraagd worden om een volledig ingevulde medische verklaring van jouw arts aan te vragen voordat je de duik boekt.

Duikers moeten ten minste 14 jaar oud zijn, voldoende Engels kunnen spreken en voldoen aan onze medische eisen. Manly SEA LIFE Sanctuary heeft het recht om toegang te weigeren aan personen die niet voldoen aan deze eisen. Manly SEA LIFE Sanctuary zal toegang weigeren aan personen die onder de invloed zijn van drugs of alcohol, zich op een aanstotelijke manier gedragen of niet meewerken.
Inbegrepen
 • Alle duikuitrusting en training
 • 30 Minuten lange duik in "Shark Harbour"
 • Gratis toegang tot Manly SEA LIFE Sanctuary
 • 20% Korting op toegang voor jouw vrienden en familie om te kijken
 • Optionele onderwaterfoto's
 • Afsluiting en certificaat
Trefpunt

Om Manly te bereiken met openbaar vervoer kun je een veerboot van Circular Quay naar Manly Wharf nemen of een bus nemen die naar Manly gaat. Als je zelf met de auto komt dan kun je bij een van de parkeerstations in Manly parkeren of in een van de nabijgelegen straten (de meeste straten zijn 2P zones, dus dan kun je slechts 2 uur parkeren). (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
Belangrijk: Alle duikers MOETEN Engels kunnen spreken. Om veiligheidsredenen kunnen we mensen die geen Engels spreken niet toestaan om te duiken met onze haaien.

Alle duikers zijn verplicht om 15 minuten voor hun geplande duiktijd aanwezig te zijn bij MAnly SEA LIFE Sanctuary om zich te melden. Laatkomen of niet komen opdagen zal leiden tot annulering van de duik. Je krijgt geen terugbetaling wanneer je jouw geplande duiktijd mist. Je kunt maximaal 2 veranderingen in de datum, tijd of identiteit van de duiker aanbrengen tot 72 uur voor de geplande duik. Deze veranderingen zijn afhankelijk van de beschikbaarheid en het oordeel van de Shark Dive Xtreme reserveringscoördinator. Er zullen administratiekosten van ongeveer 11 EUR voor de eerste verandering en ongeveer 22 EUR voor de tweede verandering in rekening gebracht worden die te betalen zijn op het moment van de verandering. Veranderingen binnen 72 uur van de duikdatum worden niet toegestaan.

Vanaf € 179 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
Georganiseerd door

Merlin Entertainments Group

Product ID: 25569