Sydney: Schilderachtige helikoptervlucht in de avond

Product ID: 26195

Vanaf € 217,17 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
2.25 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Live gids
Engels

Ophaalservice

Retour shuttleservice naar je hotel

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Geniet van een adembenemend panoramisch uitzicht op de haven van Sydney tijdens de mooiste tijd van de dag; de schemering
  • Kijk uit over de beroemdste hoogtepunten van Sydney
  • Kom meer te weten over de geschiedenis van Sydney terwijl je door het luchtruim vliegt
  • Vlieg boven de mooiste stranden van het land
Overzicht
Badend in de gloed van de ondergaande zon vliegt de helikopter langs de oostelijke kustlijn van de voorsteden op deze 20-25 minuten durende vlucht. Glij over de Stille Oceaan geniet van een prachtig uitzicht op de skyline van Sydney en het Opera House.
Wat te verwachten
Begin je helikoptervlucht ervaring met een vriendelijk welkom. Volg deze op met een uitgebreide veiligheids briefing in een ruime en comfortabele lounge voor je aan boord gaat.

Na de veiligheids briefing neem je een paar foto's aan de voorkant van de helikopter en begin je de sensationele helikoptervlucht. Camera's en video apparatuur mag mee in de helikopter voor fantastische foto's over de pittoreske haven van Sydney.

Alle rondvluchten worden live opgenomen met behulp van het unieke on-board video systeem met interne en externe camera's en ook een opname van het commentaar van de piloot en de luchtverkeersleiding interactie. Neem je herinneringen mee naar huis met een Heli-Tour DVD; deze kun je kopen na je vlucht.

Bij het opstijgen geniet je van een panoramisch uitzicht op de skyline van Sydney, de Stille Oceaan en de historische haven van Botany Bay. Binnen 3 minuten na vertrek zweef je al boven het glinsterende water van Maroubra Beach en vlieg je noordwaarts over het water op 500 voet hoogte.

Zie de stadslichten sprankelen wanneer je piloot gebruik maakt van de schemering om je een magische ervaring te geven. Je piloot vliegt de helikopter door de prachtige haven langs de iconen van Sydney zoals Manly Cove, Watson's Bay, Rose Bay, Taronga Zoo, de Sydney Harbour Bridge en het Sydney Opera House.

Op de terugweg vlieg je langs de grote sportieve arena's van Sydney waaronder het Sydney Football Stadium, de Sydney Cricket Ground en de Randwick Racecourse. Gedurende de vlucht comuniceer je met elkaar via door stemgeluid geactiveerde headsets wanneer je piloot commentaar geeft op het landschap onder je.
Inbegrepen
  • 25 minuten schemering helikoptervlucht van de luchthaven van Sydney langs de iconen van Sydney
  • Gratis vervoer van en naar stadshotels
  • Gratis koffie of thee
  • Wereldklasse commentaar tijdens de vlucht van Engels-sprekende piloten
Annuleringsbeleid
Annuleer tot 1 dag van tevoren voor een volledige terugbetaling

Vanaf € 217,17 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (1 beoordeling)

Georganiseerd door

Sydney HeliTours

Product ID: 26195