Syracuse, Italië

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Syracuse, Italië: de beste attracties

Topbezienswaardigheden in Syracuse, Italië

Sitemap Syracuse, Italië

Wil je alle activiteiten in Syracuse, Italië ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Syracuse, Italië

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 337 beoordelingen

Een heerlijke excursie!

Heel erg bedankt voor een geweldige tijd! Anna leidde de excursie op briljante wijze: ze vertelde interessante feiten uit de geschiedenis van de stad, haar inwoners, lokale legendes, zeer gemakkelijk te begrijpen presentatie van het materiaal! Met de auto van Neapolis naar Ortigia verhuizen was een aangename bonus, we waren aan het voorbereiden om te voet te gaan. De tijd van de excursie vloog snel voorbij, we kregen veel plezier van communicatie! Bedankt, Anna, jij bent de beste!

Precies om 9.30 uur vonden we Anna de gids die ons vergezelde naar de ingang van het archeologische park van Syracuse. De gids vergezelde ons in het park en legde de geschiedenis van Syracuse en de gebeurtenissen in dit deel van de wereld helder en met passie uit. Stap vervolgens over naar Ortigia en loop verder door de steegjes en bezoek de kathedraal. 3 uur vliegen ondanks de hitte.

Een geweldige rit met een geweldige gids

De tour voldeed perfect aan onze verwachtingen: de tour in Syracuse en de archeologische vindplaats was compleet en meer in het algemeen leerden we veel over Sicilië in het algemeen. Goed gedaan voor onze gids Ambra die niet alleen erg vriendelijk en attent is voor de kinderen, maar ook zijn passie voor het eiland en de stad weet te delen. We hebben een geweldige tijd gehad.

goede tour Guisseppe was goed geïnformeerd en informatief.

Gisseppe was goed omdat hij ons onderbracht omdat we 4 ouder zijn, wat langzamer lopen.Hij was goed geïnformeerd en legde ons goed uit en we waren meer dan tevreden met de service

Anna bevestigde vooraf onze vergadertijd en locatie. Uiterst deskundig en interessant. Maakte de reis naar Ortigyia en het Griekse theater tot leven gekomen. Briljante gids!