Syvota

Gratis annulering

Annuleer tot 24 uur voor het begin van je activiteit voor volledige restitutie.

Sitemap Syvota

Wil je alle activiteiten in Syvota ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Syvota

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 371 beoordelingen

Fijn voor zwemmers en zij die graag varen

Het was vrij vroeg opstaan om op tijd te zijn. Jammer dat we zonder enige info bijna een uur later waren vertrokken vanuit de haven. Het is héél wat varen voor je bij de eerste stop bent. De grot die je ziet is niet bepaald een must-see, maar is mooi meegenomen. De lagunes waar je kan zwemmen is heel fijn (zeer helder, maar koud water). Er waren wat mensen die zich verveelden op de boot, omdat ze niet mee zwommen. Hou je niet van fris water, ga dan echt niet mee, want het bezoek aan Syvota heb je echt op 30 minuten gezien. Crew aan boord deed er alles aan om het fijn te maken, maar vooral voor hunzelf. Je bent werkelijk een hele dag aan het varen, dus hou hier rekening mee. 20 - 30 min zwemmen (dit op 2 locaties) en bijna 2 uur in Syvota. Het was eens fijn om te doen, maar wellicht niet voor herhaling vatbaar.

Goed georganiseerde tour met prima barretje en amusement aan boord

Als je van varen houdt dan is dit een geschikte excursie. Naar Parga is het al gauw twee uur varen; op de heenweg zijn we ook nog even gestopt bij een grot, en op de terugweg gestopt bij de Blue Lagoon waar je heerlijk even kunt zwemmen in het super blauwe water. Ik vond de stop in Parga net iets te lang, maar het was die dag ook extreem warm, en dat was te merken in het dorpje omdat je in de (winkel)straatjes ook bijna niemand tegen kwam. Je bent daar rond het middaguur, ook precies op het heetst van de dag. De excursie is prima georganiseerd (begint al met sms-berichtje de avond er voor) en de prijs voor de excursie is voor het gebodene zeker niet te duur.

Het hele reis was geweldig met een goede service en uitleg. Je krijgt zelf een souvlaki en brood erbij. Je hebt twee uur vrije tijd in parga waar je kan winkelen en zwemmen. Daarna kan je bij blue lagoon ook zwemmen. Het blijkt op een paradijs. In de boot is er ook van alles te kopen en er is een Griekse dansshow. Het is je geld meer dan waard

The boat trip is very good organization, the Barga and Lagoon is beautiful. The service and the price are cheap than some other travel agency. I have booked many times from getyourguide, During moment period, on the boat is safety.

ontzettend genoten! heerlijk rustig gevaren en onwijs mooie omgeving. De aangeboden lunch was echt meer dan voldoende en lekker. Personeel op het schip was ook vriendelijk. Kortom, een echte aanrader.