Belevingen in
Szczawnica

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Szczawnica

Wil je alle activiteiten in Szczawnica ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Szczawnica

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 79 beoordelingen

Onze gids Marek Etgins was een uitstekende gids. Hij was zeer informatief, hoewel zijn taak voornamelijk was om ons af te zetten en op te halen. Hij was erg meegaand. Hij stond ons toe om onze tourdag van de tour te veranderen. We zouden naar Gubalovka gaan, maar we vragen in plaats daarvan om naar Kasprawy Wiech te gaan, wat een betere optie was met adembenemende uitzichten. Hij nam ons mee naar een geweldig restaurant waar ze traditionele gerechten serveerden en hij nam de tijd om het eten en de cultuur uit te leggen. Een van onze medepassagiers vergat zijn rugzak in dit restaurant. Hij nam de tijd om helemaal terug te rijden, 45 minuten rijden om het te krijgen. Hij bracht veel tijd met ons door, de tour zou 2 - 3 uur korter zijn, maar hij gaf ons de extra tijd voor een betere ervaring.

Zeer goede excursie

De reis is erg goed verlopen. De transfer in het busje was een beetje vervelend omdat het bijna 3 uur heen en 3 uur terug was. De afdaling door Dunajec (2,5 uur) ongelooflijk, we vonden het geweldig, spectaculaire uitzichten. De enige "maar" is dat degenen die de boot leiden alleen Pools spreken. Eten is niet bij de prijs inbegrepen (ik dacht van wel uit de beschrijving). Het tweede deel van de tour (in de middag) gingen we naar Zakopane, de hoofdstraat is mooi maar ze gaven ons geen vrije tijd en toen namen we een kabelbaan naar het hoogste deel en zeer mooie uitzichten maar al. Ik geef de voorkeur aan de afdaling van de rivier.

Dunajec River Gorge en Zakopane: dagexcursie vanuit Krakau

Philip, onze gids was geweldig en was bij elke stap bij ons om te helpen, te adviseren en te vertalen waar en wanneer nodig. Er waren alleen Annie en ikzelf op de tour, dus we hadden de luxe van een limousine voor onszelf en natuurlijk de diensten van Philip op een één-op-één basis. We hebben echt een leuke dag gehad, we hebben veel van Philip geleerd over het leven in Polen, hij was zo goed geïnformeerd, hij is een aanwinst voor de reisgroep. Ik raad deze reis ten zeerste aan. Bedankt Philip

Amazing tour with an amazing driver. We were the only ones who booked the tour on Monday. Our driver Thomas showed us around and stopped as long as we wanted at every location. The rafting was definitely the highlight of this trip. I would recommend to put on something warm if you’re going to do this tour in October.

Geweldige tour en geweldige gids "Marek".

Deed de rondleiding door mijn oma voor haar 80e verjaardagscadeau. De tour is echt perfect als je de natuur en de mensen van Polen wat beter wilt leren kennen. Dankzij onze gids Marek konden we ook zien hoe kaas traditioneel werd gemaakt in Polen. Dus alles over een mooie dag met een geweldige rafttocht.