Kies data
Belevingen in

Tabgha

Tabgha: De beste dingen die je niet wil missen

Vanuit Tel Aviv: daguitstap Nazareth en Meer van Tiberias

1. Vanuit Tel Aviv: daguitstap Nazareth en Meer van Tiberias

Zie de beroemde plekken van het Heilige Land tijdens deze geweldige historische dagtour! Je reis begint met een rit langs de schilderachtige kust van Israël over de Vlakte van Jizreël naar Nazareth. Bezoek bij aankomst in Nazareth de Sint-Josefkerk en de Basiliek van de Aankondiging. Ga verder naar Tabgha om de Berg van de Zaligsprekingen en de Broodvermenigvuldigingskerk te zien. Bewonder het beroemde Meer van Tiberias en de ruïne van de oeroude synagoge van Kafarnaüm en de stad van Christus. Rijd tot slot naar de dooplocatie in rivier de Jordaan met uitzicht over Tiberias, waar gasten uitgenodigd worden om een optionele doop te ontvangen. Op de weg terug heb je onder andere uitzicht op de Taborberg, de plaats van de transfiguratie.

Vanuit Jeruzalem: Nazareth, de stad & het Meer van Tiberias

2. Vanuit Jeruzalem: Nazareth, de stad & het Meer van Tiberias

Verken een aantal van de belangrijkste heilige plekken in Israël tijdens deze dagvullende excursie per bus vanuit Jeruzalem. De uitstap van 12 uur begint 's ochtends vroeg in de stad en brengt je langs de schilderachtige kust via Tel Aviv en de Vlakte van Jizreël naar Nazareth. Bezoek na aankomst in Nazareth de Sint-Josefkerk en de Basiliek van de Aankondiging. De Basiliek van de Aankondiging is de grootste Rooms-Katholieke kerk in het Midden-Oosten en wordt traditioneel beschouwd als de plaats van de aankondiging van de geboorte van Jezus aan de maagd Maria. De architect Giovanni Muzio bouwde de opvallende nieuwe basiliek in de jaren 60 van de twintigste eeuw. Vervolg je tocht via Kfar Kana om de Berg van de Zaligsprekingen en de Broodvermenigvuldigingskerk in Tabgha te bekijken. Maak gebruik van de pauze om het Meer van Tiberias vanaf de noordwestelijke oever te bekijken en ga daarna door naar de nabijgelegen ruïne van de oude synagoge van Kafarnaüm. Bezoek Tiberias, dat aan de westelijke oever van het Meer van Tiberias ligt en dat samen met Jeruzalem, Hebron en Safed tot de 4 heilige steden van het jodendom behoort. Rijd naar de rivier de Jordaan bij Jardenit, waar deelnemers er voor kunnen kiezen om gedoopt te worden. Rijd via een schilderachtige route terug naar Jeruzalem, waarbij je onderweg uitzicht krijgt op de Taborberg, waar de transfiguratie plaatsvond.

Jeruzalem: tour naar Jordaan, Nazareth & Meer van Tiberias

3. Jeruzalem: tour naar Jordaan, Nazareth & Meer van Tiberias

Je vertrekt vanaf je hotel in het centrum van Jeruzalem en reist in een bus met airconditioning naar Nazareth. Luister naar verhalen over de stad, die bekend staat als de geboorteplaats van Maria en de plek waar Jezus is opgegroeid, en leer waarom deze plek binnen het Christendom zo belangrijk is. Bij aankomst bezoek je enkele van de belangrijkste religieuze plaatsen in Nazareth. Ontdek de Kerk van de Verkondiging, waar de engel Gabriël de Maagd Maria bezocht. Zie de Jozefkerk, dat op de plek staat waar zich vermoedelijk timmerwerkplaats van Jozef bevond. Vervolgens ga je verder naar het dorp Kafer Kana, de plek waar Jezus water in wijn veranderde, waarna je bij het Meer van Tiberias aankomt. Je passeert de Kerk van de Vermenigvuldiging van de Broden en de Vissen en verkent Kafarnaüm, waarna je de ruïne van de synagoge bezoekt waar Jezus onderwees. Zie de moderne kerk die gebouwd werd op de plek van het huis van Petrus en passeer Tiberias op weg naar de plek waar Jezus in de Jordaan werd gedoopt. Op de terugreis geniet je van het prachtige uitzicht op de berg Tabor, waarna je tour weer bij je hotel eindigt.

Van Tel Aviv of Jeruzalem: Galilee, Nazareth en More Tour

4. Van Tel Aviv of Jeruzalem: Galilee, Nazareth en More Tour

Begin uw dag met ophalen vanuit Tel Aviv of Jeruzalem. Bezoek Nazareth en de indrukwekkende basiliek van Annunciatie voor een rondleiding door de kerk en de oude stad van Nazaret. Ga verder naar de Zee van Galilea en passeer Cana, de plaats van Jezus 'eerste wonder van het veranderen van water in wijn. Bezoek het oude Capernaum, gelegen aan de voet van de berg der zaligsprekingen en zie de kerk van vermenigvuldigingen. Bezoek ten slotte de doopplaats Yardenit aan de zuidpunt van de Zee van Galilea, een van de mogelijke plaatsen van Jezus 'doopsel. Verken deze levendige site die jaarlijks honderdduizenden pelgrims verwelkomt die naar de wateren van de rivier de Jordaan komen. Keer terug naar Tel Aviv of Jeruzalem met een reeks onvergetelijke herinneringen en prachtige indrukken.

Jesus' Footsteps Tour: Bijbelse hoogtepunten vanuit Jeruzalem

5. Jesus' Footsteps Tour: Bijbelse hoogtepunten vanuit Jeruzalem

Israël is de thuisbasis van enkele van de meest invloedrijke denkers in de menselijke geschiedenis. Vandaag kunt u het thuisland van Jezus verkennen tijdens een spannende en onthullende dagtrip vanuit Jeruzalem. Je vertrekt vanuit Jeruzalem over de kustweg door het lagere Galilea. Als je eenmaal in Nazareth bent aangekomen, loop je door dezelfde straten die Jezus deed als kind en jongvolwassene, om zijn ideeën over het leven en de mensheid te vormen. Je gids opent de wereld voor je terwijl je de Annunciatiekerk en de Sint-Jozefkerk verkent. Beide zijn bedevaartsoorden waar je nederig door zult worden. Vanaf hier gaan we verder naar Kana en de mooie badplaats Tiberias. Houd onderweg je ogen open voor prachtige landschappen, waaronder Kafarnaüm - een oude synagoge waar Jezus lesgaf. We gaan dan verder naar Tabgha, de plaats van het Mirakel van Vissen en Broden, direct aan de voet van de Golanhoogten. Dit gebied leidt naar de doopplaats waar de Joran-rivier en de Zee van Galilea samenkomen om in de Dode Zee uit te monden.

Van Tel Aviv, Netanya & Herzliya: Bijbelse Hoogtepunten Tour

6. Van Tel Aviv, Netanya & Herzliya: Bijbelse Hoogtepunten Tour

De bijbelse overblijfselen van Israël zijn uw pelgrimstocht waard. Vandaag bezoekt u veel van de meest iconische bezienswaardigheden en treedt u in de voetsporen van deze mythologische figuren. Vertrekkend vanuit Tel Aviv, rijdt u langs de Costal Road door het landschap van het lagere Galilea naar Nazareth. Hier, waar Jezus zijn jeugd doorbracht, krijgt u de kans om de Kerk van de Aankondiging en de Kerk van St. Joseph te verkennen. Deze twee prachtige bouwwerken zullen je verbazen met hun historisch belang in de wereld. Vervolgens gaan we naar de mooie badplaats Tiberias, waar u een beetje kunt ontspannen voordat u langs het Kineret-meer rijdt om Kafarnaüm te bezoeken. Hier staan nog steeds de oude ruïnes van de synagoge waar Jezus onderwees, en opnieuw kun je de kracht van de plaats voelen. Na een rondleiding gaan we naar Tabgha, beroemd om zijn wonderbaarlijke verhaal van Jezus die vijf broden en twee vissen maakt die duizenden kunnen voeden. Hier aan de voet van de Golanhoogten kun je je afvragen hoe die oude tijden eruit hebben gezien terwijl je wat foto's maakt en je klaarmaakt om je weg te vervolgen. Ten slotte gaan we naar Yardenit, de beroemde doopplaats waar de rivier de Jordaan de Zee van Galilea verlaat richting de Dode Zee. Het is een prachtig land vol wonderen, en we zullen ervoor zorgen dat je genoeg tijd hebt om te leren en te genieten voordat je terugkeert naar ons vertrekpunt.

Vanuit Jeruzalem: bijbelse hoogtepunten dagtour

7. Vanuit Jeruzalem: bijbelse hoogtepunten dagtour

Ervaar de adembenemende natuurlijke schoonheid en rijke geschiedenis van het Heilige Land. Of je de bijbel nu spiritueel of gewoon historisch leest, deze tour brengt hem tot leven door veel van de belangrijkste sites te bezoeken die op de pagina's worden genoemd. Deze tour verandert oude woorden in realiteit. De tour vertrekt vanuit Jeruzalem via de kustweg en gaat door het landschap van Neder-Galilea naar Nazareth, het kleine stadje waar Jezus zijn jeugd doorbracht. Bezoek de Kerk van de Aankondiging waar Maria te horen kreeg dat ze de Zoon van God zou verwekken, en de Kerk van St. Joseph. Ga verder via Kana naar de mooie huidige badplaats Tiberias. Rijd langs het prachtige Kineret-meer om Kafarnaüm te bezoeken en bekijk de ruïnes van de oude synagoge waar Jezus onderwees. Ga verder naar Tabgha, de plaats van het Mirakel van Vissen en Broden, gelegen aan de voet van de Golanhoogten. Hierna gaat de tour verder naar Yardenit, de beroemde doopplaats waar de rivier de Jordaan het Meer van Galilea verlaat richting de Dode Zee.

Van Netanya/Herzliya/Tel Aviv: Bijbelse rondreis door Noord-Israël

8. Van Netanya/Herzliya/Tel Aviv: Bijbelse rondreis door Noord-Israël

Terwijl het landschap zich voor je opent, voel je de historische betekenis van dit land. Je staat aan de wieg van de religieuze beschaving, en hier in het noorden van Israël treed je in de voetsporen van historische religieuze figuren en koester je je in hun glorie. Als je vanuit Tel Aviv naar het noorden vertrekt, ga je door het landschap van Galilea naar Nazareth, waar Jezus zijn jeugd doorbracht. Hier bezoekt u de Aankondigingskerk en de Sint-Jozefkerk. Na hier een eerbetoon te hebben gebracht, gaat u verder naar Kana en de mooie badplaats Tiberias. Onderweg passeer je ruïnes van de oude synagoge waar Jezus onderwees. We komen dan aan in Tabgha, waar Jezus zijn wonder van vissen en liefdes had, gelegen aan de voet van de Golanhoogten. Van vissen tot dopen, we gaan naar Yardenit, de beroemde doopplaats waar de rivier de Jordaan de Zee van Galilea verlaat naar de Dode Zee. Al met al heb je echt in de voetsporen getreden van grootsheid voordat je 's avonds terugkeert naar Tel Aviv.

Israël: Nazareth en Zee van Galilea privétour van een hele dag

9. Israël: Nazareth en Zee van Galilea privétour van een hele dag

Begin uw op maat gemaakte reis van Nazareth en het Meer van Galilea met een hotelovername, waar u wordt begroet door uw gids die de hele dag voor u zal zorgen. Ga rechtstreeks naar Nazareth, waar je gids je meeneemt naar verschillende religieuze bezienswaardigheden. Begin bij de Kerk van de Aankondiging, waar de engel Gabriël voor Maria verscheen voordat hij naar de nabijgelegen kerk van St. Josephs en zijn timmerwerkplaats ging. Vervolg je tour door een bezoek te brengen aan de Grieks-orthodoxe kerk en de aangrenzende put, en loop door de markten van de stad op weg naar de Grieks-katholieke kerk. Ga vervolgens naar de Mount of Precipitation, waarvan wordt aangenomen dat het de plaats is van de afwijzing van Jezus. Zorg ervoor dat je rondkijkt en geniet van een panoramisch uitzicht over de indrukwekkende Jizreël-vallei voordat je verder gaat naar Kana, waar Jezus het wonder verrichtte om water in wijn te veranderen. Ga dan naar Tiberias, waar je Kafarnaüm zult bezoeken, en de nabijgelegen benedictijnse kerk, waar Jezus de broden en de vis vermenigvuldigde. Ga verder naar Mensa Christi, waar Jezus zijn laatste openbaring deed, voordat je je een weg baant langs de kust naar de berg der zaligsprekingen. Het beste van alles is dat u ervoor kiest om gedoopt te worden in de Jordaan bij Yardenit om uw reis speciaal te maken. Als er genoeg tijd is, kun je ook de berg Tabor beklimmen om de Kerk van de Transfiguratie te zien. Kies uw bestemmingen tijdens deze privétour op maat en uw gids zal deze dag graag tot een onvergetelijke dag maken.

Sitemap Tabgha

Wil je alle activiteiten in Tabgha ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Tabgha

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 809 beoordelingen

Onvergetelijke reis

De reis was 100% wat het zou moeten zijn en het was allemaal te danken aan de gids - Dan! Goed georganiseerd, leuk en een echte encyclopedie van kennis! Geen enkele plaats die we bezochten of passeerden, bleef achter zonder een uitgebreide opmerking met feiten, data en passages uit historische documenten en de Bijbel. Sterk aanbevolen!

Perfect op tijd gehaald vanaf de ophaal locatie. Een gids Ben Jacobs, deze viel erg goed in de groep en deed erg goed zijn werk. Dus dit is echt een aanrader als je Israël bezoekt.

Ik hou van de gids !!! Dan is vol van kennis, we hadden een geweldige en leerervaring met hem, ik kan 100/0 aanbevelen

Geweldige reis. Geweldige gids, Dan Porges. Blij dat we langs Megiddo en de Golanhoogten zijn gereden

Super gids alles was zéér goed georganiseerd

Geweldige chauffeur en gids. Alles op tijd. Nergens problemen . Zeker aan te raden