Kies data
Tabgha

Kerken en kathedralen

Tabgha Kerken en kathedralen: Onze meest aanbevolen

Vanuit Jeruzalem: Nazareth, de stad & het Meer van Tiberias

1. Vanuit Jeruzalem: Nazareth, de stad & het Meer van Tiberias

Verken een aantal van de belangrijkste heilige plekken in Israël tijdens deze dagvullende excursie per bus vanuit Jeruzalem. De uitstap van 12 uur begint 's ochtends vroeg in de stad en brengt je langs de schilderachtige kust via Tel Aviv en de Vlakte van Jizreël naar Nazareth. Bezoek na aankomst in Nazareth de Sint-Josefkerk en de Basiliek van de Aankondiging. De Basiliek van de Aankondiging is de grootste Rooms-Katholieke kerk in het Midden-Oosten en wordt traditioneel beschouwd als de plaats van de aankondiging van de geboorte van Jezus aan de maagd Maria. De architect Giovanni Muzio bouwde de opvallende nieuwe basiliek in de jaren 60 van de twintigste eeuw. Vervolg je tocht via Kfar Kana om de Berg van de Zaligsprekingen en de Broodvermenigvuldigingskerk in Tabgha te bekijken. Maak gebruik van de pauze om het Meer van Tiberias vanaf de noordwestelijke oever te bekijken en ga daarna door naar de nabijgelegen ruïne van de oude synagoge van Kafarnaüm. Bezoek Tiberias, dat aan de westelijke oever van het Meer van Tiberias ligt en dat samen met Jeruzalem, Hebron en Safed tot de 4 heilige steden van het jodendom behoort. Rijd naar de rivier de Jordaan bij Jardenit, waar deelnemers er voor kunnen kiezen om gedoopt te worden. Rijd via een schilderachtige route terug naar Jeruzalem, waarbij je onderweg uitzicht krijgt op de Taborberg, waar de transfiguratie plaatsvond.

Jeruzalem: tour naar Jordaan, Nazareth & Meer van Tiberias

2. Jeruzalem: tour naar Jordaan, Nazareth & Meer van Tiberias

Je vertrekt vanaf je hotel in het centrum van Jeruzalem en reist in een bus met airconditioning naar Nazareth. Luister naar verhalen over de stad, die bekend staat als de geboorteplaats van Maria en de plek waar Jezus is opgegroeid, en leer waarom deze plek binnen het Christendom zo belangrijk is. Bij aankomst bezoek je enkele van de belangrijkste religieuze plaatsen in Nazareth. Ontdek de Kerk van de Verkondiging, waar de engel Gabriël de Maagd Maria bezocht. Zie de Jozefkerk, dat op de plek staat waar zich vermoedelijk timmerwerkplaats van Jozef bevond. Vervolgens ga je verder naar het dorp Kafer Kana, de plek waar Jezus water in wijn veranderde, waarna je bij het Meer van Tiberias aankomt. Je passeert de Kerk van de Vermenigvuldiging van de Broden en de Vissen en verkent Kafarnaüm, waarna je de ruïne van de synagoge bezoekt waar Jezus onderwees. Zie de moderne kerk die gebouwd werd op de plek van het huis van Petrus en passeer Tiberias op weg naar de plek waar Jezus in de Jordaan werd gedoopt. Op de terugreis geniet je van het prachtige uitzicht op de berg Tabor, waarna je tour weer bij je hotel eindigt.

Van Tel Aviv of Jeruzalem: Galilee, Nazareth en More Tour

3. Van Tel Aviv of Jeruzalem: Galilee, Nazareth en More Tour

Begin uw dag met ophalen vanuit Tel Aviv of Jeruzalem. Bezoek Nazareth en de indrukwekkende basiliek van Annunciatie voor een rondleiding door de kerk en de oude stad van Nazaret. Ga verder naar de Zee van Galilea en passeer Cana, de plaats van Jezus 'eerste wonder van het veranderen van water in wijn. Bezoek het oude Capernaum, gelegen aan de voet van de berg der zaligsprekingen en zie de kerk van vermenigvuldigingen. Bezoek ten slotte de doopplaats Yardenit aan de zuidpunt van de Zee van Galilea, een van de mogelijke plaatsen van Jezus 'doopsel. Verken deze levendige site die jaarlijks honderdduizenden pelgrims verwelkomt die naar de wateren van de rivier de Jordaan komen. Keer terug naar Tel Aviv of Jeruzalem met een reeks onvergetelijke herinneringen en prachtige indrukken.

Israël: Nazareth en Zee van Galilea privétour van een hele dag

4. Israël: Nazareth en Zee van Galilea privétour van een hele dag

Begin uw op maat gemaakte reis van Nazareth en het Meer van Galilea met een hotelovername, waar u wordt begroet door uw gids die de hele dag voor u zal zorgen. Ga rechtstreeks naar Nazareth, waar je gids je meeneemt naar verschillende religieuze bezienswaardigheden. Begin bij de Kerk van de Aankondiging, waar de engel Gabriël voor Maria verscheen voordat hij naar de nabijgelegen kerk van St. Josephs en zijn timmerwerkplaats ging. Vervolg je tour door een bezoek te brengen aan de Grieks-orthodoxe kerk en de aangrenzende put, en loop door de markten van de stad op weg naar de Grieks-katholieke kerk. Ga vervolgens naar de Mount of Precipitation, waarvan wordt aangenomen dat het de plaats is van de afwijzing van Jezus. Zorg ervoor dat je rondkijkt en geniet van een panoramisch uitzicht over de indrukwekkende Jizreël-vallei voordat je verder gaat naar Kana, waar Jezus het wonder verrichtte om water in wijn te veranderen. Ga dan naar Tiberias, waar je Kafarnaüm zult bezoeken, en de nabijgelegen benedictijnse kerk, waar Jezus de broden en de vis vermenigvuldigde. Ga verder naar Mensa Christi, waar Jezus zijn laatste openbaring deed, voordat je je een weg baant langs de kust naar de berg der zaligsprekingen. Het beste van alles is dat u ervoor kiest om gedoopt te worden in de Jordaan bij Yardenit om uw reis speciaal te maken. Als er genoeg tijd is, kun je ook de berg Tabor beklimmen om de Kerk van de Transfiguratie te zien. Kies uw bestemmingen tijdens deze privétour op maat en uw gids zal deze dag graag tot een onvergetelijke dag maken.

Veelgestelde vragen over Kerken en kathedralen in Tabgha

Welke andere activiteiten dan Kerken en kathedralen zijn de moeite waard in Tabgha?

Andere onmisbare dingen om te doen in Tabgha:

Welke Kerken en kathedralen in Tabgha nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen?

Sitemap Tabgha

Wil je alle activiteiten in Tabgha ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Tabgha

Gemiddelde beoordeling

5.0 / 5

gebaseerd op 1 beoordelingen

We hebben een geweldige tijd gehad met het bekijken van alle bezienswaardigheden. Onze gids was zeer deskundig. We hadden echter een probleem met ophalen (meer dan een uur te laat) en terugbrengen. We werden afgezet in het centrum van Jeruzalem en kregen te horen dat er over een paar minuten een taxi zou zijn om ons op te halen. Het kwam nooit, dus na 30 minuten begroetten we onze eigen taxi. We kregen echter een kleine korting op onze volgende tour, om de prijs van de taxi goed te maken.

Onvergetelijke reis

De reis was 100% wat het zou moeten zijn en het was allemaal te danken aan de gids - Dan! Goed georganiseerd, leuk en een echte encyclopedie van kennis! Geen enkele plaats die we bezochten of passeerden, bleef achter zonder een uitgebreide opmerking met feiten, data en passages uit historische documenten en de Bijbel. Sterk aanbevolen!

Ik hou van de gids !!! Dan is vol van kennis, we hadden een geweldige en leerervaring met hem, ik kan 100/0 aanbevelen

Geweldige reis. Geweldige gids, Dan Porges. Blij dat we langs Megiddo en de Golanhoogten zijn gereden

Super gids alles was zéér goed georganiseerd

Geweldige chauffeur en gids. Alles op tijd. Nergens problemen . Zeker aan te raden