Kies data

Tablao Alegría, Málaga

Tablao Alegría, Málaga: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Málaga: flamencoshow in Tablao Alegría

1. Málaga: flamencoshow in Tablao Alegría

Woon een authentieke flamencoshow bij in Tablao Alegría. Zie traditionele dansen en geniet van prachtige zang en gitaarspel uit Málaga, de hoofdstad van de Costa del Sol. Geniet van een optreden van de hele cast. Kijk hoe de dansers een korte scène uitvoeren voordat de zanger en gitarist zich bij hen voegen op het podium. Luister vervolgens naar een solo van de gitarist en zie hoe elke danser een solostuk doet dat een heel scala aan emoties uitdrukt, waaronder vreugde, pijn en melancholie. Terwijl je toekijkt, kun je heerlijk ontspannen met drankjes en traditionele tapas. Bewonder ongelofelijke en spontane optredens tijdens een magische ervaring.

Málaga: interactieve flamencotour met optionele show en maaltijd

2. Málaga: interactieve flamencotour met optionele show en maaltijd

Volg een rondleiding door de geschiedenis van flamenco in het interactieve centrum van Flamenco Alegría in Malaga. Leer de zang, het ritme, de dansbewegingen, het tikken op de hielen en de gitaar die deel uitmaken van dit culturele fenomeen. Je ervaring vindt plaats in de Tablao Flamenco Alegría in Barrio de La Malagueta, op een paar meter van Muelle Uno met uitzicht over de kathedraal van Malaga. Word de hoofdrolspeler in een visueel verhaal en ervaar een thematische, interactieve en zintuiglijke reis, die gebruik maakt van 7 grootformaat digitale projectoren en 2 schermen om je alles te leren wat je moet weten over de schoonheid van flamenco. Visualiseer de akkoorden van de flamencogitaar en begrijp de plaats van flamenco in de Spaanse cultuur. Voeg aan uw ervaring toe met de extra optie om te genieten van een flamencovoorstelling en lunch of diner.

  • Toegangstickets
2 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Overzicht activiteiten in Tablao Alegría, Málaga

Wil je alle activiteiten in Tablao Alegría, Málaga ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Tablao Alegría, Málaga

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 427 beoordelingen

Het is een klein intiem theater met authentieke flamenco. Prachtig gedaan. Ingetogen, geen enorme kleurrijke jurken maar oprecht optreden en op de avond dat ik daar was, twee fantastische dansers.

Vol expressie en indrukken. Ik heb zelden zo'n krachtige gepassioneerde uitvoering gezien. La musica is erg ontroerend en omhult de mooie kleine zaal. Muy muy bien, me gusta mucho

Mooi show van een uurtje. Zou wel fijn zijn om info te hebben waarover de liederen gaan.

Bijzonder accurate show met 'proffessionele' dansers!

Prachtige Spaanse dans en muziek absolute aanrader!