Kies data

Tablao Flamenco La Alborea Granada

Tablao Flamenco La Alborea Granada: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Granada: flamencoshow in La Alboreá

1. Granada: flamencoshow in La Alboreá

Geniet van een magische flamencoshow van een uur, perfect voor het hele gezin, op een locatie in het centrum van Granada. Profiteer van een gereserveerde zithoek en een ruime keuze aan lokale wijnen (te koop). Voel de passie van de lichamen van de dansers trillen en beleef een perfecte culturele avond met een professionele flamencoshow, een traditie die vanaf de 18e eeuw steeds populairder werd.

Albaicín & Sacromonte: tour met flamencoshow

2. Albaicín & Sacromonte: tour met flamencoshow

Geniet van het beste uitzicht op het Alhambra en ervaar goed bewaarde tradities tijdens deze rondleiding door de Albaicín en Sacromonte, twee van de meest typische buurten in Granada. Rond je tour af in een tablao flamenco met skip-the-line toegang. Ontdek Albaicín (ook wel Albayzín), de oude Arabische wijk. Wandel door de smalle straatjes en ervaar de sfeer van de bars en terrassen. Ga vervolgens naar Sacromonte, van oudsher de thuisbasis van zigeuners, kunstenaars en bohemiens. Leer de legendes en verhalen die de personages die in deze buurten woonden hebben achtergelaten, waaronder het verhaal van onder andere Mariana Pineda, de minnaars van de Aljibe en de zigeuner Chorrohumo. Om je tour compleet te maken, kun je genieten van een unieke flamenco-ervaring bij Tablao Flamenco La Alboreá, gelegen in het hart van Granada naast het beroemde Plaza Nueva. De locatie is op loopafstand van bijna elk punt in het oude stadscentrum. Tablao La Alboreá biedt authentieke flamencoshows van ongeveer een uur lang en met vier artiesten, van wie velen sterke wortels hebben in de stad Granada.

Granada authentieke flamencoshow van 1 uur

3. Granada authentieke flamencoshow van 1 uur

De flamencodans is gevuld met leven en emotie. Ervaar een 1 uur durende uitvoering van deze unieke kunst in Granada, een van de belangrijkste locaties waar flamenco is ontstaan. Eeuwenoude flamenco heeft een rijke geschiedenis die zich ontvouwt bij elke voetstoot van de danser, het tokkelen van de gitaar van de muzikant en het klappen van de handen van de zanger. Het is geworteld in de zigeunercultuur van Andalusië, in het zuiden van Spanje. Een groep flamencoartiesten zal dansen en zingen terwijl je achterover leunt met een drankje en geniet van de uitvoering. Elke avond zetten een zanger, een gitarist en 2 dansers een memorabele show neer.

  • Toegangstickets
3 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Overzicht activiteiten in Tablao Flamenco La Alborea Granada

Wil je alle activiteiten in Tablao Flamenco La Alborea Granada ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Tablao Flamenco La Alborea Granada

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 1.456 beoordelingen

Uitstekende liveshow (Abraham Campos, Vicente Fernández, Rosario Valera en José de la Marga). Tablao met een zeer goede akoestiek, hoewel stoelen kunnen worden verbeterd. Proficiat aan de 4 genoemde kunstenaars (veel kunst). We zouden het zonder twijfel herhalen.

Geweldige ervaring! Ongelooflijke show van de dansers, maar ook van zanger en gitarist. De receptioniste (juande) en ober erg vriendelijk en de plaats met veel charme. sterk aanbevolen ervaring

Geweldige act en geweldige, kostbare gastvrijheid, ze geven me een gratis drankje, bedankt voor de heerlijke avond! !

Het was geweldig. Ik raad ten zeerste aan om dit evenement te nemen wanneer je in granada bezoekt!

prachtige flamenco show in een kleinschalig theater.