Kies data

Tablao Flamenco La Cantaora Sevilla

Tablao Flamenco La Cantaora Sevilla: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Sevilla: flamencoshow en Andalusische gastronomie-ervaring

1. Sevilla: flamencoshow en Andalusische gastronomie-ervaring

Bezoek een exclusieve wijk in het hart van de stad waar je de flamencoshow in petit comité kunt zien. Dit is je kans om jezelf onder te dompelen in de flamenco, terug te kijken op het verleden en de sfeer te herscheppen van het oude Café Cantantes, eind 19e eeuw, begin 20e eeuw. Op de avond zelf kun je ervoor kiezen om de show te begeleiden met: Optie 1: Flamenco en drankje, een glas wijn inbegrepen Optie 2: Flamenco en tapasdiner, bestaande uit diverse tapas en dessert. Optie 3: Flamenco en kathedraaldiner, bestaande uit voorgerechten, 2 gangen en dessert.

  • Toegangstickets
1 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Sitemap Tablao Flamenco La Cantaora Sevilla

Wil je alle activiteiten in Tablao Flamenco La Cantaora Sevilla ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Tablao Flamenco La Cantaora Sevilla

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 554 beoordelingen

Als je nog nooit een flamencodans hebt gezien, stel je dan voeten van vlammen voor, maar dan bozer. Met het podium op armlengte afstand voelde ik de vibratie van elk stampen. De passie waarmee de act werd geleverd was subliem. Beide dansers voerden de routine op briljante wijze uit op het ritme van de tantrische muziek. De zang was een mix van scherpe noten en klaagzangen. Er was een punt in de show dat nogal surrealistisch was. De mannelijke danser overstegen zijn bewegingen alsof hij zijn pijn, zijn gevangenschap naar buiten bracht, zich ervan losmakend bij elke tik, bij elke slag die hij op het podium deed. Het was kunst in zijn pure vorm en het verzwolg volledig. De show gaf me de drive om net als hij door het leven te stampen. Ik wed dat ik dat zou doen als de wegen van een houten platform waren gemaakt.

De activiteit had twee aspecten. A) het tapasdiner. Ze serveerden zowel koude als warme tapas. Een verscheidenheid aan groenten. vlees- en vistapas. Zeer lokaal typisch en smakelijk. B) De flamencoshow was buitengewoon. er waren 4 personen met zeer verschillende vaardigheden. De gitarist (virtuoos); de zanger (zo'n vocale intensiteit) de twee dansers, man en vrouw, traden niet zozeer op, maar projecteerden hun dans door de emoties van het lied. Prestaties van extreem hoge kwaliteit, die iemand met een diep oprecht gevoel achterlieten een authentiek stukje van de culturele ziel van Andalusië te hebben ervaren.

Een supergezellige plek, diner en fantastisch optreden. We namen de suggestie van de chef-kok en we waren allemaal heel blij. We zullen het zonder twijfel herhalen bij de volgende reis naar Sevilla?

Mooie passionele show goeie gitaarspeler zanger en 2 dansers de show is goed te doen met alleen een drankje.

Excellent show, giving a real taste of Spanish culture.