Datums kiezen

Tablao Flamenco 'Orillas de Triana', Sevilla

Tablao Flamenco 'Orillas de Triana', Sevilla: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Sevilla: Traditionele Flamencoshow in Triana

1. Sevilla: Traditionele Flamencoshow in Triana

Ontdek de Andalusische cultuur tijdens een levendige flamencoshow in de bakermat van de flamencodans, Triana. Voel de muziek, de passie en zie de volledige expressie van de artiesten. Geniet van een prachtig uitzicht op de Guadalquivir-rivier en laat je meeslepen door de sfeer van de nacht. Begin je avond met het beluisteren van de betoverende solo van de gitarist. Kijk hoe de dansers hun kunst laten zien en elke beweging met volledige toewijding uitvoeren. Hoor de zang van een flamencozanger tussen de nummers door, in een stijl die van generatie op generatie wordt doorgegeven. Bewonder de finale, de traditionele dans van Sevillanas. Geniet van de manier waarop de beweging als een dialoog tussen de artiesten lijkt te zijn. Geniet van het einde van de avond terwijl de artiesten improviseren en plezier hebben met zingen, spelen en dansen. Ontdek de puurste flamenco in Orillas de Triana.

Tablao Flamenco La Puerta Ancha toegangsticket

2. Tablao Flamenco La Puerta Ancha toegangsticket

Geniet van de meest bezochte openlucht flamencoshow in Huelva - Ayamonte. De traditionele Andalusische patio nodigt u uit om te genieten van een zeer emotionele flamencoshow

Sevilla: Flamencoworkshop voor beginners

3. Sevilla: Flamencoworkshop voor beginners

Geniet van een authentieke culturele ervaring in Sevilla door deel te nemen aan een flamencoworkshop met een professionele danser. Ervaar je eerste flamencoles op de academie met uitzicht op de rivier de Guadalquivir. Laat je omver blazen door de energie en schoonheid van deze dans en levendige flamencoritmes! Begin je workshop met een korte warming-up en leer daarna basisbewegingen van polsen, heupen en enkele elementen van voetenwerk. Leer de basissleutels van flamencodans en voel je als een lokale, gemakkelijke en grappige choreografie!

Beschikbare activiteiten

3 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Andere activiteiten in Tablao Flamenco 'Orillas de Triana', Sevilla

Wil je alle activiteiten in Tablao Flamenco 'Orillas de Triana', Sevilla bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Tablao Flamenco 'Orillas de Triana', Sevilla

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 210 beoordelingen

Zeer vermakelijke avond. Geweldige prijs-kwaliteitverhouding. Intieme setting met alle stoelen dicht bij het podium. Sangria beschikbaar om van te genieten terwijl je kijkt naar het drama dat zich ontvouwt. Zeer getalenteerde artiesten. Geweldig gitaarwerk, zeer emotionele zang en prachtig gepassioneerde en energieke dans. Je hoeft geen Spaans te spreken om te begrijpen wat er aan de hand was. We hebben een geweldige tijd gehad.

Zeer intieme setting - geen grote productie. De dansers lijken oprecht van elkaar te genieten en plezier te hebben wat het voor het publiek nog leuker maakte!

Verrassend mooi! Leuk om zo Triana te leren kennen. Toffe locatie in een flamenco-dansschool met een gezellige danszaal en barretje!

Geweldige Flamingo show. De beste die wij tot nu toe gezien hebben!

Zeer goede muzikanten en dansers. Zeer goede flamencoenergie