Table Rock House Restaurant, Niagara Falls

Table Rock House Restaurant, Niagara Falls: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Toronto: Dagtrip Niagara Falls met optionele cruise & lunch

1. Toronto: Dagtrip Niagara Falls met optionele cruise & lunch

Bezoek de wereldberoemde Niagarawatervallen tijdens een ervaring met een premiumbus vanuit Toronto. Bereid je voor op herinneringen die je je leven lang niet meer zult vergeten en maak een keuze uit een van de drie verschillende touropties. Ontspan in het comfort van een eersteklas bus met airconditioning en begin je reis met een ophaalservice vanuit het centrum van Toronto.Luister naar het levendige commentaar van de ervaren gids tijdens een schilderachtige rit naar de Niagara-regio.  Afhankelijk van de geselecteerde optie kun je in Niagara Falls op eigen gelegenheid rondkijken, genieten van een heerlijke à-la-cartelunch en/of een attractie ervaren. Vaar in de zomer de mist van de watervallen in met toegang tot de seizoensgebonden boottocht 'Voyage to the Falls'. In de winter of als de boot niet vaart, worden er twee alternatieve attracties aangeboden. Ervaar de 'Journey Behind the Falls', een attractie die het hele jaar door een uniek uitzicht op de watervallen biedt of beleef een leven lang sensationele waargebeurde verhalen over Niagara in het Imax Theater. De populairste ticketoptie omvat een attractie-upgrade en een lunch. Ervaar het beste van Niagara met exclusieve zitplaatsen bij restaurant Queen Victoria Place en geniet van een lokaal à-la-cartemenu, gecombineerd met ambachtelijke bieren uit Ontario en Niagara VQA-wijnen.  De tour eindigt met de terugrit naar Toronto.

Niagara Falls Canada: avondtour in kleine groep met boot en diner

2. Niagara Falls Canada: avondtour in kleine groep met boot en diner

Als de zon ondergaat, verandert de Niagara Falls in een verlicht wonderland, zoals je zult ervaren tijdens dit 4-uur durende programma aan de Canadese kant van de watervallen. Begin de avond goed met een "Voyage to the Falls" rit op de Hornblower Cruise. Geniet vervolgens van een luxe diner met uw reisgezelschap in Table Rock Restaurant. Tijdens het eten wordt u getrakteerd op een spectaculair uitzicht op de Horseshoe Falls. Na het diner ga je naar de Illumination Tower, waar je zult zien hoe de lichten die de nacht opfleuren in realtime worden aangezet. Je krijgt ook volledige controle over de lichten die op de watervallen verschijnen. Met behulp van touchscreen-computers kunt u uw favoriete kleuren kiezen en kijken hoe de lichten op de watervallen worden geprojecteerd. Voordat je de Illumination Tower verlaat, ontvang je een herdenkingscertificaat met de tekst: I Lit Up Niagara Falls.

Vanuit Toronto: All Inclusive Dag & Avond Niagara Falls Tour

3. Vanuit Toronto: All Inclusive Dag & Avond Niagara Falls Tour

Ga mee met een middag- en avondtour door de Niagara Falls met pick-up vanaf centrale locaties in Toronto en Mississauga. Inclusief de Floral Showhouse en Journey Behind the Falls. Upgrade naar een all-inclusive tour met een 3-gangendiner met uitzicht op de watervallen en de exclusieve Illumination Tower-ervaring waarbij je de kleuren van het water kunt bepalen. Het Winter Festival of Lights is inbegrepen wanneer beschikbaar. Tijdens de hele tour ben je onder begeleiding van een gediplomeerde gids die je voorziet van historisch commentaar, lokale verhalen en advies. Hij zal je de magie van de watervallen, de krachtcentrales van Niagara en andere verborgen juweeltjes laten zien. Je wordt rond 12:30 - 13:00 uur opgehaald, afhankelijk van je locatie. De rit naar Niagara Falls duurt ongeveer 1,5 uur. Je eerste stop is een bezoek aan de wereldberoemde Floral Showhouse. Je wordt omringd door een levendig tapijt van bloemen die de perfecte toon zetten voor je reis. Maak foto's met prachtige bloemdecoraties die worden aangepast aan de seizoenen en speciale gelegenheden. Zet je vervolgens schrap voor een opwindend avontuur tijdens een boottocht (zomer) of een reis achter de watervallen (winter). Deze ontzagwekkende ervaringen nemen je mee naar het hart van het water, waar je de rauwe kracht en schoonheid van de Canadese Horseshoe Falls van dichtbij kunt voelen. Als je niet voor de all-inclusive optie kiest, heb je nu vrije tijd om de Niagara Falls en Clifton Hill op eigen gelegenheid te verkennen en te dineren. Als je de all-inclusive optie kiest, ga je naar Niagara's beroemde Table Rock restaurant voor een heerlijk 3-gangendiner met vlees-, vis-, vegetarische en veganistische opties. Geniet tijdens het eten van het uitzicht op de majestueuze watervallen die oplichten in verschillende kleuren voor de nachtshow. Als onderdeel van de all-inclusive ervaring ga je vervolgens naar een exclusieve tour die over het algemeen niet beschikbaar is voor het publiek - een tour door de Illumination Tower. Stap binnen in het controlecentrum van Niagara's nachtelijke verlichtingstransformatie en ontdek de magie achter Niagara's nachtelijke verlichting. Wees getuige van de spectaculaire transformatie van de watervallen in een canvas van betoverende kleuren. Als onderdeel van de Illumination Tower-ervaring kun je de verlichting van de watervallen zelf bedienen. Tot slot kun je van 18 november tot 7 januari een rondleiding krijgen tijdens het Winter Festival of Lights. Tijdens dit festival kun je elke avond zien hoe de Niagara Falls worden verlicht met 75 lichtshows die bestaan uit meer dan 3 miljoen lichtdecoraties. Vertrek rond 20.00 uur uit Niagara Falls en kom rond 21.30 - 22.00 uur weer terug in de stad.

Niagara Falls: avondtour in kleine groep met diner en lichtshow

4. Niagara Falls: avondtour in kleine groep met diner en lichtshow

Ervaar een bruisend avondje uit in de stad tijdens een nachttour door Niagara Falls, Canada. Deze rondleiding biedt enkele van de beste avondattracties in Niagara Falls, waaronder een driegangendiner met uitzicht op de watervallen in Queen Victoria Place (half mei tot half oktober) of TableRock House Restaurant (andere maanden). Beleef een bezoek aan de Illumination Tower en de geluids- en lichtshow Currents. Begin je tour met ophalen van je hotel in het centrum van Niagara Falls, Canada. Bezoek de krachtcentrale van Niagara Parks om de verschuiving van Niagara's water naar elektriciteit te zien met de geluids- en lichtshow van Niagara Parks, Currents. Geniet van een 3-gangendiner in Queen Victoria Place (half mei tot half oktober) of TableRock House Restaurant (andere maanden). Bezoek de Illumination Tower om de watervallen verlicht te zien tegen de nachtelijke hemel en bedien zelf de lichten. Neem een "I Lit Up Niagara Falls"-certificaat mee naar huis en eindig je avond met terugbrengen naar het tourhotel.

Van Niagara Falls: All Inclusive Dag & Avondlicht Tour

5. Van Niagara Falls: All Inclusive Dag & Avondlicht Tour

Ga mee met een middag- en avondtour door de Niagara Falls met pick-up vanaf hotels en locaties in Niagara Falls. Inclusief de Floral Showhouse en Journey Behind the Falls. Upgrade naar een all-inclusive tour met een 3-gangendiner met uitzicht op de watervallen en de exclusieve Illumination Tower-ervaring waarbij je de kleuren van het water kunt bepalen. Het Winter Festival of Lights is inbegrepen wanneer beschikbaar. Tijdens de hele tour ben je onder begeleiding van een gediplomeerde gids die je voorziet van historisch commentaar, lokale verhalen en advies. Hij zal je de magie van de watervallen, de krachtcentrales van Niagara en andere verborgen juweeltjes laten zien. Nadat je rond 14:30 uur bent opgehaald, begint je tour met een bezoek aan het wereldberoemde Floral Showhouse. Word omringd door een levendig tapijt van bloemen die de perfecte toon zetten voor je reis. Maak foto's met prachtige bloemdecoraties die worden aangepast aan de seizoenen en speciale gelegenheden. Zet je vervolgens schrap voor een opwindend avontuur tijdens een boottocht (zomer) of een reis achter de watervallen (winter). Deze ontzagwekkende ervaringen nemen je mee naar het hart van het water, waar je de rauwe kracht en schoonheid van de Canadese Horseshoe Falls van dichtbij kunt voelen. Als je niet voor de all-inclusive optie kiest, heb je nu vrije tijd om de Niagara Falls en Clifton Hill op eigen gelegenheid te verkennen en te dineren. Als je de all-inclusive optie kiest, ga je naar Niagara's beroemde Table Rock restaurant voor een heerlijk 3-gangendiner met vlees-, vis-, vegetarische en veganistische opties. Geniet tijdens het eten van het uitzicht op de majestueuze watervallen die oplichten in verschillende kleuren voor de nachtshow. Als onderdeel van de all-inclusive ervaring ga je vervolgens naar een exclusieve tour die over het algemeen niet beschikbaar is voor het publiek - een tour door de Illumination Tower. Stap binnen in het controlecentrum van Niagara's nachtelijke verlichtingstransformatie en ontdek de magie achter Niagara's nachtelijke verlichting. Wees getuige van de spectaculaire transformatie van de watervallen in een canvas van betoverende kleuren. Als onderdeel van de Illumination Tower-ervaring kun je de verlichting van de watervallen zelf bedienen. Tot slot kun je van 18 november tot 7 januari een rondleiding krijgen tijdens het Winter Festival of Lights. Tijdens dit festival kun je elke avond zien hoe de Niagara Falls worden verlicht met 75 lichtshows die bestaan uit meer dan 3 miljoen lichtdecoraties. Ten slotte keer je rond 20:00 uur terug naar je hotel.

Vanuit Toronto: Niagara Falls Tour met Illumination Tower

6. Vanuit Toronto: Niagara Falls Tour met Illumination Tower

Ga op een winterreis van Toronto naar de Niagara Falls en laat je betoveren door de betoverende schoonheid van de watervallen. Begin je avontuur met een ophaalservice vanaf je hotel in Toronto, zodat je verzekerd bent van een naadloze en schilderachtige reis naar de Niagara Falls. Geniet van een exclusief bezoek aan de Illumination Tower, waar je het voorrecht hebt om persoonlijk de kleuren te kiezen en te veranderen die de Niagara Falls 's nachts verlichten. Zie de watervallen in realtime veranderen in een winterwonderland. Geniet van pittoreske stops onderweg, waarbij je het serene winterlandschap van de Niagara Falls vastlegt en de bevroren schoonheid van de omgeving bewondert. Dompel jezelf onder in de levendige energie van Clifton Hill, waar oogverblindende lichtjes en attracties met een winterthema een vleugje opwinding aan je ervaring toevoegen. Bezoek vervolgens Table Rock om de Horseshoe Falls in hun winterse pracht te aanschouwen. Geniet van de natuurlijke schoonheid tegen de achtergrond van de ijzige omgeving. Ga verder naar het historische Niagara-on-the-Lake, waar de winter de stad in rust hult en je uitnodigt om door de besneeuwde straten te wandelen. Diner 3-gangendiner in het Table Rock House Restaurant - inbegrepen

Niagara Falls: nachtwandeling met vuurwerkbootcruise

7. Niagara Falls: nachtwandeling met vuurwerkbootcruise

Beleef een onvergetelijke avond met See Sight Tours terwijl we je meenemen op een betoverende wandeltocht door de betoverende Niagara Falls, Canada. Maak je klaar voor een nacht vol boeiende bezienswaardigheden en heerlijke ervaringen! Ons avontuur begint als onze vriendelijke lokale gids je zal ontmoeten in de lobby van het Table Rock Welcome Centre. Vanaf daar beginnen we aan een ontspannen wandeling naar Table Rock House Restaurant, waar een voortreffelijk diner op u wacht. Onderweg zal onze deskundige gids belangrijke aandachtspunten belichten, zoals de Old Scow, International Control Dam en de Upper Rapids, en een fascinerende context aan uw omgeving toevoegen. Geniet in het Table Rock House Restaurant van een verrukkelijk feestmaal vergezeld van een ontzagwekkend uitzicht op de majestueuze Niagara Falls. Feest je ogen op de adembenemende Horseshoe Falls terwijl je geniet van de smaken van heerlijk eten en drinken. Als u klaar bent met uw maaltijd, maakt u een mooie wandeling langs de Niagara-rivier met een fantastisch uitzicht op de American Falls en Bridal Veil Falls naar uw volgende spannende ervaring - de Niagara Falls Fireworks Boat Cruise. Spring aan boord van deze cruise en bewonder de Niagara Falls 's nachts tijdens een rit van 40 minuten. Je zult versteld staan van het uitzicht op de watervallen, de sterrenhemel, het panoramische uitzicht op de skyline, de verbluffende verlichting en als klap op de vuurpijl een prachtige vuurwerkshow boven het water. Zorg ervoor dat je je gratis poncho draagt en veel foto's maakt. Zo'n vuurwerk ga je nergens anders meemaken! Ten slotte vervolgen we onze wandeling naar de Illumination Tower, waar de tour zal uitmonden in een werkelijk magische ervaring. Kijk vol ontzag hoe de watervallen tot leven komen met levendige kleuren tegen de nachtelijke hemel, waardoor een betoverend meesterwerk van water en licht ontstaat. Als onze gewaardeerde gasten krijgt u de buitengewone kans om zelf de controle over de lichten over te nemen en uw eigen vleugje schittering toe te voegen aan het betoverende display. Voordat we afscheid van u nemen, geven we u een persoonlijk "I Lit Up Niagara Falls"-certificaat, een dierbaar aandenken aan deze exclusieve ervaring. Naarmate de nacht ten einde loopt, bent u vrij om zelf verder te verkennen of onze gids zal beschikbaar zijn om aanbevelingen te doen. Dompel jezelf onder in de schoonheid van Niagara Falls onder de maanverlichte hemel en creëer herinneringen die een leven lang meegaan.

Night on Niagara Walking Tour met vuurwerkcruise + diner

8. Night on Niagara Walking Tour met vuurwerkcruise + diner

Beleef een onvergetelijke avond met See Sight Tours terwijl we je meenemen op een betoverende wandeltocht door de betoverende Niagara Falls, Canada. Maak je klaar voor een nacht vol boeiende bezienswaardigheden en heerlijke ervaringen! Ons avontuur begint als onze vriendelijke lokale gids je zal ontmoeten in de lobby van het Table Rock Welcome Centre. Vanaf daar beginnen we aan een ontspannen wandeling naar Table Rock House Restaurant, waar een voortreffelijk diner op u wacht. Onderweg zal onze deskundige gids belangrijke aandachtspunten belichten, zoals de Old Scow, International Control Dam en de Upper Rapids, en een fascinerende context aan uw omgeving toevoegen. Geniet in het Table Rock House Restaurant van een verrukkelijk feestmaal vergezeld van een ontzagwekkend uitzicht op de majestueuze Niagara Falls. Feest je ogen op de adembenemende Horseshoe Falls terwijl je geniet van de smaken van heerlijk eten en drinken. Als u klaar bent met uw maaltijd, maakt u een mooie wandeling langs de Niagara-rivier met een fantastisch uitzicht op de American Falls en Bridal Veil Falls naar uw volgende spannende ervaring - de Niagara Falls Fireworks Boat Cruise. Spring aan boord van deze cruise en bewonder de Niagara Falls 's nachts tijdens een rit van 40 minuten. Je zult versteld staan van het uitzicht op de watervallen, de sterrenhemel, het panoramische uitzicht op de skyline, de verbluffende verlichting en als klap op de vuurpijl een prachtige vuurwerkshow boven het water. Zorg ervoor dat je je gratis poncho draagt en veel foto's maakt. Zo'n vuurwerk ga je nergens anders meemaken! Ten slotte vervolgen we onze wandeling naar de Illumination Tower, waar de tour zal uitmonden in een werkelijk magische ervaring. Kijk vol ontzag hoe de watervallen tot leven komen met levendige kleuren tegen de nachtelijke hemel, waardoor een betoverend meesterwerk van water en licht ontstaat. Als onze gewaardeerde gasten krijgt u de buitengewone kans om zelf de controle over de lichten over te nemen en uw eigen vleugje schittering toe te voegen aan het betoverende display. Voordat we afscheid van u nemen, geven we u een persoonlijk "I Lit Up Niagara Falls"-certificaat, een dierbaar aandenken aan deze exclusieve ervaring. Naarmate de nacht ten einde loopt, bent u vrij om zelf verder te verkennen of onze gids zal beschikbaar zijn om aanbevelingen te doen. Dompel jezelf onder in de schoonheid van Niagara Falls onder de maanverlichte hemel en creëer herinneringen die een leven lang meegaan.

Privé & op maat gemaakte Niagara Falls Tour voor maximaal 100 personen

9. Privé & op maat gemaakte Niagara Falls Tour voor maximaal 100 personen

Dit is een privétour door de Niagara Falls met een gediplomeerde gids in comfortabel vervoer met klimaatbeheersing. Kies uit verschillende extra's om er een onvergetelijke ervaring van te maken. Je dag begint met een pick-up vanaf elke locatie in de omgeving van Toronto of Niagara Falls. Je toegewijde gids geeft historisch commentaar, lokale verhalen en advies over dingen die je kunt doen. Hij maakt foto's van je, laat je de beste uitkijkpunten zien en zorgt ervoor dat je een "VIP" ervaring hebt. Een typische tour duurt ongeveer 6 uur plus vervoer (ongeveer 2 uur heen en terug als je vanuit Toronto komt). Een voorbeelddag zou kunnen bestaan uit een rondleiding door de Niagara watervallen, fotostops op schilderachtige locaties zoals de bloemenklok en de draaikolk, proeven van ahornsiroop en vrije tijd om de watervallen te bekijken. Sommige mensen willen misschien graag het pittoreske stadje Niagara-on-the-Lake bezoeken en anderen willen misschien extra tijd besteden aan de watervallen. Gasten kunnen optionele ervaringen toevoegen zoals de Hornblower Boat Cruise (zomer), Journey Behind the Falls, het observatiedek van de Skylon Tower, een helikoptervlucht over de watervallen en wijnproeven. Lunch kan vooraf worden geregeld of op de bestemming worden gekocht bij verschillende restaurants. Als de tour voorbij is, worden de gasten teruggebracht naar hun oorspronkelijke startlocatie(s).

10 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Table Rock House Restaurant, Niagara Falls: topattracties in de buurt

Table Rock House Restaurant, Niagara Falls: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Toronto: Dagtrip Niagara Falls met optionele cruise & lunch

Toronto: Dagtrip Niagara Falls met optionele cruise & lunch

Bezoek de wereldberoemde Niagarawatervallen tijdens een ervaring met een premiumbus vanuit Toronto. Bereid je voor op herinneringen die je je leven lang niet meer zult vergeten en maak een keuze uit een van de drie verschillende touropties. Ontspan in het comfort van een eersteklas bus met airconditioning en begin je reis met een ophaalservice vanuit het centrum van Toronto.Luister naar het levendige commentaar van de ervaren gids tijdens een schilderachtige rit naar de Niagara-regio.  Afhankelijk van de geselecteerde optie kun je in Niagara Falls op eigen gelegenheid rondkijken, genieten van een heerlijke à-la-cartelunch en/of een attractie ervaren. Vaar in de zomer de mist van de watervallen in met toegang tot de seizoensgebonden boottocht 'Voyage to the Falls'. In de winter of als de boot niet vaart, worden er twee alternatieve attracties aangeboden. Ervaar de 'Journey Behind the Falls', een attractie die het hele jaar door een uniek uitzicht op de watervallen biedt of beleef een leven lang sensationele waargebeurde verhalen over Niagara in het Imax Theater. De populairste ticketoptie omvat een attractie-upgrade en een lunch. Ervaar het beste van Niagara met exclusieve zitplaatsen bij restaurant Queen Victoria Place en geniet van een lokaal à-la-cartemenu, gecombineerd met ambachtelijke bieren uit Ontario en Niagara VQA-wijnen.  De tour eindigt met de terugrit naar Toronto.

Niagara Falls Canada: avondtour in kleine groep met boot en diner

Niagara Falls Canada: avondtour in kleine groep met boot en diner

Als de zon ondergaat, verandert de Niagara Falls in een verlicht wonderland, zoals je zult ervaren tijdens dit 4-uur durende programma aan de Canadese kant van de watervallen. Begin de avond goed met een "Voyage to the Falls" rit op de Hornblower Cruise. Geniet vervolgens van een luxe diner met uw reisgezelschap in Table Rock Restaurant. Tijdens het eten wordt u getrakteerd op een spectaculair uitzicht op de Horseshoe Falls. Na het diner ga je naar de Illumination Tower, waar je zult zien hoe de lichten die de nacht opfleuren in realtime worden aangezet. Je krijgt ook volledige controle over de lichten die op de watervallen verschijnen. Met behulp van touchscreen-computers kunt u uw favoriete kleuren kiezen en kijken hoe de lichten op de watervallen worden geprojecteerd. Voordat je de Illumination Tower verlaat, ontvang je een herdenkingscertificaat met de tekst: I Lit Up Niagara Falls.

Vanuit Toronto: All Inclusive Dag & Avond Niagara Falls Tour

Vanuit Toronto: All Inclusive Dag & Avond Niagara Falls Tour

Ga mee met een middag- en avondtour door de Niagara Falls met pick-up vanaf centrale locaties in Toronto en Mississauga. Inclusief de Floral Showhouse en Journey Behind the Falls. Upgrade naar een all-inclusive tour met een 3-gangendiner met uitzicht op de watervallen en de exclusieve Illumination Tower-ervaring waarbij je de kleuren van het water kunt bepalen. Het Winter Festival of Lights is inbegrepen wanneer beschikbaar. Tijdens de hele tour ben je onder begeleiding van een gediplomeerde gids die je voorziet van historisch commentaar, lokale verhalen en advies. Hij zal je de magie van de watervallen, de krachtcentrales van Niagara en andere verborgen juweeltjes laten zien. Je wordt rond 12:30 - 13:00 uur opgehaald, afhankelijk van je locatie. De rit naar Niagara Falls duurt ongeveer 1,5 uur. Je eerste stop is een bezoek aan de wereldberoemde Floral Showhouse. Je wordt omringd door een levendig tapijt van bloemen die de perfecte toon zetten voor je reis. Maak foto's met prachtige bloemdecoraties die worden aangepast aan de seizoenen en speciale gelegenheden. Zet je vervolgens schrap voor een opwindend avontuur tijdens een boottocht (zomer) of een reis achter de watervallen (winter). Deze ontzagwekkende ervaringen nemen je mee naar het hart van het water, waar je de rauwe kracht en schoonheid van de Canadese Horseshoe Falls van dichtbij kunt voelen. Als je niet voor de all-inclusive optie kiest, heb je nu vrije tijd om de Niagara Falls en Clifton Hill op eigen gelegenheid te verkennen en te dineren. Als je de all-inclusive optie kiest, ga je naar Niagara's beroemde Table Rock restaurant voor een heerlijk 3-gangendiner met vlees-, vis-, vegetarische en veganistische opties. Geniet tijdens het eten van het uitzicht op de majestueuze watervallen die oplichten in verschillende kleuren voor de nachtshow. Als onderdeel van de all-inclusive ervaring ga je vervolgens naar een exclusieve tour die over het algemeen niet beschikbaar is voor het publiek - een tour door de Illumination Tower. Stap binnen in het controlecentrum van Niagara's nachtelijke verlichtingstransformatie en ontdek de magie achter Niagara's nachtelijke verlichting. Wees getuige van de spectaculaire transformatie van de watervallen in een canvas van betoverende kleuren. Als onderdeel van de Illumination Tower-ervaring kun je de verlichting van de watervallen zelf bedienen. Tot slot kun je van 18 november tot 7 januari een rondleiding krijgen tijdens het Winter Festival of Lights. Tijdens dit festival kun je elke avond zien hoe de Niagara Falls worden verlicht met 75 lichtshows die bestaan uit meer dan 3 miljoen lichtdecoraties. Vertrek rond 20.00 uur uit Niagara Falls en kom rond 21.30 - 22.00 uur weer terug in de stad.

Niagara Falls: avondtour in kleine groep met diner en lichtshow

Niagara Falls: avondtour in kleine groep met diner en lichtshow

Ervaar een bruisend avondje uit in de stad tijdens een nachttour door Niagara Falls, Canada. Deze rondleiding biedt enkele van de beste avondattracties in Niagara Falls, waaronder een driegangendiner met uitzicht op de watervallen in Queen Victoria Place (half mei tot half oktober) of TableRock House Restaurant (andere maanden). Beleef een bezoek aan de Illumination Tower en de geluids- en lichtshow Currents. Begin je tour met ophalen van je hotel in het centrum van Niagara Falls, Canada. Bezoek de krachtcentrale van Niagara Parks om de verschuiving van Niagara's water naar elektriciteit te zien met de geluids- en lichtshow van Niagara Parks, Currents. Geniet van een 3-gangendiner in Queen Victoria Place (half mei tot half oktober) of TableRock House Restaurant (andere maanden). Bezoek de Illumination Tower om de watervallen verlicht te zien tegen de nachtelijke hemel en bedien zelf de lichten. Neem een "I Lit Up Niagara Falls"-certificaat mee naar huis en eindig je avond met terugbrengen naar het tourhotel.

Van Niagara Falls: All Inclusive Dag & Avondlicht Tour

Van Niagara Falls: All Inclusive Dag & Avondlicht Tour

Ga mee met een middag- en avondtour door de Niagara Falls met pick-up vanaf hotels en locaties in Niagara Falls. Inclusief de Floral Showhouse en Journey Behind the Falls. Upgrade naar een all-inclusive tour met een 3-gangendiner met uitzicht op de watervallen en de exclusieve Illumination Tower-ervaring waarbij je de kleuren van het water kunt bepalen. Het Winter Festival of Lights is inbegrepen wanneer beschikbaar. Tijdens de hele tour ben je onder begeleiding van een gediplomeerde gids die je voorziet van historisch commentaar, lokale verhalen en advies. Hij zal je de magie van de watervallen, de krachtcentrales van Niagara en andere verborgen juweeltjes laten zien. Nadat je rond 14:30 uur bent opgehaald, begint je tour met een bezoek aan het wereldberoemde Floral Showhouse. Word omringd door een levendig tapijt van bloemen die de perfecte toon zetten voor je reis. Maak foto's met prachtige bloemdecoraties die worden aangepast aan de seizoenen en speciale gelegenheden. Zet je vervolgens schrap voor een opwindend avontuur tijdens een boottocht (zomer) of een reis achter de watervallen (winter). Deze ontzagwekkende ervaringen nemen je mee naar het hart van het water, waar je de rauwe kracht en schoonheid van de Canadese Horseshoe Falls van dichtbij kunt voelen. Als je niet voor de all-inclusive optie kiest, heb je nu vrije tijd om de Niagara Falls en Clifton Hill op eigen gelegenheid te verkennen en te dineren. Als je de all-inclusive optie kiest, ga je naar Niagara's beroemde Table Rock restaurant voor een heerlijk 3-gangendiner met vlees-, vis-, vegetarische en veganistische opties. Geniet tijdens het eten van het uitzicht op de majestueuze watervallen die oplichten in verschillende kleuren voor de nachtshow. Als onderdeel van de all-inclusive ervaring ga je vervolgens naar een exclusieve tour die over het algemeen niet beschikbaar is voor het publiek - een tour door de Illumination Tower. Stap binnen in het controlecentrum van Niagara's nachtelijke verlichtingstransformatie en ontdek de magie achter Niagara's nachtelijke verlichting. Wees getuige van de spectaculaire transformatie van de watervallen in een canvas van betoverende kleuren. Als onderdeel van de Illumination Tower-ervaring kun je de verlichting van de watervallen zelf bedienen. Tot slot kun je van 18 november tot 7 januari een rondleiding krijgen tijdens het Winter Festival of Lights. Tijdens dit festival kun je elke avond zien hoe de Niagara Falls worden verlicht met 75 lichtshows die bestaan uit meer dan 3 miljoen lichtdecoraties. Ten slotte keer je rond 20:00 uur terug naar je hotel.

Vanuit Toronto: Niagara Falls Tour met Illumination Tower

Vanuit Toronto: Niagara Falls Tour met Illumination Tower

Ga op een winterreis van Toronto naar de Niagara Falls en laat je betoveren door de betoverende schoonheid van de watervallen. Begin je avontuur met een ophaalservice vanaf je hotel in Toronto, zodat je verzekerd bent van een naadloze en schilderachtige reis naar de Niagara Falls. Geniet van een exclusief bezoek aan de Illumination Tower, waar je het voorrecht hebt om persoonlijk de kleuren te kiezen en te veranderen die de Niagara Falls 's nachts verlichten. Zie de watervallen in realtime veranderen in een winterwonderland. Geniet van pittoreske stops onderweg, waarbij je het serene winterlandschap van de Niagara Falls vastlegt en de bevroren schoonheid van de omgeving bewondert. Dompel jezelf onder in de levendige energie van Clifton Hill, waar oogverblindende lichtjes en attracties met een winterthema een vleugje opwinding aan je ervaring toevoegen. Bezoek vervolgens Table Rock om de Horseshoe Falls in hun winterse pracht te aanschouwen. Geniet van de natuurlijke schoonheid tegen de achtergrond van de ijzige omgeving. Ga verder naar het historische Niagara-on-the-Lake, waar de winter de stad in rust hult en je uitnodigt om door de besneeuwde straten te wandelen. Diner 3-gangendiner in het Table Rock House Restaurant - inbegrepen

Niagara Falls: nachtwandeling met vuurwerkbootcruise

Niagara Falls: nachtwandeling met vuurwerkbootcruise

Beleef een onvergetelijke avond met See Sight Tours terwijl we je meenemen op een betoverende wandeltocht door de betoverende Niagara Falls, Canada. Maak je klaar voor een nacht vol boeiende bezienswaardigheden en heerlijke ervaringen! Ons avontuur begint als onze vriendelijke lokale gids je zal ontmoeten in de lobby van het Table Rock Welcome Centre. Vanaf daar beginnen we aan een ontspannen wandeling naar Table Rock House Restaurant, waar een voortreffelijk diner op u wacht. Onderweg zal onze deskundige gids belangrijke aandachtspunten belichten, zoals de Old Scow, International Control Dam en de Upper Rapids, en een fascinerende context aan uw omgeving toevoegen. Geniet in het Table Rock House Restaurant van een verrukkelijk feestmaal vergezeld van een ontzagwekkend uitzicht op de majestueuze Niagara Falls. Feest je ogen op de adembenemende Horseshoe Falls terwijl je geniet van de smaken van heerlijk eten en drinken. Als u klaar bent met uw maaltijd, maakt u een mooie wandeling langs de Niagara-rivier met een fantastisch uitzicht op de American Falls en Bridal Veil Falls naar uw volgende spannende ervaring - de Niagara Falls Fireworks Boat Cruise. Spring aan boord van deze cruise en bewonder de Niagara Falls 's nachts tijdens een rit van 40 minuten. Je zult versteld staan van het uitzicht op de watervallen, de sterrenhemel, het panoramische uitzicht op de skyline, de verbluffende verlichting en als klap op de vuurpijl een prachtige vuurwerkshow boven het water. Zorg ervoor dat je je gratis poncho draagt en veel foto's maakt. Zo'n vuurwerk ga je nergens anders meemaken! Ten slotte vervolgen we onze wandeling naar de Illumination Tower, waar de tour zal uitmonden in een werkelijk magische ervaring. Kijk vol ontzag hoe de watervallen tot leven komen met levendige kleuren tegen de nachtelijke hemel, waardoor een betoverend meesterwerk van water en licht ontstaat. Als onze gewaardeerde gasten krijgt u de buitengewone kans om zelf de controle over de lichten over te nemen en uw eigen vleugje schittering toe te voegen aan het betoverende display. Voordat we afscheid van u nemen, geven we u een persoonlijk "I Lit Up Niagara Falls"-certificaat, een dierbaar aandenken aan deze exclusieve ervaring. Naarmate de nacht ten einde loopt, bent u vrij om zelf verder te verkennen of onze gids zal beschikbaar zijn om aanbevelingen te doen. Dompel jezelf onder in de schoonheid van Niagara Falls onder de maanverlichte hemel en creëer herinneringen die een leven lang meegaan.

Night on Niagara Walking Tour met vuurwerkcruise + diner

Night on Niagara Walking Tour met vuurwerkcruise + diner

Beleef een onvergetelijke avond met See Sight Tours terwijl we je meenemen op een betoverende wandeltocht door de betoverende Niagara Falls, Canada. Maak je klaar voor een nacht vol boeiende bezienswaardigheden en heerlijke ervaringen! Ons avontuur begint als onze vriendelijke lokale gids je zal ontmoeten in de lobby van het Table Rock Welcome Centre. Vanaf daar beginnen we aan een ontspannen wandeling naar Table Rock House Restaurant, waar een voortreffelijk diner op u wacht. Onderweg zal onze deskundige gids belangrijke aandachtspunten belichten, zoals de Old Scow, International Control Dam en de Upper Rapids, en een fascinerende context aan uw omgeving toevoegen. Geniet in het Table Rock House Restaurant van een verrukkelijk feestmaal vergezeld van een ontzagwekkend uitzicht op de majestueuze Niagara Falls. Feest je ogen op de adembenemende Horseshoe Falls terwijl je geniet van de smaken van heerlijk eten en drinken. Als u klaar bent met uw maaltijd, maakt u een mooie wandeling langs de Niagara-rivier met een fantastisch uitzicht op de American Falls en Bridal Veil Falls naar uw volgende spannende ervaring - de Niagara Falls Fireworks Boat Cruise. Spring aan boord van deze cruise en bewonder de Niagara Falls 's nachts tijdens een rit van 40 minuten. Je zult versteld staan van het uitzicht op de watervallen, de sterrenhemel, het panoramische uitzicht op de skyline, de verbluffende verlichting en als klap op de vuurpijl een prachtige vuurwerkshow boven het water. Zorg ervoor dat je je gratis poncho draagt en veel foto's maakt. Zo'n vuurwerk ga je nergens anders meemaken! Ten slotte vervolgen we onze wandeling naar de Illumination Tower, waar de tour zal uitmonden in een werkelijk magische ervaring. Kijk vol ontzag hoe de watervallen tot leven komen met levendige kleuren tegen de nachtelijke hemel, waardoor een betoverend meesterwerk van water en licht ontstaat. Als onze gewaardeerde gasten krijgt u de buitengewone kans om zelf de controle over de lichten over te nemen en uw eigen vleugje schittering toe te voegen aan het betoverende display. Voordat we afscheid van u nemen, geven we u een persoonlijk "I Lit Up Niagara Falls"-certificaat, een dierbaar aandenken aan deze exclusieve ervaring. Naarmate de nacht ten einde loopt, bent u vrij om zelf verder te verkennen of onze gids zal beschikbaar zijn om aanbevelingen te doen. Dompel jezelf onder in de schoonheid van Niagara Falls onder de maanverlichte hemel en creëer herinneringen die een leven lang meegaan.

Privé & op maat gemaakte Niagara Falls Tour voor maximaal 100 personen

Privé & op maat gemaakte Niagara Falls Tour voor maximaal 100 personen

Dit is een privétour door de Niagara Falls met een gediplomeerde gids in comfortabel vervoer met klimaatbeheersing. Kies uit verschillende extra's om er een onvergetelijke ervaring van te maken. Je dag begint met een pick-up vanaf elke locatie in de omgeving van Toronto of Niagara Falls. Je toegewijde gids geeft historisch commentaar, lokale verhalen en advies over dingen die je kunt doen. Hij maakt foto's van je, laat je de beste uitkijkpunten zien en zorgt ervoor dat je een "VIP" ervaring hebt. Een typische tour duurt ongeveer 6 uur plus vervoer (ongeveer 2 uur heen en terug als je vanuit Toronto komt). Een voorbeelddag zou kunnen bestaan uit een rondleiding door de Niagara watervallen, fotostops op schilderachtige locaties zoals de bloemenklok en de draaikolk, proeven van ahornsiroop en vrije tijd om de watervallen te bekijken. Sommige mensen willen misschien graag het pittoreske stadje Niagara-on-the-Lake bezoeken en anderen willen misschien extra tijd besteden aan de watervallen. Gasten kunnen optionele ervaringen toevoegen zoals de Hornblower Boat Cruise (zomer), Journey Behind the Falls, het observatiedek van de Skylon Tower, een helikoptervlucht over de watervallen en wijnproeven. Lunch kan vooraf worden geregeld of op de bestemming worden gekocht bij verschillende restaurants. Als de tour voorbij is, worden de gasten teruggebracht naar hun oorspronkelijke startlocatie(s).

De topbezienswaardigheden in Niagara Falls, Ontario

Activiteiten in Table Rock House Restaurant, Niagara Falls

Steden in Canada

Andere activiteiten in Table Rock House Restaurant, Niagara Falls

Wil je alle activiteiten in Table Rock House Restaurant, Niagara Falls bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Table Rock House Restaurant, Niagara Falls

Gemiddelde beoordeling

4.5
(170 beoordelingen)

Dit was een geweldige tour. John, onze gids, was zeer goed geïnformeerd en Jason, onze chauffeur, was echt goed. Ze gaven ons een aantal goede tips voor verschillende uitstapjes die we konden maken toen we in Canada waren. De boottocht was een van de beste ervaringen die we tijdens een rondreis hebben gehad. Een echte must do als je op deze tour bent.

The tour and the Niagara falls are really a must do and see. We had a great time on the boat and seeing the falls upclose. We ate with a view on the falls in a not so overly touristy place which was fun. David gave a lot of information and jokes which was really appreciated. Niagara on the lake is beautifully picturesque with really good ice-cream.

We hadden echt een goede ervaring op deze tour! Onze gids was erg aardig en grappig en alle haltes waren echt goed gepland. De wijnproeverij en de stop in Niagara-on-the-lake waren ook super leuk, dus over het algemeen kan ik deze tour echt aanbevelen :)

Onze gids Wayne was zeer goed geïnformeerd. Hij gaf ons veel informatie tijdens onze tour. We hebben een erg leuke dag gehad.

Mooie ervaring! Aanbevolen rondleiding! Als je het alleen doet, ben je de helft kwijt, maar ik was liever ontspannen...