Table Rock, Niagara Falls

Table Rock, Niagara Falls: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Niagara Falls, Canada: ticket Journey Behind the Falls

1. Niagara Falls, Canada: ticket Journey Behind the Falls

Zie de wereldberoemde Niagara Falls vanuit een uniek perspectief met een toegangsticket voor 'Journey Behind the Falls'. Daal 38 meter af en verken de 130-jaar oude tunnels die door het gesteente zijn gegraven. Voel de daverende trilling van de Hoefijzerwatervallen voordat je deze ziet. Tijdens jouw ondergrondse wandeling worden informatieve posters opgehangen waarop je leuke weetjes en informatie kunt vinden over de geschiedenis en de evolutie van de gangen waar je doorheen loopt. Stijg op naar het observatiedek aan de voet van de watervallen en geniet van het adembenemende uitzicht op het kletterende water. Blijf droog als je dicht bij de machtige watervallen komt met een gratis souvenirponcho. Kijk door de doorkijkpoorten die recht door de rots zijn gesneden en een ander uniek uitzichtpunt op de watervallen bieden.

Niagara Falls, Canada: wandeltocht met cruise en de watervallen

2. Niagara Falls, Canada: wandeltocht met cruise en de watervallen

Wijd een dag aan de betoverende Niagarawatervallen tijdens een begeleide wandeling. Ga op de eerste kabelbaan van de dag en daal af in de kloof voor de Voyage to the Falls-boottocht. Loop over de promenade voordat je deelneemt aan de Journey Behind the Falls-ervaring. Ontmoet je vriendelijke gids en groep 's ochtends voor de lift en geniet van een panoramisch uitzicht terwijl je je een weg baant naar de Voyage to the Falls-boottocht. Klim aan boord en voel de kracht van de Niagarawatervallen van dichtbij. Stijg weer omhoog en geniet van een informatieve wandeltocht over de promenade. Bekijk de site van de voormalige Honeymoon Bridge, leer over beroemde beroemdheden en waaghalzen die deze site hebben bezocht en maak een geweldige foto bij Horseshoe Falls. Kom aan in het Table Rock Welcome Center en bereid je voor op de Journey Behind the Falls-ervaring met vooraf gereserveerde toegang. Klim de trap af naar de rotsachtige grotten achter de watervallen en volg een richel naar een uitkijkpunt naast de watervallen.

Niagara Falls: dagtocht Canadese kant met Maid of The Mist

3. Niagara Falls: dagtocht Canadese kant met Maid of The Mist

Vanaf de Canadese kant van de grens heb je een spectaculair uitzicht op de Niagara Falls. Tijdens deze excursie van een halve dag maak je de wereldberoemde Amerikaanse Maid of the Mist-boottocht en  heb je vanaf de top van de Skylon Tower een uniek uitzicht op de watervallen, rivier en kloof.  's Zomers maak je een vaartocht aan boord van de Maid of the Mist. Reis naar het hart van de Niagarawatervallen om het bulderen van duizenden liters water te horen en de nevel op je gezicht te voelen. Daarna reis je de internationale grens over naar Canada. In de winter maak je geen Maid of the Mist-vaartocht, maar ga je wel naar de Journey Behind the Falls, aan de voet van de Canadese Horseshoe Falls, waar je de overweldigende kracht van de watervallen kunt ervaren. Vanaf de top van de Skylon Tower heb je een panoramisch uitzicht over de watervallen. Daarnaast bezoek je ook andere belangrijke uitkijkpunten, zoals de Table Rock en Terrapin Point. Je krijgt de mogelijkheid om de Hoseshoe Falls, de American Falls en de Bridal Veil Falls te zien. Ontdek hoe het kolkende water van de watervallen de machtige Niagarakloof heeft uitgeslepen.

Niagara Falls, Canada: Skip-the-Line kleine groepsnachttour

4. Niagara Falls, Canada: Skip-the-Line kleine groepsnachttour

Verken de huwelijksreishoofdstad van de wereld tijdens een rondleiding door de Niagarawatervallen in een kleine groep. Vermijd het gedoe van ticketlijnen en wees getuige van bezienswaardigheden zoals het Table Rock Welcome Centre, Toronto Power Station, International Control Dam, Dufferin Islands, The Upper Rapids en nog veel meer. Begin je avontuur met een handige ophaalservice vanaf je accommodatie. Stap aan boord van uw comfortabele Mercedes Van en geniet van het verhaal van uw gids terwijl u in stijl reist. Vermijd lange rijen met je toegangsticket en bewonder de eerste locatie op de route, de adembenemende Canadian Horseshoe Falls en de schilderachtige American Falls. Bewonder de schoonheid van de Horseshoe Falls - de grootste van de drie watervallen en geniet van een vrij uitzicht op de American Falls, de op een na grootste waterval. Maak vakantiefoto's bij de wereldberoemde Illuminated Falls voordat je 520 ft in een glazen lift naar het Skylon Tower Observation Deck gaat. Geniet van het panoramische uitzicht op Bridal Veil Falls, Horseshoe Falls, American Falls en de skyline van de stad. Bekijk het bruisende centrum en de Clifton Hill-gebieden. Zodra uw voeten weer op de grond staan, brengt uw gids u terug naar uw Niagara Falls Hotel in het centrum.

Niagara Falls: Festival of Lights Tour met een gids

5. Niagara Falls: Festival of Lights Tour met een gids

Geniet van een fantastische lichtshow tijdens deze rondleiding door Niagara op het Festival of Lights. Bezoek drie locaties en bewonder het beeldhouwwerk en de architectuur terwijl ze worden verlicht door kleurrijke lichten. Begin je tour door Canada binnen te komen of opgehaald te worden door je gids. Terwijl je naar de Niagara Parkway wordt vervoerd, kun je drie verschillende locaties van dichtbij bekijken. U kunt het voertuig verlaten om het landschap te bewonderen en foto's te maken om aan uw familie en vrienden te laten zien. Je pad door licht loopt langs de Niagara Parkway, in het volle zicht van de majestueuze en verlichte Niagara-watervallen. Baan je een weg naar het Dufferin Islands Park waar het hoogtepunt van de show op je wacht terwijl je een prachtig meer omcirkelt en sculpturen van overal bekijkt. Stop ten slotte bij het Table Rock Visitors Center en laat je betoveren door de verlichting van de Niagara-watervallen terwijl je geniet van het panoramische uitzicht. Je wordt langs dezelfde route teruggebracht naar je ophaalpunt, zodat de lichten in je zicht blijven terwijl je afscheid neemt.

Niagara Falls: toegangsticket voor Niagara's Fury 4D Experience

6. Niagara Falls: toegangsticket voor Niagara's Fury 4D Experience

Reis door eeuwenlange geschiedenis met een toegangsbewijs voor Niagara's Fury bij Niagara Falls. Voel de vloer trillen in het 4D-bewegingstheater terwijl gletsjers en rivieren het land doorsnijden. Waardeer de kracht van Moeder Natuur in deze meeslepende presentatie. Begin met een video van 10 minuten over de geschiedenis en vorming van de watervallen. Ga vanaf daar een volledige zintuiglijke onderdompeling in voor de presentatie van 15 minuten. Houd je gratis poncho bij de hand om je te beschermen tegen sneeuwval en licht spatten. Bekijk de noordwaartse terugtrekking van de Niagara-gletsjers bijna 12.500 jaar geleden. Volg de smeltwateren terwijl ze stromen en vormen Lake Erie, de Niagara River en Lake Ontario. Markeer de veranderingen terwijl de Niagara-watervallen de rots gedurende 10.000 jaar kilometers lang erodeert om op de huidige locatie te komen. Leer meer over de moderne geschiedenis van Niagara Falls. Verdragen tussen Canada en de Verenigde Staten beperkten de hoeveelheid stroom die de watervallen konden produceren. Dit hielp de erosie te vertragen. Ga na de show naar de Niagara Falls met een hernieuwd gevoel van verwondering.

Niagara Falls: begeleide wandeltocht met winterfestival van licht

7. Niagara Falls: begeleide wandeltocht met winterfestival van licht

Bewonder de prachtige reeks kerstverlichting die je omringt terwijl je de feestelijke Niagara-watervallen verkent. Je gids leidt je op een tour door Niagara Falls Winter Festival of Lights en laat je kennismaken met iconische bezienswaardigheden zoals Niagara Falls en het levendige Clifton Hill. Hoor waarom Niagara Falls een van 's werelds meest gewilde toeristische bestemmingen is vanuit je gids terwijl je richting Skylon Tower, Niagara Casino en andere populaire attracties gaat. Leer veel over fascinerende feiten over de stad en de iconische watervallen. Terwijl je tussen duizenden kerstverlichting loopt, word je gevuld met de vakantiestemming. Maak geweldige foto's van versierde huizen, bomen en beroemde bezienswaardigheden, waaronder de brullende watervallen.

Niagara: kerstwandeling + toegangsticket Skylon Tower

8. Niagara: kerstwandeling + toegangsticket Skylon Tower

Doe mee aan een wandeltocht door het populaire Winter Festival of Lights. Tijdens deze 90 minuten durende tour zal je gids je kennis laten maken met de meest onmisbare plekken van Niagara, waaronder de iconische Niagara Falls en het levendige Clifton Hill. Hoor hoe de beroemde watervallen eigenlijk uit 3 verschillende watervallen bestaan en leer over enkele van de populaire attracties van de stad, zoals Journey Behind the Falls en de Niagara Power Station. Tussen het bewonderen van de bezienswaardigheden en het luisteren naar je gids, kun je stoppen en poseren voor een selfie met de verbluffende lichtschermen en kerstpersonages! Je ticket bevat ook een bezoek aan de Skylon Tower. Stap binnen in een met glas omsloten lift en zweef 775 voet boven de iconische watervallen naar het hoogste uitkijkpunt van Niagara. Op het observatiedek geniet je van adembenemende uitzichten terwijl je uitkijkt over 8.000 vierkante mijl van Canada en de VS. Als je 's avonds op bezoek bent, is er geen betere manier om te genieten van de verlichting van de watervallen en een panoramisch uitzicht op het Winter Festival of Lights.

Vanuit Toronto: dagtrip Niagara Falls

9. Vanuit Toronto: dagtrip Niagara Falls

Zie Niagara Falls op een dagtrip vanuit Toronto. Stop bij Table Rock om onderweg geweldige foto's te maken bij Horseshoe Falls. Bewonder het landschap tijdens je stop bij Clifton Hill. Neem de tijd om te genieten van de kleuren en het licht. Verken Niagara-on-the-lake met uitzicht op Lake Ontario en schilderachtige winkels. Verken Niagara Falls in je eigen tempo, met voldoende tijd om lokale attracties te bezoeken of op een Niagara Falls Cruise te gaan. * Boot is niet inbegrepen, tenzij gekocht als een add-on, boot wordt geëxploiteerd van mei tot oktober en is een attractie van derden

Vanuit Niagara, VS: Canadese tour met krachtcentrale en tunnel

10. Vanuit Niagara, VS: Canadese tour met krachtcentrale en tunnel

Leer alles over hoe Niagara Falls Noord-Amerika aandrijft met deze tour gericht op de hydro-elektrische elementen. Profiteer van commentaar van je chauffeur en gids en bekijk de belangrijkste bezienswaardigheden van de Canadese kant tijdens deze dagtrip vanuit Niagara Falls, New York. Vertrek vanuit Niagara Falls, VS, en steek de Rainbow Bridge over naar Canada. Vang je eerste blik op alle drie de donderende watervallen. Kom meer te weten over hoe de kracht van deze watervallen is aangewend om schone hydro-elektrische energie op te wekken en veel delen van Noord-Amerika te 'elektrificeren'. Bewonder de schoonheid van de omliggende regio bij de Floral Clock, de Dufferin-eilanden en vanaf het uitkijkpunt van de Skylon Tower. Verken de 2200 meter hoge tunnel bij het Power Building en kijk recht omhoog naar de machtige Horseshoe Falls. Geniet van een praktische, multi-zintuiglijke ervaring in de Power Station terwijl je meer te weten komt over hydro-elektrische energie. Voor rondleidingen die 's avonds plaatsvinden, beleef je de meeslepende Currents-lichtshow, waardoor je het gevoel hebt dat je zelf deel uitmaakt van het natuurwonder.

  • Toegangstickets
  • Rondleidingen
  • Avonturen
  • Dagtochten

Sitemap Table Rock, Niagara Falls

Wil je alle activiteiten in Table Rock, Niagara Falls ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Table Rock, Niagara Falls

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 2.272 beoordelingen

fantastische ervaring.

We hebben de reis op de watervallen via de boot gedaan, wat goed was, maar we kunnen eerlijk zeggen dat de wandeling achter de watervallen en het uitkijkplatform fantastisch waren. We hebben veel beoordelingen bekeken en we hebben het advies van een damesopmerking opgevolgd, om na vijf te gaan, wat geweldig was omdat er geen aanwijzingen waren en voldoende vrije tijd om comfortabel rond te kijken. Bedankt.

Dit was zo geweldig, ongelooflijke ervaring! ! Zo'n geweldig uitzicht, houd er rekening mee dat er veel mist is, dus kleed je in lagen en ik zou adviseren om niet te dichtbij te komen als je een camera meeneemt, ik koos ervoor om mijn camera niet mee te nemen omdat het duur is, maar mijn telefoon werd doorweekt haha. Dus de moeite waard, zeker mijn favoriete onderdeel van onze reis?

Ik raad deze ervaring echt aan! Het is een complete en zeer interessante tour. Onze gids, Brian, was een erg vriendelijke en grappige kerel. We hebben erg genoten van deze ervaring. Een advies: als je vanuit de VS begint, kies er dan voor om in Canada te blijven, het is daar interessanter en je hebt meer dingen te doen.

Het was even afwachten of we met de boot de rivier op zouden gaan of de tocht achter de watervallen. We kozen voor de Behind the Falls en blij dat we het deden. De beste waar voor ons geld!

WoW je moet deze activiteit doen, gewoon WoW. Ik zou deze activiteit zonder aarzeling opnieuw doen.