Kies data
Dingen om te doen

Tadoussac

Tadoussac: De beste dingen die je niet wil missen

Tadoussac: VIP-lounge of boottocht om walvissen te spotten op de bovenste loopbrug

1. Tadoussac: VIP-lounge of boottocht om walvissen te spotten op de bovenste loopbrug

Beleef een onvergetelijk avontuur om walvissen te spotten op een van de beste locaties voor het spotten van zeezoogdieren ter wereld. Ontmoet tot dertien soorten zeezoogdieren aan boord van een vaartuig dat is ontworpen voor observatie en leer over de reuzen van de zee van professionele natuurgidsen. Kies tussen twee opties voor deze cruise. Toegang tot de Saint Laurent VIP-lounge of alleen toegang tot de bovenste Walkway, vertrekkend vanuit Tadoussac of Baie-St-Catherine. Als u de Saint Laurent VIP Lounge-optie boekt, kunt u genieten van de voorzieningen van een gloednieuwe VIP-lounge waar een selectie van fijne lokale hapjes en drankjes met lokale producten op u wacht. Je hebt ook toegang tot de bovenste loopbrug met de VIP-lounge-optie. Profiteer van voorrangstoegang tot een exclusief observatiedek met wijnen, bieren en sterke drank uit Quebec. Geniet van het majestueuze natuurlijke landschap vanuit een intieme, met glas omhulde ruimte op het bovendek. U zult ook genieten van een heerlijke gastronomische lunch. Als u alleen toegang tot de bovenste Walkway boekt, heeft u toegang tot een exclusief observatiedek, helemaal bovenaan het schip, evenals toegang met voorrang om aan boord van het schip te gaan. Via de bovenste loopbrug kun je de walvissen van bovenaf zien.

Quebec City: excursie walvissen spotten met bustransfer

2. Quebec City: excursie walvissen spotten met bustransfer

Ervaar het wonder van walvissen spotten op een dagtrip vanuit Quebec City. Profiteer van comfortabel vervoer heen en terug per bus en de keuze tussen een grote boot of een excursie om walvissen te spotten. Nadat u 's ochtends bent opgehaald, vertrekt u vanuit Quebec City naar de prachtige omgeving van Baie-Sainte-Catherine, in de buurt van Tadoussac. Leun achterover en ontspan op de schilderachtige rit. Bij aankomst in Baie-Sainte-Catherine stapt u aan boord van een grote boot of wordt u uitgerust voor uw dierenriemervaring. De grote boot biedt zitplaatsen binnen en buiten, een overdekt dak, toiletten, observatieplatform, een boetiek en een cafetaria. De dierenriem biedt een meer intieme en avontuurlijke ontmoeting, terwijl je de walvissen vanaf het waterniveau observeert. Uw tweetalige gidsen op beide schepen delen graag informatie over de walvissen en het omliggende gebied. Help de natuuronderzoeker, de kapitein, de bemanning en de andere passagiers de reuzen van de zee te spotten. Adem de frisse lucht in en bewonder de noordkust van de St. Lawrence-rivier, evenals het kleine eiland Ile Rouge of de vuurtoren "Phare Au Fond Prince". Na uw 2,5 tot 3 uur durende excursie stapt u in de bus voor de terugreis. Tour eindigt met drop-off in Quebec City.

Tadoussac & Baie-St-Catherine: Whale & Bear Wildlife Tour

3. Tadoussac & Baie-St-Catherine: Whale & Bear Wildlife Tour

Beleef een ervaring als geen ander in het hart van Tadoussac. Vaar op de St. Lawrence-rivier aan boord van een boot en ontmoet de majestueuze walvissen. Ga dan het bos in, in de schemering, om de zwarte beer in zijn natuurlijke habitat te observeren. Geniet 's middags op uw gemak van een bezoek aan de 5-sterrenboerderij. De Saguenay Fjord en de St. Lawrence-rivier staan bekend als de beste observatieplaatsen voor walvissen en andere zeezoogdieren ter wereld. Onze tweetalige natuurgidsen zullen u meer leren over de reuzen van de zee en de Saguenay-St. Lawrence Marine Park. Sluit je aan bij een gepassioneerde bos- en zwarte berengids. Hij neemt je mee naar een natuurlijke en veilige plek om zwarte beren te observeren. Terwijl hij de beren in vrijheid observeert, vertelt hij over zijn leefgebied en zijn manier van leven. Voordat je de activiteit ervaart, wordt er een korte video uitgezonden om je te leren over de missie van het Domaine de l'ours noir en de beren. Bekijk op de 5-sterrenboerderij onze bizons, herten, lynxen, wolven en elanden in de parken op een unieke plek in de regio. Aai onze geiten en andere kleine boerderijdieren.

Sitemap Tadoussac

Wil je alle activiteiten in Tadoussac ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.