Tafelberg
Tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Tafelberg

Wil je alle activiteiten in Tafelberg ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Tafelberg

Gemiddelde beoordeling

4.9 / 5

gebaseerd op 821 beoordelingen

ga reeds vroeg in de ochtend. zorg dat je daar bent om 7u30 dan is de wachtrij nog vrij kort. als je met de hop on -off bus gaat neem dan de vroegste, aankomst 8 u 20 wij zijn daar aangekomen om 9 u en hebben 2 uur in de rij moeten aanschuiven om de kabelbaan te kunnen nemen uitzicht van bovenop de tafelberg is prachtig.

Was een gemakkelijke oplossing om de streek te ontdekken, het enige minpunt is dat je moest onthouden wanneer de laatste bus vertrekt, Ons startpunt was Constantia Nek, dus moesten we kijken dat we de bus van 15h hadden aan de Tafelberg om geen taxi naar huis te moeten nemen,

We hebben een topdag gehad, zonder gehaast en hebben ons eigen ding kunnen doen incl. fotostops etc. Onze gids heeft veel verteld over de plaatsen waar we reden. We raden het iedereen aan!

Leuk en informatief, goed geïnformeerde gids

Met wat meer tijd erbij hadden we wat vaker uit kunnen stappen, om echt de sfeer ergens te proeven. Zou volgende keer niet persé meer dingen willen zien maar wat meer tijd ervoor hebben.

Voor de 1 een makkie voor de ander een hele klim, maar zeer de moeite waard. Bedankt Fatima voor je geduld, informatie, koffie en je heerlijke zelfgemaakte koek.