Onze aanbevelingen voor Tagbilaran

Bohol plattelandstour vanuit Cebu City

Bohol plattelandstour vanuit Cebu City

Ontdek de cultuur en natuurlijke schoonheid van Bohol met deze dagtour met kleine groepen vanuit Cebu. Hoogtepunten zijn onder meer het natuurmonument Chocolate Hills, het Bilar Mahogany Forest, het Tarsier Conservation Area, de Loboc River Cruise en de Baclayon-kerk. Inclusief retourtransfers over land en per veerboot, en een chauffeur die ook als gids kan assisteren. Begin aan een naadloze en plezierige reis met slechts twee veerboottochten naar het fascinerende eiland Bohol, waar de iconische Chocolate Hills op je verbazing wachten. Deze 1.268 heuvels, vereerd als een Filippijns geografisch monument, vormen een boeiend glooiend landschap. Geniet van de betoverende aanwezigheid van het spookdier, een minuscule primaat die exclusief in Bohol te vinden is, en voegt een vleugje amusement toe aan uw bezoek. Verken een zorgvuldig gecultiveerd, door de mens gemaakt bos, een toevluchtsoord voor zeldzame en bedreigde flora en fauna. Pauzeer bij de Baclayon-kerk, een geliefd erfgoed dat beweert de oudste stenen kerk van het land te zijn. Terwijl het hoogtepunt van uw dag zich ontvouwt, kunt u genieten van een schilderachtige cruise langs de rivier de Loboc, waarbij u zich overgeeft aan een heerlijke lunch geserveerd aan boord van een drijvend vlot.

Vanuit Cebu: Hele dag Bohol Excursie

Vanuit Cebu: Hele dag Bohol Excursie

Ontdek het eiland Bohol door een handige rit van een uur en vijfenveertig minuten met een snelle veerboot te maken. Sta versteld van de Chocolate Hills, een glooiend terrein van maar liefst 1.268 gigantische molshopen, en stop dan bij de Blood compact-site om foto's te maken. Bezoek het kunstmatige bos van Bilar en stop dan bij de Baclayon-kerk, de oudste stenen kerk van het land. Stap dan aan boord van de Loboc River Cruise en geniet van een lunchbuffet.

Van Bohol: plattelandstour van een hele dag

Van Bohol: plattelandstour van een hele dag

Deze tour brengt je naar het historische Blood Compact Shrine, een historisch monument ter herdenking van het 1e Vriendschapsverdrag tussen het oosten en het westen. Bezoek vervolgens de eeuwenoude Baclayon Church & Museum, gebouwd in 1595. Op weg naar de Chocolate Hills rijden we door het weelderige mahoniehouten bos en de groene landerijen in Bilar en Batuan. Een stop bij een uitkijkplatform biedt uitzicht op de ontzagwekkende kegelvormige heuvels die bekend staan als de "Chocoladeheuvels" in de stad Carmen. Rijd terug naar Loboc voor een riviercruise van 50 minuten langs de met nipa omzoomde rivier aan boord van een inheemse catamaran terwijl de lunch aan boord wordt geserveerd. De riviercruise zal zowel je lichaam als je geest zeker ontspannen terwijl je de prachtige glooiende heuvels van de natuur, sierlijke kokospalmen en groene nipa-palmen langs de rivieroevers ziet. Misschien krijg je zelfs de kans om een Tarsier te zien, een van 's werelds kleinste primaten met zijn zachte houding en grote bolvormige ogen. Na de cruise neemt de tour je mee terug naar Tagbilaran, na een korte stop om de achtertuinindustrieën in Loay te zien (nipa-weven en messen maken).

Panglao: Dao, bossen en Tarsier heiligdom tour met lunch

Panglao: Dao, bossen en Tarsier heiligdom tour met lunch

Onze professionele chauffeur, vergezeld van de gids, haalt je op bij je accommodatie in Panglao of Tagbilaran en brengt je naar de gemeentelijke markt van Dao, waar je het dagelijkse leven van de lokale producthandelaren kunt zien. U bent uitgenodigd om elk product te proberen dat u leuk vindt. De kleinste aap ter wereld, die met uitsterven wordt bedreigd, wordt een spookdiertje genoemd en heeft zijn heiligdom in Corella waar je hem zult bezoeken en meer te weten komt over zijn merkwaardige gewoonten. Je bezoekt een natuurpark dat door het Man Made Forest loopt, een kronkelend stuk weg waar honderden enorme mahoniebomen het zonlicht blokkeren en een unieke omgeving creëren. Je drinkt kokoswater, je eet naast een rijstveld in onze eetgelegenheid buiten naast het huis van de gids, waar haar familie een heerlijk menu heeft bereid, gekookt in de traditionele Filippijnse stijl. Na het ontspannen na de lunch, beklim je een chocoladeheuvel die op de top een uniek panoramisch uitzicht op de wereld biedt. Op de terugweg neemt de chauffeur een pad dat je naar een prachtige waterval brengt die een natuurlijke poel vormt waar je kunt afkoelen om deze complete tour af te ronden.

Van Bohol & Panglao eiland: Hele dag Bohol Tour

Van Bohol & Panglao eiland: Hele dag Bohol Tour

Verken enkele van de mooiste landschappen en landschappen van de Filippijnen tijdens deze tour door de eilandprovincie Bohol. Begin met een bezoek aan de Blood Compact-site in Tagbilaran City en bekijk de plek waar de Spanjaarden en Filippino's vriendschappelijke relaties en banden smeedden door middel van een bloedritueel. Vanaf daar gaan we richting de Baclayon-kerk en het museum in de stad Baclayon, beschouwd als een van de oudste stenen kerken in de Filippijnen. Bewonder deze oude stenen kerk en haar religieuze overblijfselen uit het begin van de 16e eeuw. Bekijk later lokale ambachtslieden terwijl ze bolo's en andere handgemaakte metalen ambachten maken in de stad Loay. Zie lokale mannen en vrouwen Nipa-bladeren weven tot dakbedekking, voordat ze een typisch Boholano-huis bezoeken, het Clarin Ancestral House. Loop langs de Loboc-rivier en houd je ogen open langs het water voor een Tarsier, de kleinste aap ter wereld. Voel de koelte van de lucht en staar naar de duizenden zorgvuldig geplante mahoniebomen in het kunstmatige bos van Bilar. Vanaf daar kun je je ogen uitkijken op de adembenemende Chocolate Hills, een verzameling van meer dan 1.200 geclusterde groene heuvels die bruin worden tijdens het droge seizoen. Deze geweldige site is voorgesteld als UNESCO-werelderfgoed. Geniet ten slotte van een ontspannende cruise langs de Loboc-Loay-rivier en geniet van het prachtige panorama van Nipa-palmbomen. Geniet tijdens de cruise van een lunch aan boord en zie het prachtige landschap aan je voorbij trekken.

Bohol: Plattelandsrondleiding met Loboc (Lunchbuffet)

Bohol: Plattelandsrondleiding met Loboc (Lunchbuffet)

Verken de natuurlijke en culturele wonderen van Bohol met dit rondreispakket voor het platteland. Begin je dag met een handige ophaalservice vanaf je hotel voordat je op avontuur gaat. Beleef enkele uren plezier en genot tijdens een bezoek aan de beroemde toeristische plekken van Bohol, zoals de Chocolate Hills (genomineerd als een van de natuurlijke wereldwonderen), Tarsier Sanctuary (thuisbasis van de kleinste primaat ter wereld), Loboc River (waar je kunt genieten van een schilderachtige riviercruise), Blood Compact Shrine (exacte plek van het eerste verdrag tussen de Spanjaarden en de Filippino's), en nog veel meer. Tijdens je tour bezoek je hoogtepunten zoals het Blood Compact Monument, de Baclayon Kerk, Butterfly and Phyton, een door mensen gemaakt bos, Tarsier, Chocolate hills, een souvenirwinkel en geniet je van een heerlijk lunchbuffet.

Chocolade heuvels Bohol Privétour

Chocolade heuvels Bohol Privétour

Duur van de tour: 8 - 10 uur Ophaal- en terugbrengservice naar je hotel (Panglao of in de stad) Een privétour en exclusief om plaatsen te zien die een gewone tour niet heeft. We nemen je mee naar de diepte van het eiland Bohol waar je meer ziet dan je denkt. We halen je op bij je hotel in Panglao of Tagbilaran City, Je hoeft ons alleen maar je kamernummer te sturen voor een vlotte ophaalservice. Vanaf daar brengen we je naar het begin van de tour. onze gids neemt je mee naar het reservaat voor buidelratten en vervolgens naar de Loboc rivier Een uitgebreide lunch aan boord van het Loboc rivier restaurant en natuurlijk de beroemde chocolade heuvels

Bohol Countryside Tour w Loboc Rivier Lunch | Ophaalservice Panglao

Bohol Countryside Tour w Loboc Rivier Lunch | Ophaalservice Panglao

Bohol Countryside Tour met Loboc rivier lunch Route en hoogtepunten: 8:00 AM: Ophaalservice vanaf je hotel in Bohol 8:30 AM: Bezoek de Blood Compact Shrine, waar de geschiedenis tot leven komt als je leert over het eerste vriendschapsverdrag tussen de Spaanse ontdekkingsreiziger Miguel López de Legazpi en de plaatselijke hoofdman Datu Sikatuna. 9:00 AM: Verken het serene terrein van de Baclayon Kerk, een van de oudste kerken in de Filippijnen, bekend om zijn ingewikkelde architectuur en rijke historische betekenis. 10:00 AM: Ontmoet de schattige en ongrijpbare Filippijnse tarsiers in het Tarsier Sanctuary in Corella. Bekijk deze kleine primaten van dichtbij en bewonder hun unieke kenmerken en fascinerende gedrag. 11:00 AM: Reis door het weelderige platteland naar het weelderige groen van het Man-Made Forest, een schilderachtige strook mahoniebomen die een fascinerend bladerdak boven je hoofd vormen. 11:30 AM: Pauzeer voor een schilderachtig fotomoment bij de iconische Chocolate Hills, een natuurwonder dat bestaat uit duizenden gelijkmatig gevormde heuvels die tijdens het droge seizoen bruin kleuren en op chocoladekusjes lijken. 12:30 PM: Geniet van een ontspannen cruise over het rustige water van de Loboc rivier aan boord van een drijvend restaurant. Geniet van een uitgebreid lunchbuffet met een verscheidenheid aan lokale lekkernijen terwijl je geniet van het prachtige uitzicht op het omringende tropische landschap. 14:00 UUR: Dompel jezelf onder in het rijke culturele erfgoed van Bohol op de historische locatie van de Baclayon Kerk en Museum. Verken de museumstukken met religieuze artefacten, eeuwenoude relikwieën en voorwerpen die inzicht geven in het koloniale verleden van de regio. 15:00 UUR: Sluit je tour af met een bezoek aan het Butterfly Conservation Center, waar je je kunt vergapen aan de levendige kleuren en delicate schoonheid van honderden vlindersoorten die in de weelderige tuinen fladderen. 16:00 UUR: Keer terug naar je hotel in Bohol, gevuld met onvergetelijke herinneringen aan een dag die je hebt doorgebracht met het verkennen van het betoverende platteland en het onderdompelen in de natuurlijke en culturele wonderen van deze boeiende eilandbestemming.

Bohol Countryside Privétour vanuit Cebu City

Bohol Countryside Privétour vanuit Cebu City

Ontdek de cultuur en natuurlijke schoonheid van Bohol met deze dagtour met kleine groepen vanuit Cebu. Hoogtepunten zijn onder meer het natuurmonument Chocolate Hills, het Bilar Mahogany Forest, het Tarsier Conservation Area, de Loboc River Cruise en de Baclayon-kerk. Inclusief retourtransfers over land en per veerboot, en een chauffeur die ook als gids kan assisteren. Begin aan een naadloze en plezierige reis met slechts twee veerboottochten naar het fascinerende eiland Bohol, waar de iconische Chocolate Hills op je verbazing wachten. Deze 1.268 heuvels, vereerd als een Filippijns geografisch monument, vormen een boeiend glooiend landschap. Geniet van de betoverende aanwezigheid van het spookdier, een minuscule primaat die exclusief in Bohol te vinden is, en voegt een vleugje amusement toe aan uw bezoek. Verken een zorgvuldig gecultiveerd, door de mens gemaakt bos, een toevluchtsoord voor zeldzame en bedreigde flora en fauna. Pauzeer bij de Baclayon-kerk, een geliefd erfgoed dat beweert de oudste stenen kerk van het land te zijn. Terwijl het hoogtepunt van uw dag zich ontvouwt, kunt u genieten van een schilderachtige cruise langs de rivier de Loboc, waarbij u zich overgeeft aan een heerlijke lunch geserveerd aan boord van een drijvend vlot.

Cebu naar Bohol: gedeelde plattelandstour + lunchbuffet

Cebu naar Bohol: gedeelde plattelandstour + lunchbuffet

Onze Cebu to Bohol Shared Countryside Tour belooft een meeslepende verkenning van de meest iconische bezienswaardigheden en ervaringen van de regio. Onze tour begint in Cebu met een schilderachtige boottocht naar het betoverende eiland Bohol. Bij aankomst word je begroet door onze deskundige gids die je tijdens het avontuur zal begeleiden. Onze eerste stop brengt je naar de beroemde Chocolate Hills, een adembenemende geologische formatie die je versteld zal doen staan met zijn symmetrische heuvels bedekt met weelderig groen. Je krijgt de gelegenheid om foto's te maken en te genieten van het panoramische uitzicht op dit natuurwonder. Vervolgens bezoeken we het betoverende Tarsier Sanctuary, waar je de schattige Filippijnse tarsiers tegenkomt, een van de kleinste primaten ter wereld. Leer meer over hun unieke gedrag en de inspanningen om deze fascinerende wezens te beschermen. Als we onze reis voortzetten, verkennen we de historische Baclayon Kerk, een van de oudste kerken in de Filippijnen die dateert uit de Spaanse koloniale tijd. Bewonder de ingewikkelde architectuur en het rijke culturele erfgoed terwijl onze gids inzichtelijke verhalen vertelt over de betekenis ervan. Daarna gaan we naar de serene Loboc rivier voor een ontspannende riviercruise. Glijd over het rustige water omringd door weelderige tropische landschappen en traditionele drijvende restaurants. Geniet van een verrukkelijk lunchbuffet met een verscheidenheid aan lokale gerechten terwijl je wordt geserenadeerd door livemuziek. Na de lunch maken we een stop bij het levendige Butterfly Sanctuary, waar je een caleidoscoop aan kleurrijke vlinders kunt bewonderen die tussen de tropische bloemen fladderen. Leer meer over de verschillende soorten en hun vitale rol in het ecosysteem. Onze eindbestemming is de historische Blood Compact Shrine, waar het vriendschapsverdrag tussen de Spaanse ontdekkingsreiziger Miguel López de Legazpi en het Filippijnse opperhoofd Datu Sikatuna wordt herdacht. Dompel jezelf onder in dit belangrijke moment in de Filippijnse geschiedenis terwijl je geniet van een panoramisch uitzicht op de zee van Bohol. Tijdens de tour zorgen onze ervaren chauffeurs voor je veiligheid en comfort aan boord van ons gedeelde vervoer. Vergeet niet je camera mee te nemen om elk gedenkwaardig moment van deze onvergetelijke reis vast te leggen. Ga met ons mee voor een dag vol avontuur, een culturele onderdompeling en culinaire hoogstandjes op onze Cebu to Bohol Shared Countryside Tour met Buffet Lunch.

Veelgestelde vragen over Tagbilaran

Wat zijn de topattracties van Tagbilaran?

De topattracties van Tagbilaran zijn:

Bekijk alle topattracties van Tagbilaran

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Tagbilaran?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Bekijk alle dagtochten en excursies vanuit Tagbilaran op GetYourGuide

De topbezienswaardigheden in Tagbilaran

Activiteiten in Tagbilaran

Steden in Filippijnen

Andere activiteiten in Tagbilaran

Wil je alle activiteiten in Tagbilaran bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Tagbilaran

Gemiddelde beoordeling

4.5
(31 beoordelingen)