Tahiti
Activiteiten

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Tahiti Activiteiten: Onze meest aanbevolen

Bora Bora over land en zee: 4WD Safari en Snorkel

1. Bora Bora over land en zee: 4WD Safari en Snorkel

Profiteer van het ophalen bij uw hotel of de Vaitape-pier en reis vervolgens over de bergwegen van Bora Bora met een open 4WD-voertuig om een panoramisch uitzicht te krijgen. Volg een circuit van 20 mijl rond het eiland en stop om naar de lagune te kijken vanaf spectaculaire uitkijkpunten, zoals Matira Point, het Faanui Cannon en Amanahune Bay. Lees meer over de militaire relikwieën die door Amerikaanse troepen zijn achtergelaten na de Tweede Wereldoorlog. Bewonder de vulkanische rotsformaties van de oude caldera en kijk hoe lokale ambachtslieden kokosolie en tie-dye sarongs maken in een ambachtswerkplaats. Proef tropisch fruit op een plantage en geniet van een heerlijke lunch in het iconische Bloody Mary's restaurant met een eigenzinnig interieur van tiki-fakkels en stoelen met palmstammen. Breng de middag door op een boottocht door de lagune en zoek naar prachtige pijlstaartroggen en zwartpunthaaien. Snorkel vervolgens rond de koraaltuinen en bewonder de kleuren van de tropische vissen. De aanpak hier is gericht op respect voor het zeeleven, zorgen voor een geweldige ervaring terwijl de flora en fauna worden beschermd (geen haaien voeren en het koraal beschermen). Het zeeleven is goed vertegenwoordigd, maar het spotten van een dier kan niet worden gegarandeerd

...
Bora Bora Adventure Day: 4X4 en Jet Ski met lunch

2. Bora Bora Adventure Day: 4X4 en Jet Ski met lunch

Begin je dag vol avontuur op Bora Bora met ophalen in je hotel of de cruisehaven; of ontmoet uw gids en groep op de Vaitape Pier. Klim in een open-zijdige 4x4-voertuig voor een reis rond het vulkanische eiland op ruige bergwegen. Voltooi de volledige 32 kilometer lange omtrek van het eiland en luister onderweg naar het commentaar van je gids. Stop op verschillende uitkijkpunten, waaronder Amanahune Bay, Faanui Canon en East Matira. Maak foto's van adembenemende uitzichten en bekijk enkele rotsformaties gemaakt door de oude caldera van Bora Bora. Stop bij een lokale plantage om tie-dye sarongs en kokosolie te zien produceren, je zult ook de kans hebben om wat tropisch fruit te proeven voordat je naar Bloody Mary's gaat voor de lunch. Deze populaire hangplek op het eiland serveert lokale delicatessen, broodjes, hamburgers en zeevruchten. Na de lunch krijgt u een uitzicht op het eiland over zee tijdens een twee uur durende jetski-tour. Verken de schitterende baaien en krijg uitzicht op Mt. Otemanu, onderweg stoppen voor een demonstratie kokosnootpap en een kans om te gaan zwemmen. Beëindig je tour met drop-off terug in je hotel of de cruisehaven.

...
Privé walvissen spotten en zwemmen in Bora Bora

3. Privé walvissen spotten en zwemmen in Bora Bora

Kies de vertrektijd in de ochtend of de middag en wees dan klaar met zwemkleding en handdoek in de hand om gemakkelijk opgehaald te worden bij uw hotel in Bora Bora. Krijg individuele aandacht van je toegewijde gids tijdens deze drie uur durende privé-snorkeltour vanuit Bora Bora. Ga aan boord van een speedboot van 7 meter lang naar een gebied dat wordt bezocht door bultruggen en duik er vervolgens in om een glimp onder water op te vangen. Je gids weet waar de walvissen graag rondhangen en zal je tijdens je reis informeren over walvisgerelateerde feiten en informatie. Zodra je walvissen hebt gevonden, bepaalt de bemanning of het veilig is en of het het juiste moment is om met de enorme wezens het water in te gaan. Zet je masker, vinnen en snorkel op en glijd rustig naar binnen, begeleid door je gids. Je zwemt op veilige afstand en zorgt ervoor dat je de walvissen niet stoort. Houd er rekening mee dat, aangezien walvissen wilde dieren zijn, hun aanwezigheid nooit kan worden gegarandeerd. Keer terug naar je vertrekpunt zoals je kwam, met een aantal fantastische herinneringen.

...

Sitemap Tahiti

Wil je alle activiteiten in Tahiti ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.