Tam Coc

Tam Coc: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Vanuit Hanoi: dagtrip Tam Coc, Hoa Lu & Mua Caves

1. Vanuit Hanoi: dagtrip Tam Coc, Hoa Lu & Mua Caves

Je begint je excursie vroeg met ophaalservice  bij je hotel in de oude wijk van Ha Noi rond 07:30 uur en vertrekt naar Tam Coc. Rond 9:30 uur kom je aan bij Tam Coc en neem je de sampan go langs de rivier de Ngo Dong om de drie grotten van Tam Coc te bezoeken. Je gaat terug naar de werf Tam Coc en fietst door traditionele dorpjes en de stad Tam Coc. Rond het middaguur  geniet je van eenn Vietnamese lunch in een lokaal restaurant. Na de lunch stap je terug in de luxe bus om Hoa Lu, een oude hoofdstad van Vietnam, te bezoeken. Je bezoekt Dinh king Temple en Le king Temple uit de 10e eeuw en gaat op zoek naar de heroïsche geschiedenis van de twee koningen tijdens de Chinese oorlogen. Bezoek de grot Mua, die bezoekers trekt met zijn vele interessante verhalen. Bezoek de Muagrot, die bezoekers trekt met zijn vele interessante verhalen en beklim 500 stenen treden om helemaal tot aan Tam Coc te zien, profiteer van een prachtig panoramisch uitzicht op het landschap en de Ngo Dongrivier. Rond 16:00 uur ga je weer naar Ha Noi en arriveer je tussen 18:30 uur en 19:00 uur. Je programma: 07:30-08:00 uur: de bus haalt je op bij je hotel in de wijk van Oud Hanoi en vertrekt richting Hoa Lu. 10:30-10:40 uur: Aankomst in Hoa Lư, de oude hoofdstad van Vietnam. Je bezoekt de 10e-eeuwse tempels van Đinh Tiên Hoàng en Lê Đại Hành en leert over de heroïsche geschiedenis van deze twee koningen tijdens de Chinesee Oorlogen. 11:50-12:00 uur: lunchbuffet met Vietnamese gerechten. 13:00-13:05 uur: busrit naar de Tam Coc-werf voor een unieke sampantocht over de rivier Ngo Dong naar het grottencomplex van Tam Coc (drie grotten). 15:00-15:05 uur: fiets rond de traditionele dorpen in het gebied van Tam Coc. 15:30-15:35 uur: bezoek aan de Muagrot. Deze plek trekt met zijn vele interessante verhalen vele bezoekers aan. Beklim 500 stenen treden voor een prachtig uitzicht over de omgeving en de Ngo Dong, tot aan Tam Coc. 16:45-17:00 uur: Ga weer aan boord van de bus om terug te keren naar Hanoi. 19:00-19:30 uur: Aankomst in Hanoi. Je wordt afgezet bij je hotel in Oud Hanoi. Einde van de excursie!

Ninh Binh: limobustour Hoa Lu, Am Tien, Tam Coc, Bich Dong

2. Ninh Binh: limobustour Hoa Lu, Am Tien, Tam Coc, Bich Dong

Bij je hotel in de oude wijk van Hanoi word je opgepikt. Je gaat op weg naar de eeuwenoude hoofdstad Hoa Lu en bezoekt de King Dinh Tempel. Je volgende bestemming is de Am Tien-grot en je neemt een kijkje bij het schitterende meer van Tuyet Tinh Coc. In een lokaal restaurant strijk je neer voor een lekker Vietnamees lunchbuffet. Na de lunch stap je in een sampan voor een boottocht over de rivier, door de grotten met hun smaragdgroene water. Onderweg kun je het prachtige platteland bewonderen. Je fietst vervolgens over de vredige landweggetjes naar de pagode van Bich Dong, waar je 40 minuten doorbrengt. Daarna zet je de terugreis in naar Hanoi.

Dagtocht naar Trang An, Hoa Lư & Mua Caves met lunch

3. Dagtocht naar Trang An, Hoa Lư & Mua Caves met lunch

Je tour begint rond 07:30 uur wanneer je bij je hotel wordt opgehaald  en richting Hoa Lư vertrekt. Rond 10:30 uur   kom je in deze oude hoofdstad van Vietnam aan. Je bezoekt de 10e-eeuwse tempels van Đinh Tiên Hoàng en Lê Đại Hành en luistert naar de heroïsche geschiedenis over deze twee koningen tijdens de Chinese Oorlogen. Rond het middaguur   kun je aanschuiven voor een lunchbuffet in een lokaal restaurant, waarna je naar de Trang An-werf gaat voor een boottocht over de Trang An. Bezoek het grottencomplex van Trang An, inclusief de Sang-grot, Toi-grot, Ba Giot-grot, Nau Ruou en bewonder het bergachtige landschap met rivieren.  Om 15:00 uur keer je weer terug naar de Trang An-werf, waar een luxe limousine op je wacht om je naar de Mua-grotten te brengen. Beklim 500 stenen traptreden om een uitzicht op het landschap, en de Ngo Dong te krijgen, tot aan Tam Coc. Tot slot stap je om 16:30 uur weer aan boord van de bus om naar Hanoi terug te keren, waar je rond 19:00 uur aankomt. Je programma: 07:30-08:00 uur: de bus haalt je op bij je hotel in de wijk van Oud Hanoi en vertrekt richting Ninh Binh. 10:30-10:40 uur: aankomst in AM - 10:40 AM: Aankomst in Hoa Lư, de oude hoofdstad van Vietnam. Je bezoekt de 10e-eeuwse tempels van Đinh Tiên Hoàng en Lê Đại Hành en leert over de heroïsche geschiedenis van deze twee koningen tijdens de Chinesee Oorlogen. 11:50-12:00 uur: Lunchbuffet met Vietnamese gerechten. 13:00-13:05 uur: Busrit naar de Trang An-werf voor een unieke sampantocht naar het grottencomplex van Trang An, locatie in de film King Kong. 15:00-15:05 uur: fiets rond het gebied van Trang An en geniet van een Vietnamese theepauze. 15:40-15:45 uur: Bezoek aan de Muagrot. Deze plek trekt met zijn vele interessante verhalen vele bezoekers aan. Beklim 500 stenen treden voor een prachtig uitzicht over de omgeving en de Ngo Dong, tot aan Tam Coc. 16:55-17:00 uur: Ga weer aan boord van de bus om terug te keren naar Hanoi. 19:00-19:30 uur: Aankomst in Hanoi. Je wordt afgezet bij je hotel in Oud Hanoi. Einde van de excursie!

Vanuit Hanoi: 2 dagen Ninh Binh en Hoa Lu met kleine groep

4. Vanuit Hanoi: 2 dagen Ninh Binh en Hoa Lu met kleine groep

Ga de natuur in en verken de oude culturen van Vietnam op een 2-daagse trip naar Tam Coc en Hoa Lu. Breng de nacht door in een luxe B&B en leer over het dagelijkse leven van de lokale bevolking. Dag 1: Hanoi - Tam Coc Vertrek vanuit Hanoi en reis naar Ninh Binh in de Rode Rivierdelta. Bezoek de kalkstenen grot van Tam Coc op een boottocht over de Ngo Dong rivier. Geniet van het rustige landschap van kalkstenen bergen, rijstvelden, en lokale tempels. Check in bij je luxe bungalow en maak een praatje met de lokale bevolking. Geniet van de lokale keuken met een verfrissende groene thee of koffie. Verken daarna Ninh Binh met de fiets en ga langs rijstvelden en bergen. Bekijk de Bich Dong Pagoda en leer over de boeddhistische cultuur van Vietnam. Keer terug  naar de bungalow en geniet van wat vrije tijd voor het diner, dat wordt geserveerd door het lokale gastgezin. Dag 2: Mua Cave - Hoa Lu -  Hanoi Eet ontbijt in de bungalow en fietsen naar Mua Cave. Wandel naar de top van Ngoa Long Mountain en krijg een prachtig uitzicht over Tam Coc en Ninh Binh. Check out vóór de lunch en bezoek dan de oude hoofdstad van Hoa Lu. Bewonder de tempel van koning Dinh voordat je terug rijdt naar Hanoi.

Vanuit Hanoi: dagtour Bai Dinh, Trang An, en Mua Cave

5. Vanuit Hanoi: dagtour Bai Dinh, Trang An, en Mua Cave

Je wordt opgehaald bij je hotel in Hanoi tussen 7:30 en 8:00 en rijdt met de bus naar Bai Dinh Pagoda, de grootste pagode in Vietnam. Verken deze prachtige boeddhistische plaats van aanbidding, met 500 La Han beelden en het grootste bronzen Boeddhabeeld in Vietnam, 10 meter hoog. Geniet van vrije tijd met je gids om de pagode te bezoeken en meer te leren over het boeddhisme.   Smul van een Vietnamees lunchbuffet, nadat je de pagode hebt gezien. Ga weer aan boord van de bus en rijd verder naar de Trang An werf. Vanaf hier maak je een boottocht en bezoek je de grotten van Trang An. Na de boottocht ga je met de fiets naar een aantal traditionele dorpen rondom Trang An.   De tour gaat verder naar Mua Cave. Luister naar interessante verhalen over deze plek van je gids. Na het beklimmen van 500 stenen treden, kun je helemaal tot aan Tam Coc kijken. Geniet van prachtig panoramisch uitzicht op het landschap en de Ngo Dong. Aan het eind van de dag ga je met de bus terug naar Hanoi, waar je wordt afgezet bij je hotel in de oude wijk.

Ha Long: Lan Ha Bay 2-daagse 5-sterrencruise met luxe hut

6. Ha Long: Lan Ha Bay 2-daagse 5-sterrencruise met luxe hut

Verken Lan Ha Bay tijdens een tweedaagse cruise. Vaar langs het eilandje Con Vit, zonnebaad op het dek en geniet van een Tai Chi-sessie bij zonsopgang terwijl je cruise als een VIP. Dag 1: Begin met ophalen vanaf een ontmoetingspunt in de oude wijk van Hanoi. Reis via de snelweg naar de jachthaven van Tuan Chau. Spring aan boord van de boot en geniet van een welkomstdrankje. Neem plaats voor een typische lunch in de luxe eetzaal met een eetgedeelte binnen of buiten. Vaar verder door het eilandje Con Vit, het eilandje Thumb en de haven van Gia Luan. Ontdek de natuurlijke lagune van Lan Ha Bay. Ontdek de prachtige Ha Long Bay en Lan Ha Bay. Optie 1 bezoek twee grotten, de Dark en Bright Cave van Lan Ha Bay, na ongeveer een uur kajakken. en (optie 2 bezoek enige tijd de stranden van Ba Trai Dao om te kajakken en zwemmen met een prachtig landschap en mooie stranden, maar afhankelijk van mooi weer of getijden van water). Ga terug naar de cruise om te zwemmen in Lan Ha Bay en in het water te springen. Geniet na het zwemmen van een zonsondergangfeest en kijk naar de zonsondergang boven Halong Bay. Doe mee met een korte kooklesdemonstratie. Het diner wordt dan geserveerd met een vers menu met westerse gerechten. Geniet na het diner van een paar cocktails in een panoramische bar met uitzicht op het zwembad of neem deel aan een van de activiteiten aan boord, zoals bordspellen, films en vissen op inktvis. Dag 2: Neem deel aan een Tai Chi-sessie op het zonnedek. Er wordt een lokaal licht ontbijt geserveerd. Geniet van het adembenemende uitzicht op de baai en de dramatische kalkstenen eilandjes terwijl de boot door de kalme smaragdgroene wateren vaart. Bezoek de beroemde Frog Pond. Hier kun je vrij kajakken en het landschap verkennen en daarna ook nog een uurtje zwemmen. Check uit uw kamer en geniet van een lunch uit de Vietnamese keuken. Stap uit de cruise als de bemanning afscheid neemt. Reis terug naar Tuan Chau Marina voor de transfer terug naar de oude wijk van Hanoi.

Dagelijks Hoa Lu, Hang Mua-wandelen, Tam Coc-boot en fietsen

7. Dagelijks Hoa Lu, Hang Mua-wandelen, Tam Coc-boot en fietsen

Verken Hoa Lu, de voormalige hoofdstad van Vietnam in de 10e en 11e eeuw, en Tam Coc. 07:30: Pick-up van de oude wijk van Hanoi, ontspan in comfort met airconditioning op de 2,5 uur durende reis naar het zuidoosten, ongeveer 70 mijl (100 kilometer) van Hanoi. Bij aankomst zie je de 2 belangrijkste tempels van de voormalige koninklijke stad, waaronder de hoofdtempel van keizer Dinh en de tempel van keizer Le in de uitlopers van de Den Mountain. Verken de historische bezienswaardigheden van de Outer Citadel, gescheiden van de Inner Citadel door de kalkstenen bergen. het is ideaal om de Mua-grot te bezoeken voor een panoramisch uitzicht op rijpe rijstvelden. Bewonder de vredige imposante en adembenemende schoonheid van Ninh Binh. Ga verder naar Tam Coc voor de lunch voordat je per traditionele sampan over de Hoang Long-rivier vaart. Passeer de merkwaardige karstbergen bedekt met weelderige vegetatie en peddel in verborgen grotten om geologische formaties te zien. Fiets vervolgens over rustige wegen door kleine dorpjes en rijstvelden om de rotspartijen van Tam Coc-Bich Dong te zien. De rustige fietstocht duurt ongeveer 1 uur en beslaat een afstand van ongeveer 5 kilometer. Als je niet kunt fietsen, ontspan dan en maak een wandeling door het lokale leven van Tam Coc. Rond uw dag af met een transfer met airconditioning terug naar Hanoi.

Van Hanoi: Ninh Binh Tour & Cruise met lunch en transfer

8. Van Hanoi: Ninh Binh Tour & Cruise met lunch en transfer

Ontdek het culturele en natuurlijke erfgoed van de provincie Ninh Binh tijdens een begeleide dagtrip vanuit Hanoi. Breng een bezoek aan het Bai Dinh-tempelcomplex, dobber door de rustige rivieren van Trang An en klim naar de top van de Mua-grotten voor een prachtig panoramisch uitzicht op rotsachtige heuvels. Je wordt opgehaald bij je hotel in Hanoi en vertrekt richting Ninh Binh. Stop bij Bai Dinh, het grootste complex van boeddhistische tempels in Vietnam, om naar de imposante pagode te staren. Zie 500 Arhat-beelden gemaakt van blauwe stenen, een bronzen bel van 36 ton en een Boeddhabeeld van 100 ton, dat tot 10 meter hoog reikt. Neem een lunchpauze in een lokaal restaurant, met een Vietnamees buffet met geitenvlees, vis, kip en gebakken rijst, evenals vegetarische gerechten. Ga verder naar het Trang An Landscape Complex, een UNESCO-werelderfgoed dat te zien is in de film Kong: Skull Island uit 2017. Spring op een houten boot om door de stille rivieren te navigeren, ontdek mysterieuze grotten en bewonder torenhoge kalkstenen karsts bedekt met tropische planten. Beklim ten slotte 500 treden naar het uitkijkpunt van de Mua-grotten om je te vergapen aan een panoramisch uitzicht op Tam Coc voordat je terugkeert naar Hanoi.

Vanuit Hanoi: dagtrip Hoa Lu, Mua Cave en Tam Coc

9. Vanuit Hanoi: dagtrip Hoa Lu, Mua Cave en Tam Coc

Ontsnap voor een dag aan de drukte van Hanoi en breng de dag door in de adembenemende natuur van Zuid-Vietnam. Nadat je bent opgehaald bij je hotel of een ontmoetingsplaats in de oude wijk van Hanoi, reis je naar het zuiden naar de provincie Ninh Binh. Stop in de voormalige hoofdstad van Hoa Lu en geniet van 1 uur om deze adembenemend mooie oude stad te verkennen. Wandel vervolgens naar de top van het uitkijkpunt Mua Caves en geniet van een panoramisch uitzicht op Tam Coc voordat je gaat zitten voor een heerlijke Vietnamese lunch in een lokaal restaurant. Na de lunch stap je aan boord van een traditionele sampan-boot en geniet je van een boottocht van 1,5 uur op de Ngo Dong-rivier door 3 van de beroemdste grotten van Tam Coc: Hang Ca, Hang Hai en Hang Ba. Begin de reis terug naar Hanoi in de late namiddag en kom net op tijd terug voor het diner

Vanuit Hanoi: dagtocht Hoa Lu met boottocht Tam Coc

10. Vanuit Hanoi: dagtocht Hoa Lu met boottocht Tam Coc

Je wordt om 08:00 uur opgehaald bij je hotel in Hanoi. Je treft je gids en reist met een bus naar Hoa Lu, een reis van ongeveer 2,5 uur met een korte pauze. Verken de historische hoofdstad van Vietnam en bezoek de beroemde eeuwenoude tempels van de dynastieën Le en Dinh. Na een tijdje de stad te hebben verkend, arriveer je rond 12:30 uur in Tam Coc voor de lunch. Na de lunch neem je een boottocht naar Tam Coc-Bich Dong, deel van het Landschapscomplex Trang An, een UNESCO-Werelderfgoedlocatie. Ontdek de schoonheid van de karst-formaties terwijl je langs hun voet vaart, en roei door een van de vele watergrotten die in het kalksteen zijn gesneden. Na afloop begeleidt je gids je op een fiets-avontuur over rustige wegen door dorpen, rijstvelden, rivieren en rotsformaties in Tam Coc. Deze 5-kilometer lange fietstocht duurt ongeveer 1 uur. Na te hebben gefietst door het pittoreske Vietnamese platteland, rijd je terug naar Hanoi; je arriveert rond 18:30 terug bij je hotel.

  • Dagtochten
  • Meerdaagse tours
  • Avonturen
  • Wateractiviteiten
  • Privétours
38 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van 3

Sitemap Tam Coc

Wil je alle activiteiten in Tam Coc ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Tam Coc

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 1.708 beoordelingen

Na een reis van meer dan twee uur, stop in een handel in gekweekte parels Met een demonstratie van enten. Terug op weg naar de ferryterminal en redelijk snel instappen in een traditionele boot ingericht als restaurant en met uitzicht op een dakterras. Zodra we vertrokken, zagen we mijn eerste kalkstenen rotsen die verspreid liggen in de baai en we kregen een zeer goede Vietnam-maaltijd geserveerd, bestaande uit een mooie verscheidenheid aan gerechten. Het is hartig. Na een stop bij Tom Cav, waar we kozen voor zwemmen of het beklimmen van Mt. Wat mij betreft zwemmen in een zee van minstens 30 graden a.pei'e verfrissend. Stop dan op een ander eiland om een ongelooflijke grot vol calciet te bezoeken waar de frisheid goed is. Daarna vertrek naar een ander eiland waar we een tijdje kajakken. Al deze leuke activiteiten vinden plaats in het hart van Ha Long Bay. We nemen volle ogen. Een geweldige excursie voor een betaalbare prijs.

Mijn wederhelft en hebben echt genoten van deze reis. Het was een snelle ommekeer voor een dagje uit, want er zat veel op één dag, dus ik zou willen voorstellen voorbereid te zijn op een langere dag. Dat gezegd zijnde Hotel ophalen van Hanoi was op tijd en handig onze gids was uitstekend, op voorwaarde dat de lunch solide was en de arrangementen zonder problemen samenkwamen. Het is zeker een reis vol andere toeristen, maar geeft je de mogelijkheid om veel te zien in een korte periode van tijd. Zeer de moeite waard eendaagse excursie vanuit Hanoi vooral met beperkte tijd om deze sites te zien.

Mooie tocht fietsen was heel leuk eten goed varen een leuke ervaring , en de gits was super vriendelijk en spreekt goed Engels

Goede timing, luxueuze bus, lekker eten, afwisseling van activiteiten.

Het was overal uniek en perfect! Heel erg bedankt!