Datums kiezen

Taman Mini Indonesia Indah

Taman Mini Indonesia Indah: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Jakarta: Indonesië in miniatuurparktour

1. Jakarta: Indonesië in miniatuurparktour

De tour begint met het ophalen van je hotel en reist naar het Indonesië in Miniatuurpark aan de rand van Jakarta. Wandel in het park door de realistisch gereproduceerde eilanden van Indonesië, gelegen in een centraal meer, omringd door paviljoens die de 33 provincies vertegenwoordigen. Elk paviljoen is ontworpen in de traditionele bouwstijl en toont een selectie culturele items. Leer meer over de fascinerende cultuur van elk Indonesisch eiland terwijl je door Atjeh, Kalimantan, Sulawesi, Java, Papoea en meer loopt met je ervaren gids. Geniet vervolgens van een kabelbaanrit door het park om de bezienswaardigheden van bovenaf te bewonderen. Ten slotte eindigt de tour in het plaatselijke Museum van Indonesië, een gebouw van drie verdiepingen in traditionele Balinese architectuur. Het museum herbergt een uitgebreide collectie Indonesische hedendaagse kunst en ambachten, traditionele kostuums uit de verschillende regio's, poppen, muziekinstrumenten en maskers.

Jakarta: Jakarta Cultuur en Bezienswaardigheden Hele Dag Tour

2. Jakarta: Jakarta Cultuur en Bezienswaardigheden Hele Dag Tour

Maak een dagtour langs de culturele bezienswaardigheden van Jakarta met hoteltransfers. Ga op reis door het erfgoed van Indonesië met een bezoek aan de Taman Mini en het Nationaal Monument, met de Istiqlal Grote Moskee en de Katholieke Kathedrale Kerk. Laat je verbazen door de ingewikkelde miniatuurreplica's van beroemde gebouwen en traditionele huizen. Begin je reis bij het adembenemende National Monument (Monas). Ga naar het hart van het Merdeka plein waar dit torenhoge Nationale Monument (Monas) 132 meter hoog is. Verken het iconische symbool van de onafhankelijkheid van Indonesië. Maak een ontspannen wandeling door de omgeving. De volgende stop op onze tour is de prachtige Istiqlal Moskee, de grootste moskee in Zuidoost-Azië. De prachtige architectuur en kalme sfeer roepen een gevoel van sereniteit en spiritualiteit op. De Kathedraal van Jakarta, een architectonisch kunstwerk dat de veelheid aan religieuze overtuigingen in de stad symboliseert. Jakarta's rijke geschiedenis en diverse bevolking worden weerspiegeld in de majesteit van de kathedraal en de uitgebreide architectuur. Ga verder naar het Taman Miniatuurpark, een uitgestrekt cultureel park. Bekijk de diversiteit van Indonesië op één locatie. Verken de zorgvuldig bewerkte traditionele huizen uit verschillende provincies, elk met hun eigen architectonische stijl. Ga op een meeslepende reis en zie het beste van het rijke culturele erfgoed, de levendige tradities en de diverse landschappen van Indonesië, te beginnen bij Jakarta. Probeer een ritje met de kabelbaan op Taman Mini (optioneel). Sluit je dag af met een bezoek aan de Batik Shop. Laat je betoveren door de ingewikkelde patronen en levendige kleuren op een breed scala aan batikstoffen op Jalan Surabaya Antique Market, een toevluchtsoord voor vintage liefhebbers.

Indonesië Miniatuur in Park en Jakarta Highlights Tour

3. Indonesië Miniatuur in Park en Jakarta Highlights Tour

Geniet van deze stad door een bezoek te brengen aan Indonesia Miniature In Park (Taman Mini), een prachtig park waar de bezoeker in een oogopslag een indrukwekkende replica van Indonesië kan zien. Gelegen in het oostelijke deel van Jakarta op een gebied van 100 hectare, is dit park een cultureel centrum om de hele archipel van Indonesië in miniatuur te laten zien, een volière, orchideeëntuin, kabelbanen, musea, Indonesische traditionele huizen uit alle provincies. de plaats is een ware weerspiegeling van de eenheid in diversiteit van Indonesië. Nadat je hebt genoten van de miniatuur in het park, rijd je verder naar het centrum van Jakarta en bezoek je het Nationaal Monument. Dit monument is het herkenningspunt van Jakarta met een hoogte van 132 meter en 50 kg goud op de top. Dit monument beschrijft de geest en strijd van de Indonesische onafhankelijkheid. Vervolgens bezoekt u het Nationaal Museum, het grootste en oudste museum in Zuidoost-Azië in de buurt van het monument met verschillende collecties sinds de oude beeldhouwwerken. Dit museum, opgericht door Nederlanders, biedt uitstekende collecties over geschiedenis, archeologie en meer met meesterwerkcollecties van goudschatten. De laatste stop is de Istiqlal-moskee en de Katedral-kerk. Istiqlal is de grootste moskee in Zuidoost-Azië. Vertegenwoordig Indonesië als het land met de grootste moslimbevolking ter wereld. Je krijgt een moskeetour en geniet van de prachtige architectuur van deze moskee. Vanaf Istiqlal loop je verder naar de Katedral-kerk. Dit is een katholieke kerk en werd gebouwd in 1901 in neogotische stijl. Deze twee religieuze gebouwen staan symbool voor Indonesische eenheid in verscheidenheid. Islam en katholiek, we zijn verschillende religies, maar we respecteren elkaar.

Jakarta Tour: Prachtig miniatuurpark van Indonesië

4. Jakarta Tour: Prachtig miniatuurpark van Indonesië

Miniatuurpark Het hoogtepunt van dit gebied zijn de huizen uit de Indonesische provincies binnen een gebied van meer dan 34 op 100 hectare, zoals West-Sumatra, West-Kalimantan, Noord-Sulawesi, Papoea, Zuidoost-Sulawesi, Bali en Java. Batik winkel een van de plaatsen om Indonesische souvenirs te kopen als de Indonesische identiteit. Monument National Design ontworpen door Indonesiërs als symbool van onafhankelijkheid in Jakarta, en er is een presidentieel paleis buiten te zien. Istiqlal Moskee en Chatedral zijn het symbool van harmonisme.

Jakarta: Rondleiding Nationaal Monument en Miniatuur Indonesië

5. Jakarta: Rondleiding Nationaal Monument en Miniatuur Indonesië

De tour begint met het ophalen van je hotel en reist vervolgens naar de belangrijkste bezienswaardigheid van Jakarta, het 132 meter hoge Nationale Monument. Het monument torent hoog uit boven het Merdeka-plein en is bekroond met een glinsterende vlam, bedekt met 50 kg bladgoud, om de onafhankelijkheid van het land te symboliseren. De kelder van het monument herbergt een tentoonstelling van 50 dramatische diorama's die de geschiedenis van Indonesië uitbeelden van de prehistorie tot heden. Bezoek vervolgens een nabijgelegen batikwinkel om de stoffen in een reeks klassieke en moderne ontwerpen te bekijken. Er is ook tijd om een batiktentoonstelling te bezoeken om meer te leren over de traditionele stof. Reis na de tentoonstelling naar Indonesië in Miniature Park, een groot pretpark aan de rand van Jakarta. Wandel in het park door de realistisch nagebootste eilanden van Indonesië in een centraal meer omringd door paviljoens die de 33 provincies vertegenwoordigen. Elk paviljoen is ontworpen in de traditionele bouwstijl en toont een selectie van culturele voorwerpen. Ten slotte eindigt de tour bij het museum van Indonesië op het terrein van het park, een gebouw met drie verdiepingen in traditionele Balinese architectuur. Het museum herbergt een uitgebreide collectie over Indonesische hedendaagse kunst en ambachten, traditionele kostuums uit de verschillende regio's, poppen, muziekinstrumenten en maskers.

Andere activiteiten in Taman Mini Indonesia Indah

Wil je alle activiteiten in Taman Mini Indonesia Indah bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.