Dagtrip naar Tamatert

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Gratis annulering

Plannen veranderd? Geen probleem. Annuleer minstens 24 uur voordat je activiteit begint en krijg al je geld terug.

Sitemap Tamatert

Wil je alle activiteiten in Tamatert ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Tamatert

Gemiddelde beoordeling

4.9 / 5

gebaseerd op 1.879 beoordelingen

Sahid was onze gids. Een geweldige gids met enorm veel humor en die heel boeiend en trots kon vertellen en op iedereen goed wist in te spelen. Hij begeleidde ons uitstekend op onze heenweg, bij de Arganolie perserij. Fijn was dat hij zag dat het niet druk was bij de kamelen en stelde voor om aan het begin al de kamelenrit te maken. Heel slim want later op de dag was het veel drukker. Hij maakte foto’s en heeft zo zijn best gedaan ons een leuke dag te bezorgen. Een bewoner uit het gebergte vroeg hij nog of ik op zijn ezel mocht. Geen moeite was hem te veel. We hebben genoten. Op het einde kregen we allen een ketting als aandenken. Een heel fijne dag en wat een prachtige natuur. Sahid, je hebt ons een geweldige dag bezorgd.

Vandaag, 21 februari 2020, hebben wij deze excursie gedaan en zijn er met een brede glimlach mee thuisgekomen! Van de busreis met een aantal stops naar het Atlasgebergte tot de gids die je meeneemt naar zijn thuisdorp via stijgende en dalende paadjes. Overal is van genoten en kennissen zijn opgedaan door het contact met de bewoners. Je leert de oorsprong van de Berber-cultuur en leert lokale tradities kennen waar je hoogstwaarschijnlijk nog niet van gehoord hebt. Wij willen Said en zijn familie graag bedanken voor een dag vol enthousiasme en gezelligheid!

Zeer aan te raden. Ontspannende wandeling in pittoreske omgeving. Superlekkere lunch met prachtig vergezicht over hoge atlas vanop het dakterras waar we eten. Stipje bij arganfabriekje en op de wandeling kans een watervalletje waar je een superheerlijk sapje kon nuttigen. Kamelenritje was ook best Fun. En wij hadden Saïd als gids ; een heerlijk spontane gast die met iedereen connecteerde en je let raad en daad bijstaat . Wij hebben genoten van een dag “away from the hustle “ !

uitgebreid verhaal van onze gids Mustafa over de Berber geschiedenis en hoe zij (nog steeds) leven. leuke tussenstops, inclusief kamelen tot en prachtige wandeling door en langs de dorpjes. Afgesloten met een heerlijke lunch.

The trip was really complete. We did the nicest things during the day with the best guides we could wish for. The places were outstanding and the food was great!