Kies data

Tambomachay

Tambomachay: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Cusco: historische stadstour met 4 Inca-ruïnes

1. Cusco: historische stadstour met 4 Inca-ruïnes

Duik in de oude geschiedenis van Peru met een rondleiding vanuit Cusco, inclusief ophalen van het hotel. Geniet van live commentaar terwijl je de kathedraal van Cusco, Sacsayhuaman, de Heilige Vallei van Peru en Tambomachay bezoekt. Leer meer over hoe mensen leefden in het Inca-rijk. Begin de tour met een pick-up rond 13:00 uur vanuit je hotel in Cusco. Ga naar je eerste stop, de kathedraal van Cusco, een 16e-eeuws koloniaal relikwie dat meer dan 100 jaar in beslag nam. Bezoek vanaf daar de belangrijkste tempel in het Inca-rijk, de Coricancha, ook wel bekend als de Tempel van de Zon. Ga verder met archeologische ontdekkingen terwijl je de torens, muren en tunnels van Sacsayhuaman bezoekt. Ga verder naar de Heilige Vallei van Peru met stops bij de tempel Qenqo gevolgd door Puca Pucara - een groot militair fort met een fascinerende opstelling van grote stenen. Krijg ten slotte meer inzicht in het leven van de Inca's in het betoverende Tambomachay, 3700 meter boven de zeespiegel gelegen met een fascinerende reeks waterpartijen waarvan wordt aangenomen dat ze zijn gebouwd in aanbidding van water. Keer terug naar de stad Cusco om om ongeveer 18:45 uur te worden afgezet bij het centrale plein van Cusco.

Cusco: toeristenkaart voor 1, 2 of 10 dagen met hotelbezorging

2. Cusco: toeristenkaart voor 1, 2 of 10 dagen met hotelbezorging

Profiteer van besparingen en geniet van het gemak van het Cusco Tourist Ticket, dat toegangen tot de belangrijkste toeristische bezienswaardigheden van Cusco en de Heilige Vallei omvat. Profiteer van de hotelbezorgservice naar uw hotel of Airbnb in het historische centrum van Cusco of Wanchaq. Kies uit een toeristisch ticket voor 1, 2 of 10 dagen: 10-daagse toeristenkaart - stad Cusco en heilige vallei: Toegang tot de 16 belangrijkste archeologische vindplaatsen en musea van Cusco. Geniet met dit ticket van toegang tot het archeologische park van Sacsayhuaman, Qenqo, Tambomachay, Puca Pucara, Pisac, Ollantaytambo, Chinchero, Moray, Tipon, Piquillacta, Pachacutec Inca Monument, Qosqo Native Art Center, Museum of Contemporary Art, Qorikancha Site Museum, Regionaal Historisch Museum en Volkskunstmuseum. Ticket geldig voor gebruik gedurende 10 opeenvolgende dagen waarin u alle genoemde attracties kunt bezoeken. 2-daagse toeristenkaart - Heilige vallei: Ticket is inclusief toegang tot de volgende archeologische vindplaatsen in de Heilige Vallei: Pisaq, Ollantaytambo, Chinchero en Moray. Ticket geldig voor gebruik gedurende 2 opeenvolgende dagen waarin u alle 4 genoemde attracties kunt bezoeken. Toeristenticket voor 1 dag - Cusco City: Ticket is inclusief toegang tot de volgende archeologische vindplaatsen in het Sacsayhuaman Archeological Park: Sacsayhuaman, Qenqo, Tambomachay en Puca Pucara. Ticket geldig voor gebruik gedurende 1 dag waarin u alle 4 attracties kunt bezoeken.

Cusco: stadstour van een halve dag met bezoek aan Inca-locaties

3. Cusco: stadstour van een halve dag met bezoek aan Inca-locaties

Volg na het ophalen van je hotel de bus naar Cusco's Plaza de Armas. Bezoek hier de beroemde kathedraal en observeer de lokale bevolking en drukke toeristen. Bezoek de heilige kerk voordat je te voet door de Inca-straten naar Coricancha gaat, die de Tempel van de Zon bevat. Leer over de botsing tussen de Incacultuur en het katholicisme en bekijk uit de eerste hand de verschillende bouwmethoden die door de Inca's worden gebruikt. Na je bezoek aan Coricancha, loop je de bruisende Avenida El Sol af en maak je een schilderachtige busrit vanuit de stad naar de majestueuze Inca-site Sacsayhuaman. Geniet hier van een rondleiding en tijd om de ruïnes individueel te verkennen. Ga met de bus naar de Qenqo-site. Bewonder de prachtige altaren en de kleine ronde Puka Pukara evenals Tambomachay, de Tempel van Water met zijn prachtige fonteinen. Sluit uw dag af op het centrale plein van Cuzco. Geniet van wat zon, proef heerlijk straatvoedsel of koopje als een local terwijl je alleen verdergaat in de prachtige stad.

Cusco: 6-uur durende stadstour met hoogtepunten

4. Cusco: 6-uur durende stadstour met hoogtepunten

Ontdek de fascinerende historische stad Cusco tijdens deze 6-uur durende tour door de stad en de omliggende gebieden. Geniet van de unieke architectuur van de stad, een mix van Inca- en Spaanse invloeden. Nadat je bent opgehaald bij je accommodatie, begin je je tour bij de Tempel van de Zon, ook bekend als Qoricancha, de meest bekende tempel van het Inca-rijk. Je wordt dan buiten de stad gereden om belangrijke Inca-locaties te bezoeken, waaronder het fort van Sacsayhuaman, Quenqo, Pucapucara en de Thermen van Tambomachay. Je gids vertelt je de spannende geschiedenis van deze oude sites terwijl je de verhalen achter de ruïnes leert. De tour eindigt rond 19:00 uur, met drop-off op de Plaza Regocijo in het centrum van Cusco.

Cusco: privérondleiding door de stad en bezoek aan Saksaywaman met transfer

5. Cusco: privérondleiding door de stad en bezoek aan Saksaywaman met transfer

Deze privétour geeft je de beste introductie tot Cusco en Perú, we verschijnen bij je hotel of accommodatie op het moment dat je kiest, waarna onze deskundige gids en chauffeur je naar Sacsayhuaman brengen. Sacsayhuaman is de belangrijkste archeologische vindplaats Rond de stad Cusco, dit is een zeer goed voorbeeld van inca-architectuur en egeniering. dan ga je met het busje naar de tempel van het water, tambomachay, zeer indrukwekkende waterfonteinen, in de buurt van deze tempel hebben we ook een oud inca-fort genaamd Puca Pukara, we zullen ook dit oude fort verkennen. Op onze terugweg naar de stad zullen we Q'enqo verkennen, een tempel voor de Puma's en we zullen ook zien hoe de inca's zich vermommen naar hun volk. Zodra we terugkeren naar de stad Cuzco, zullen we de kathedraal van Cusco verkennen die meer dan 2000 kilo zilver en meer dan 1500 kilo goud bevat met veel spektakelschilderijen uit de koloniale tijd. Ten slotte zullen we de Zonnetempel "Koricancha" bezoeken, gelegen op slechts 2 blokken verwijderd van het centrale plein van Cusco. Dit alles met ons deskundige team.

Cusco, Peru: stadstour met gids in de middag

6. Cusco, Peru: stadstour met gids in de middag

Geniet met gemak van Cusco tijdens deze begeleide autorit. Laat je ophalen bij je hotel en verken het historische stadscentrum. Ontdek en leer over de oude ruïnes van Qenco, Sacsayhuaman en Puca Pucara en bewonder de warmwaterbronnen, watervallen en kanalen van Tambo Machay. Bezoek de belangrijkste tempel in het Inca-rijk, Qoricancha, en leer de rijke geschiedenis van de grandioze kathedraal van Cusco kennen. Verken het belangrijkste plein van de stad, Plaza de Armas, voordat je naar de fascinerende overblijfselen van het Inca-rijk rijdt. Begrijp de zorgvuldig gebouwde ruïnes van Qenco, het fort van Sacsayhuaman en de militaire ruïne van Puca Pucara. Bekijk de ingewikkeld ontworpen door de Inca's gemaakte watervallen, kanalen en warmwaterbronnen die al eeuwenlang bestaan. Ga op jacht en vind een unieke schat terwijl je door de ambachtelijke markt van Sacsayhuaman slentert voordat je wordt teruggebracht naar Plaza San Francisco vol culturele kennis en ervaring.

Cusco: stadstour van een halve dag

7. Cusco: stadstour van een halve dag

Begin uw tour met ophalen bij uw Cusco-hotel. Tijdens deze reis van een halve dag stop je bij de Qenqo-tempel, een natuurlijke rotsformatie die een ceremonieel centrum werd. Zie Puca Pucara, een site met militaire ruïnes en de overblijfselen van wachtposten, trappen, straten, huizen en binnenplaatsen. Ga door naar Sacsayhuaman, waarvan chroniqueurs denken dat het een heiligdom van zonne-energie was, gebouwd door de laatste dynastieën van de Inca's. Deze tempel werd gebouwd met grote blokken kalksteen om de stad te beschermen tegen de aanvallen van indringers uit het oosten of Antis. Bezoek ten slotte Tambomachay, 9 kilometer buiten de stad, bekend als de baden van de Inca's vanwege de vorm van de waterbron. Deze site kan ook een tempel zijn geweest gewijd aan de cultus van water en zuivering. Met vertrek in de namiddag heb je ook de kans om de Basiliek Kathedraal en de tempel van Coricancha te bezoeken, die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staan. De perfecte architectuur en stenen constructie van de tempel weerspiegelen het feit dat het de belangrijkste tempel van het Inca-rijk was.

Cusco Tourist Ticket en Sacred Valley Site Pass

8. Cusco Tourist Ticket en Sacred Valley Site Pass

Het Cusco Tourist Ticket is een must-have als je Cusco en Cusco Region in Sacred Valley bezoekt. Kies tussen verschillende circuits voor een toegang van 1, 2 of 10 dagen tot de belangrijkste toeristische attracties, verdeeld tussen: Circuit I, 1-daagse pas: Ticket bevat toegang in de volgende archeologische vindplaatsen in Sacsayhuaman Archeological Park: Sacsayhuaman, Qenqo, Tambomachay en Puca Pucara. Ticket geldig voor gebruik voor 1 dag waarin u alle 4 attracties kunt bezoeken. Circuit II, 2-daagse pas: Ticket bevat toegang tot de volgende archeologische vindplaatsen in de Heilige Vallei: Pisaq, Ollantaytambo, Chinchero en Moray. Ticket geldig voor gebruik gedurende 2 dagen waarin u alle 4 genoemde attracties kunt bezoeken. Circuit III, 10-daagse pas: Toegang tot de 16 belangrijkste archeologische vindplaatsen en musea van Cusco. Met dit ticket geniet u van toegang tot het Archeologisch Park van Sacsayhuaman, Qenqo, Tambomachay, Puca Pucara, Pisac, Ollantaytambo, Chinchero, Moray, Tipon, Piquillacta, Pachacutec Inca-monument, Qosqo Native Art Center, Museum van Hedendaagse Kunst, Qorikancha Site Museum, Regionaal Historisch Museum en Populair Kunstmuseum. Ticket geldig voor gebruik gedurende 10 dagen waarin je alle genoemde attracties kunt bezoeken.

Cusco: stad en nabijgelegen ruïnes 5-uur durende rondleiding

9. Cusco: stad en nabijgelegen ruïnes 5-uur durende rondleiding

Je 5-uur durende tour begint in de vroege namiddag met een pick-up in je accommodatie in het centrum van Cusco. Begin met een bezoek aan de Coricancha-zonnetempel, een prachtige ceremoniële constructie gebouwd tijdens de bloeitijd van de Inca's. Je volgende stop is de Plaza de Armas, het belangrijkste plein van Cusco. Bewonder het spectaculaire interieur van de kathedraal terwijl je gids uitlegt hoe het op de Inca-gebouwen is gebouwd. Geniet vervolgens van een rit naar de noordelijke buitenwijken van Cusco naar het spectaculaire Inca-complex in Sacsayhuaman. Ga door de openingen van de enorme Inca-muren, gebouwd met massieve rotsen met een gewicht tot 180 ton uitgerust met absolute perfectie. Ga verder naar een andere belangrijke Inca-site, bekend als Qenqo ( zigzag ). Deze zeer ongebruikelijke plaats heeft ondergrondse gangen verborgen in zijn perfect uitgehouwen stenen interieur. Waarschijnlijk hebben de Inca's hier waarschijnlijk hun doden gemummificeerd. Bezoek de Inca-baden in Tambomachay en het militaire uitkijkpunt van Puka Pukara. Word teruggereden naar het centrum van Cusco waar je tour eindigt.

Cusco: privérondleiding door de stad en reis naar archeologische vindplaatsen

10. Cusco: privérondleiding door de stad en reis naar archeologische vindplaatsen

Geniet van een rondleiding door deze charmante stad en verken archeologische vindplaatsen. Leer de ongelooflijke geschiedenis van het rijk terwijl je gaat met een professionele lokale gids. Begin je avontuur met een bezoek aan het Santo Domingo-klooster, een groot renaissance-barokcomplex, dat werd gebouwd boven de Inca Coricancha-tempel. Bekijk de fundamenten van deze oude tempel, ooit gebruikt om de zon te aanbidden. Ga verder naar de kathedraal, het meest imposante monument van het centrale plein. Hoor de geschiedenis en anekdotes van de stad vanuit je gids terwijl je loopt. Geniet van een mooie rit naar de heuvels boven Cusco om de overblijfselen van het fort van Sacsayhuaman te bezoeken. Geniet hier van het adembenemende panoramische uitzicht op Cusco en verken de ruïnes van de tempel en het amfitheater van Qenqo, waar wordt aangenomen dat de Inca's landbouwrituelen uitvoerden. Kom ten slotte aan bij Puka Pukara of 'Rode vesting', een militair complex van de Inca's. Bewonder hier de indrukwekkende aquaducten, muren en torens.

  • Toegangstickets
  • Rondleidingen
  • Dagtochten
  • Meerdaagse tours
  • Privétours
23 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van 2

Overzicht activiteiten in Tambomachay

Wil je alle activiteiten in Tambomachay ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.