Taormina
Dagtrips

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Taormina

Wil je alle activiteiten in Taormina ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Taormina

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 1.380 beoordelingen

Werden opgehaald bij ons hotel en met een busje gingen we naar een museum in een dorpje bij de Etna. In dit museum werd onder andere honing gemaakt. Je kon verschillende dingen zien en proeven. Leuke ervaring! Daarna door naar de Etna. Eerst een stuk omhoog rijden en daarna een lavagrot bezocht. Toen door naar een parkeerplek en gingen we te voet verder. Een pittige wandeling, maar het was het allemaal waard! Wat een prachtig uitzicht over de vallei. Onze gids Simone was erg leuk en wist heel veel over de Etna. Hij deed zijn werk met veel plezier. Al met al een top ervaring! Zeker een aanrader.

Alles gaat volgens afspraak. Ophalen, op tijd, bij het hotel. De wandeling op de Etna, langer dan gepland, met ontzettend veel info van de gids. een gids die bevlogen vertelt over de Etna en alles wat er te zien is. Snelle doorgang bij de grot, ruimte is erg klein voor twee groepen tegelijk. Goed om het gezien te hebben. Daarna een heerlijk relaxte lunch op een mooie wijngaard. Als afsluiter naar de Alcantara rivier.

Hele leuke trip, echt een aanrader! Onze gids, Luigi, kon veel vertellen en duidelijk uitleggen in het Engels over hoe elke krater is ontstaan en hoe het verloop is van het gebied rondom de Etna. Zijn passie voor het gebied is duidelijk merkbaar.

Wat een leuke dag! De gids was ontzettend enthousiast en we hadden een hele gezellige groep. Zeker een aanrader!

It was amazing. Our guide was very friendly and had a lot to tell us. Beautiful sights on the mountain.