Taormina
Dagtrips

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Taormina

Wil je alle activiteiten in Taormina ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Taormina

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 1.380 beoordelingen

Alles gaat volgens afspraak. Ophalen, op tijd, bij het hotel. De wandeling op de Etna, langer dan gepland, met ontzettend veel info van de gids. een gids die bevlogen vertelt over de Etna en alles wat er te zien is. Snelle doorgang bij de grot, ruimte is erg klein voor twee groepen tegelijk. Goed om het gezien te hebben. Daarna een heerlijk relaxte lunch op een mooie wijngaard. Als afsluiter naar de Alcantara rivier.

Hele leuke trip, echt een aanrader! Onze gids, Luigi, kon veel vertellen en duidelijk uitleggen in het Engels over hoe elke krater is ontstaan en hoe het verloop is van het gebied rondom de Etna. Zijn passie voor het gebied is duidelijk merkbaar.

Mooie locaties, maar informatie van de gids mocht wat uitgebreider

De locaties zijn prachtig en leuk om te zien hoe deze in de film gebruikt zijn. Wel hadden we een grote groep (dubbeldekker vol...) en vonden we de informatie van de gids een beetje beperkt. Maar excursie vinden we toch de moeite waard.

Even een applaus voor Margarita! Buiten de tour om die al heel tof was heeft ze ons ook nog advies gegeven over het vervoer in de omgeving door haar hebben we een geweldige zwemlocatie gevonden vlakbij het station, dank!

Guiseppe kon blijven vertellen over de Etna. We hebben veel gezien en enorm veel bijgeleerd! De enige tip dat ik kan geven: neem een reispilletje in voordat je aan de tocht naar boven begint. :)