Taormina
Natuur & avontuur

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Taormina

Wil je alle activiteiten in Taormina ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Taormina

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 1.428 beoordelingen

Alles gaat volgens afspraak. Ophalen, op tijd, bij het hotel. De wandeling op de Etna, langer dan gepland, met ontzettend veel info van de gids. een gids die bevlogen vertelt over de Etna en alles wat er te zien is. Snelle doorgang bij de grot, ruimte is erg klein voor twee groepen tegelijk. Goed om het gezien te hebben. Daarna een heerlijk relaxte lunch op een mooie wijngaard. Als afsluiter naar de Alcantara rivier.

De boottrip was erg leuk om te doen. De schipper en zijn vrouw zijn zeer lieve en gastvrije mensen die het je erg naar je zin maken. Heerlijk tochtje met uitgebreid lekker eten en drinken onderweg. En de mogelijkheid om een duik te nemen in zeer heldere water is ook zeer verfrissend. Aanrader.

Hele leuke trip, echt een aanrader! Onze gids, Luigi, kon veel vertellen en duidelijk uitleggen in het Engels over hoe elke krater is ontstaan en hoe het verloop is van het gebied rondom de Etna. Zijn passie voor het gebied is duidelijk merkbaar.

Guiseppe kon blijven vertellen over de Etna. We hebben veel gezien en enorm veel bijgeleerd! De enige tip dat ik kan geven: neem een reispilletje in voordat je aan de tocht naar boven begint. :)

This was an amazing tour, not only because of the spectacular nature, but especially because of the kindest guide ever: Francesco! Everybody should take this tour!