Deze activiteit is automatisch vertaald. Klik hier om de originele versie in Engels te bekijken.

Schilderachtige tocht door de Etna-ronde en de kloven van Alcantara

Schilderachtige tocht door de Etna-ronde en de kloven van Alcantara

Vanaf US$ 60,36 per persoon

Bezoek Sicilië en bekijk de fascinerende natuurlijke kolomformaties van de Alcantara Gorges. Ga vervolgens met de trein en bus Circumetnea omhoog naar Rifugio Sapienza aan de zuidkant van de Etna op 1900 meter.

Over deze activiteit

Eenvoudig annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent COVID-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 9 uur
Begintijd 07:00
Sla de rij voor de kassa over
Directe bevestiging
Tourgids
Engels, Duits, Italiaans

Belevenis

Highlights
 • Bezoek aan de fascinerende formaties van de Alcantara Gorges
 • Zie de oude middeleeuwse stad Randazzo
 • Neem de speciale trein "Circumetnea" naar Adrano aan de voet van de Etna
 • Optionele kabelbaan en jeeprit naar het belangrijkste kratersgebied
 • Optionele trekking naar de kraters van de Silvestri
Volledige beschrijving
De Etna is een actieve stratovulkaan aan de oostkust van Sicilië, dicht bij Messina en Catania. Het is de hoogste actieve vulkaan van Europa, met een hoogte van 3.329 meter - de hoogste berg in Italië ten zuiden van de Alpen. De Etna is een van de meest actieve vulkanen ter wereld en bevindt zich in een bijna constante staat van activiteit. Vulkanische activiteit vond voor het eerst plaats in de Etna, ongeveer een half miljoen jaar geleden. Vanwege de geschiedenis van veel recentere activiteiten en de nabijgelegen bevolking, is de Etna door de Verenigde Naties uitgeroepen tot een decenavulkaan. De kracht en romantiek van de Etna hebben al eeuwenlang de aandacht getrokken van reizigers, kunstenaars, dichters en filosofen. Wandelen op de Etna vertegenwoordigt een volkomen unieke ervaring. De Alcantara Gorges vertegenwoordigen een indrukwekkend natuurlijk kunstwerk. Enkele duizenden jaren geleden werd de rivierbedding geblokkeerd door een lavastroom van de Etna. Als gevolg van het veel sneller afkoelen van de lava door het water kristalliseerde het uit in de vorm van kolommen. In de loop van de volgende millennia, geërodeerde de rivier natuurlijk een kanaal door deze kolommen, resulterend in indrukwekkende kloven. Onze tour brengt je eerst naar de intrigerende formaties van de Alcantara Gorges voor een korte stop en daarna naar het middeleeuwse stadje Randazzo. Vanaf hier nemen we dan een speciale trein genaamd de "Circumetnea" die naar de oude stad Adrano gaat, direct aan de voet van de Etna. Eindelijk gaan we comfortabel met de bus omhoog naar Rifugio Sapienza aan de zuidkant van de Etna op 1900 meter. Een mogelijke klim naar het belangrijkste kratergebied (afhankelijk van de weersomstandigheden), trekking en lunch zijn optioneel.
Inbegrepen
 • Transportleidingservice, BTW en belastingen
 • Opgang naar het belangrijkste kratergebied
 • Toegangsprijs voor Alcantara Gorges
 • Eten en drinken
Niet geschikt voor
 • Zwangere vrouwen
Voorzorgsmaatregelen omtrent COVID-19
Vereisten voor deelnemers
 • Deelnemers moeten hun eigen mondkapjes meenemen en dragen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Ontmoet bij de Taormina Terminal Bus op Via Pirandello. Wees alsjeblieft minstens 10 minuten voor vertrek aanwezig op het ontmoetingspunt. Pick-up is ook beschikbaar in de gebieden Taormina, Giardini Naxos, Recanati en Letojanni. Neem contact op met het SAT Group kantoor (kantooruren: 08:30 - 13:00 / 16: 00 - 19:30 uur) om de excursie minstens een dag van tevoren opnieuw te bevestigen en voor meer informatie over het dichtstbijzijnde ophaalpunt.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Wat mee te brengen

 • Warme kleding

Niet toegestaan

 • Open schoenen

Goed om te weten

 • Warme kleding en geschikt schoeisel worden aanbevolen
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,1 / 5

gebaseerd op 19 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • prijs / kwaliteit
  3,6 / 5
 • veiligheid
  4,7 / 5
 • dienstverlening
  3.7 / 5
 • organisatie
  4,4 / 5
Sorteren op

Wonderful trip, wear warm clothing!

I was disappointed that Alfredo, our guide, seemed to skimp on the English tour info and provided more details to the French and Italian tourists. Mt. Etna, was my first and probably only visit to a volcano. It was amazing. The weather was very cold and windy. The ride was interesting- random train ride- was ok. Restaurant was excellent and I bought the honey from the local shopkeeper. The gorges was a short trip- definitely buy the ticket for the botanical park.

Verder lezen

21 mei 2014

Vertalen

Lohnt sich!

Sehr schöne Reise um und auf den Ätna. Die Alcantara Schlucht ist sehr sehenswert, die Bahnfahrt war sehr interessant und man fuhr wirklich quer durch die bepflanzten Felder. Und den Ätna ganz hoch - muß man einfach machen - das ist mal eine ganz andere Welt da oben!! Der Reiseführer war gut und man hat in gut verstanden! Der Veranstalter war im Vorfeld sehr hilfreich und hat sich gut um einem gekümmert! War ein toller Ausflug, den ich nur weiterempfehlen kann.

Verder lezen

18 juni 2018

Vertalen

À verk proffessional and interesting otur.

I admire specially the guides acting in difficult situations, and the decisions she made. She informed in à proffessional Wayne. She knew Whitney she was talking of. She köpt an ene on us all, so tjat noone was left behind.

12 oktober 2012

Vertalen
Georganiseerd door

Product ID: 13185