Taormina: in de voetsporen van The Godfather, 5 uur

Taormina: in de voetsporen van The Godfather, 5 uur

Vanaf US$ 45,29 per persoon

Bezoek sites die werden gebruikt bij het filmen van de blockbuster-film The Godfather. Pauzeer in de bar Vitelli en ga zitten in de stoel van Marlon Brando. Volg de treden van Al Pacino. Verken Savoca en Forza d'Agrò in de voetsporen van The Godfather.

Over deze activiteit

Eenvoudig annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent COVID-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 5 uur
Begintijd 09:30
Directe bevestiging
Tourgids
Engels

Belevenis

Highlights
 • Zit in de stoel van Marlon Brando in de beroemde Bar Vitelli
 • Loop door de steegjes van Savoca en Forza d'Agro
 • Ga de kerk in waar Michael Corleone met zijn Apollonia trouwde
Volledige beschrijving
Doe mee met dit leuke en ontspannen avontuur en ervaar een adembenemend landschap en een aantal huiveringwekkende bochten in de heuvels buiten Taormina. Je bezoekt de steden Savoca en Forza D'Agro op deze 5-uur durende excursie. Beleef enkele van de scènes van The Godfather opnieuw. Zit in de stoel van Marlon Brando in de beroemde Bar Vitelli in Savoca. De bar, beroemd om zijn citroen granita, is nog steeds eigendom van de familie die er was tijdens het filmen. Zie het interieur van de kerk waar Michael met zijn Apollonia trouwde! Loop door steegjes in de voetsporen van Al Pacino, zoals Michael en Apollonia deden na de bruiloft. In de omgeving zie je Forza d'Agrò, een aantrekkelijk middeleeuws dorp gedomineerd door een 16e-eeuws kasteel met uitzicht op de kust. De kerk van Sant'Agostino speelt zich af in de scène waarin Vito naar Amerika ontsnapt, achtervolgd door de mannen van Don Ciccio. Dit is zeker een ervaring die je niet snel zult vergeten!
Inbegrepen
 • Vervoer
 • Gids
 • Drankjes
 • Snacks
Niet geschikt voor
 • Mensen die slecht ter been zijn
 • Rolstoelgebruikers
Voorzorgsmaatregelen omtrent COVID-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
Vereisten voor deelnemers
 • Deelnemers moeten hun eigen mondkapjes meenemen en dragen
 • Je moet een formulier met reisinformatie invullen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Taormina busstation, Piazza Luigi Pirandello, 98039 Taormina om 09:30 uur

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Wat mee te brengen

 • Comfortabele schoenen
 • Zonnehoed
 • Camera

Goed om te weten

 • Neem mee: een camera
 • Activiteitenniveau: eenvoudig en geschikt voor gezinnen
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,7 / 5

gebaseerd op 17 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  5.0 / 5
 • Vervoer
  4.5 / 5
 • prijs / kwaliteit
  4,6 / 5
 • veiligheid
  4,9 / 5
Sorteren op

Zeer aangenaam

Dit was een geweldige manier om een aantal schilderachtige middeleeuwse stadjes buiten Taormina te zien terwijl je trivia uit de Godfather-film opneemt. Ik zou deze tour aanbevelen. Beschrijving zegt dat je in de stoel van Marlon Brando zit bij Bar Vitelli. Je krijgt alleen de bar van buitenaf te zien, maar ze geven je wat vrije tijd, zodat je terug kunt gaan en op eigen gelegenheid kunt proberen binnen te komen. Tour verklaart 5 uur, maar het was eigenlijk 6 uur plus een paar minuten om passagiers af te zetten bij een paar hotels. Bus was nauwelijks voorzien van airconditioning en het was extreem warm dus wees voorbereid op hitte in de zomermaanden en draag comfortabele schoenen, veel wandelen. Beveel deze tour aan.

Verder lezen

16 augustus 2019

Het was geweldig maar ...

De enige reden waarom we één ster minder hebben gegeven, is de organisatie. De tour zou om 9 uur moeten beginnen. Om 9 uur belde ik het bureau omdat niemand ons kwam halen. Toen vertelde de dame die antwoordde me dat de tour om 9.30 uur begint. Waarom? Niemand weet het. De dame vertelde me dat we op de juiste plaats zijn en dat we moeten wachten op de bus of bus die heel goed zal worden gemarkeerd met het logo van het bureau en de naam van de tour. Om 9.30 uur was er nog niemand. Toen ging een witte bus bijna vanaf de parkeerplaats toen ik een klein stukje papier op de voorruit zag waar het stond: "Cassata Travel Taormina - Godfather tour". Het was een A4-vel in de hoek van de voorruit - dus als dit een "zeer goed gemarkeerd met het logo van het bureau en de naam van de tour" is, dan is het verschrikkelijk. Niemand uit de bus was op zoek naar ons of riep de naam van de tour , we merkten de bus op het laatste moment, hij verliet bijna zonder ons. De dame die onze gid

Verder lezen

8 augustus 2017

Prachtige landschappen en de beste tour voor peterfans!

We werden opgehaald bij het busstation in Taormina. Een ophaalservice bij het hotel was niet beschikbaar, zelfs niet als ons hotel in de belangrijkste winkelstraat lag. We gingen naar twee belangrijke peetvadersteden in een grote bus. Er was geen stoel meer vrij, dus het was een beetje ongemakkelijk, maar we waren blij dat er een airconditioner in de bus was. We zagen de bar vitelli, de kerk was Michael getrouwd en het plein waar Michael Corleone was verborgen in een ezel. Het landschap was prachtig, de gids (een Amerikaanse dame, Maria) was vriendelijk en ze gaf ons de tijd om alleen te zijn voor foto's of een drankje of een snack. We hadden een geweldige tijd op deze tour en ik zou het elke fan aanbevelen. Je moet deze tour van tevoren boeken, onze tour was volgeboekt.

Verder lezen

9 juni 2014

Georganiseerd door

Product ID: 43259