Taormina
Wandelen

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Taormina

Wil je alle activiteiten in Taormina ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Taormina

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 666 beoordelingen

Alles gaat volgens afspraak. Ophalen, op tijd, bij het hotel. De wandeling op de Etna, langer dan gepland, met ontzettend veel info van de gids. een gids die bevlogen vertelt over de Etna en alles wat er te zien is. Snelle doorgang bij de grot, ruimte is erg klein voor twee groepen tegelijk. Goed om het gezien te hebben. Daarna een heerlijk relaxte lunch op een mooie wijngaard. Als afsluiter naar de Alcantara rivier.

Mooie trip, goede gids, de moeite waard.

Heerlijke dag gehad. Wij wisten echter niet dat in de Alcantara valei mogelijkheid was om in de kloof te gaan en te "pootje baden" of te zonnen. We hadde dan ook geen badkleding en/of handdoeken mee. Maar desalniettemin erg genoten.

Mooie trip waarbij alles verzorgd is, voor ons zelfs teveel.

Je hoeft bijna niet te wandelen. Naar benden bewust niet de auto gepakt, maar naar de andere krater gelopen. Je bent er in totaal max, 4 uren. Dat is relatief kort. We hebben ons verder goed vermaakt

Geweldige ervaring, must see als je in Sicilië bent. Kan erg winderig zijn boven dus een zonnebril en een trui/jas met capuchon is geen overbodige luxe.

Prachtige dag met onze gids die heel veel over de Etna weet te vertellen en prettig is in contact. Hij heeft ons een fantastische dag bezorgd.