Belevingen in

Tbilisi

De hoofdstad van Georgië is een kosmopolitische hub rijk aan geschiedenis, cultuur en een verrassende keuken.

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Topactiviteiten

Annuleer gratis tot 24 uur voordat je activiteit begint en krijg al je geld terug.


Sitemap Tbilisi

Wil je alle activiteiten in Tbilisi ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Tbilisi

Gemiddelde beoordeling

4.9 / 5

gebaseerd op 2.016 beoordelingen

De tour was geweldig en ik ben zo blij dat ik besloot dit te doen in plaats van alleen te gaan. Onze gids, Tiko, was een heel lieve meid en we hebben niet alleen veel informatie en interessante dingen over de geschiedenis geleerd, maar hebben dankzij haar de hele dag zo veel plezier gehad! Ze heeft de hele dag de positieve sfeer behouden en we hebben een aantal geweldige herinneringen gemaakt. De bezochte plaatsen (Mckheta, Jvari, Gori en Uplistsikhe) en een tijd daar doorgebracht was geweldig. Net genoeg tijd. Plus de lunch bij de familie thuis voelde zo huiselijk en vriendelijk! Ik zal zeker terugkomen en andere tours doen

Mijn vriend en ik hadden een geweldige ervaring in het bezoeken van de regio Kakheti, ze is Georgisch maar was er nog niet eerder geweest, en ik kom uit Spanje, voor het eerst. We boekten de Spaanse tour en kregen Tata als onze gids, we genoten zoveel van onze dag, ze is een geweldige Spaanse en Engelse spreker dus we moesten de tour in beide talen doen, wat super interessant was, ze was ook een echt goede gids en legde alles heel mooi uit. De wijnproeverij was geweldig, over het algemeen hadden we een geweldige ervaring en vonden deze tour een geweldig idee! Dus heel erg bedankt.

De tour met Nika en de chauffeur Misha was geweldig. We bereiken Gori in auto-luistermuziek en praten over alles, van de geschiedenis van Georgië tot lokaal nieuws. De cavetown, het jvari-klooster en alle andere haltes was erg mooi. We lunchen in een huis in Gori waar alles heel goed was! Prachtige reis!

Big 5, George was een zeer uitstekende gids. We hebben zoveel geleerd over de geschiedenis van Georgië en vele andere dingen.

Ja, ik zou deze tour aanbevelen, want onze gids is zeer uitstekend en zorg goed voor elke activiteit op deze reis