Deze activiteit is automatisch vertaald. Klik hier om de originele versie in het Engels te bekijken.
Rondleiding

Hoogtepunten halve dag wandeltocht in Tbilisi

Activiteitenaanbieder: Colour Tour Georgia LLC

Hoogtepunten halve dag wandeltocht in Tbilisi

Activiteitenaanbieder: Colour Tour Georgia LLC

Vanaf € 68 per persoon

Verken de hoofdstad van Georgië tijdens een excursie van een halve dag langs de hoogtepunten van Tbilisi. Bekijk alle belangrijke bezienswaardigheden, zoals het Narikala-fort, de Sioni-kathedraal, het Vrijheidsplein en de Kathedraal van de Heilige Drie-eenheid.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Reserveer nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Er gelden speciale gezondheids- en veiligheidsmaatregelen. Bekijk na het boeken je voucher voor meer informatie. Meer informatie
Duur 3 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Tourgids
Engels, Frans, Duits, Italiaans, Russisch
Kleine groep
Beperkt tot 12 deelnemers

Belevenis

Highlights
 • Verken het oude stadscentrum van Tbilisi
 • Kom meer te weten over de grote stichter van de stad, koning Vakhtang Gorgasali
 • Zie Byzantijnse, oosterse, neoklassieke en Georgische architectuur
 • Geniet van het prachtige klassieke Vrijheidsplein
 • Loop over een van de nieuwste hoogtepunten van de stad, de Brug van Vrede
 • Krijg een panoramisch uitzicht vanaf het Narikala-fort
Volledige beschrijving
Zelfs als u slechts een korte tijd in Tbilisi heeft, moet u minstens een halve dag door de oude stad reizen. De architectuur in de historische wijk van de stad is een mengeling van Georgische, Byzantijnse, Oosterse en Neoklassieke Europese stijlen. Het dateert van meer dan 1500 jaar en werd gesticht door Vakhtang Gorgasali, koning van Georgië (destijds bekend als Iberia) in de tweede helft van de 5e eeuw na Christus. De naam is afgeleid van het Georgische woord voor warm, "T'pili." Gesneden door de rivier Mtkvari, die de stad in het westen en oosten verdeelt, is de prachtige omgeving rijp om te verkennen. Onder de sites die u bezoekt is de Grieks-orthodoxe Anchiskhati-basiliek, de oudste kerk van de stad. U ziet ook de 13e-eeuwse kerken van Sioni en Metekhi, het prachtige fort Narikala, gelegen op een heuvel met een prachtig uitzicht op de stad beneden, en het klassieke Vrijheidsplein. Ga verder naar een van de nieuwste attracties van Tbilisi, de Brug van Vrede, die in 2010 opende over de rivier de Mtkvari (ook bekend als de Kura-rivier). Dankzij het compacte formaat van Tbilisi kunt u eenvoudig de nabijgelegen synagoge, de Armeense kerk en de moskee verkennen, naast de Georgisch-orthodoxe kerken die zo fundamenteel zijn voor de Georgische cultuur. Vreedzame co-existentie van de verschillende religies helpt de Georgische tolerantie te benadrukken. Rond je tour af met een bezoek aan de zwavelbadenkwartier van Abanotubani om het meest beroemde bad, Chreli Abano, te bekijken. Volgens de legende was het toen de valkenmaat van koning Vakhtang Gorgasali viel dat de "warme" zwavelbronnen van Tbilisi werden ontdekt; helpen om het zijn Georgische naam te geven.
Inbegrepen
 • Hotel ophalen
 • Gids
 • Maaltijden en drankjes
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Vereisten voor deelnemers
 • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen
 • Mondkapjes zijn verplicht in binnenruimtes
 • Het dragen van mondkapjes binnenshuis wordt iedereen sterk aanbevolen, ongeacht vaccinatiestatus. Niet-gevaccineerde deelnemers zijn verplicht om binnen een mondkapje te dragen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Belangrijke informatie

Wat mee te brengen

 • Comfortabele schoenen

Niet toegestaan

 • Huisdieren
 • Bagage of grote tassen

Goed om te weten

 • Geef de naam en het adres van uw hotel op zodat de lokale leverancier het ophalen in uw hotel kan regelen.
 • De hoogtepunten van Tbilisi is een wandeltocht. Totale afgelegde afstand is 1-1,5 mijl (2-2,5 kilometer). Prijs van de tour is afhankelijk van de groepsgrootte.
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

5 /5

gebaseerd op 8 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • prijs / kwaliteit
  4,6/5
 • veiligheid
  5/5
 • dienstverlening
  5/5
 • organisatie
  5/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Persönliche, individuelle Führung mit einem tollen Guide

Manana empfing uns sehr herzlich in unserem Hotel und zeigte uns zentrale historische und kulturelle Sehenswürdigkeiten in Tbilisi, Georgien. Wir hatten das Gefühl, mit einer Freundin unterwegs zu sein, die uns in lockerer Atmosphäre alles erzählt, was sie weiß. Wir konnten viele Fragen stellen, die unser Guide aus persönlichem wie "gelerntem" Erfahrungsschatz beantwortet hat. Besonders beeindruckend fanden wir ihre persönliche, authentische Betroffenheit bezüglich der Geschichte ihres Heimatlandes. Es ist viel mehr wert, das aus dem Mund einer Zeitgenossin zu hören, als wenn man es sich anliest. Unser Dank gilt dem tollen Guide Manana!

Verder lezen

17 juni 2019

Vertalen

Our tour was really really lovely! Our guide Jaba was very nice, very informative and had vast knowledge of Tbilisi and Georgian history. And our tour lasted longer than 3 hours; Jaba was generous with his time to our delight because there was more to see and learn! If you’re coming to Tbilisi don’t hesitate to book with this company! Thanks Jaba!

Verder lezen

16 december 2018

Vertalen

Giorgio was a great guide well prepared and exhaustive

17 maart 2019

Vertalen

Product ID: 18519