Vanuit Te Anau: daguitstap Milford Sound met bus & boot

Vanuit Te Anau: daguitstap Milford Sound met bus & boot

Vanaf US$ 93,73 per persoon

Ga op een daguitstap naar de spectaculaire Milford Sound vanuit Te Anau en geniet van een boottocht door de fjord naar de Tasmanzee.

Over deze activiteit

Eenvoudig annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent COVID-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 8 uur
Begintijd 10:15
Directe bevestiging
Tourgids
Engels

Belevenis

Highlights
 • Reis comfortabel van Te Anau naar Milford Sound in een luxe bus met glazen dak
 • Je kunt foto's en korte wandelingen maken langs Milford Road
 • Ontdek de prachtige omgeving van de Milford Sound tijdens een boottocht van 8 uur
 • Ga een waterval in, probeer wilde dieren te spotten en luister naar het informatieve commentaar tijdens de boottocht
Volledige beschrijving

Update COVID-19

Vanwege gezond- en veiligheidsmaatregelen kan het reisschema veranderd worden. Zie Goed om te weten voor de laatste updates.

Ontdek Milford Sound tijdens een 8 uur durende boottocht met retourvervoer in een luxe bus met glazen dak vanuit Te Anau. Als je zowel de Milford Sound als Doubtful Sound wilt verkennen, is het een goed idee om 1 of 2 nachten in Te Anau door te brengen. Er is genoeg te doen en je bespaart jezelf de lange reis van en naar Queenstown. Kom naar een centraal gelegen ophaalpunt in Te Anau of word gratis bij je hotel opgehaald. Je reist langs de spectaculaire Alpenroute Milford Road met pauzes om foto's en korte wandelingen te maken. Bij Milford Sound ga je mee met een ontspannen boottocht die een informatieve, interactieve en relaxte ervaring biedt. Een specialistische gids geeft je informatief livecommentaar en je kunt de wilde dieren, watervallen en bergen van de fjord bewonderen. Je luncht aan boord. Je kunt bij het betalen een vooraf bestelde picknicklunch toevoegen, je eigen lunch meenemen of hapjes en drankjes kopen (alleen contant) aan boord. Houd er rekening mee dat het altijd kan regenen. Het landschap is bijzonder adembenemend als het regent in Fiordland. Geniet van het spectaculaire landschap vanuit het droge, comfortabele uitkijkpunt aan boord van het schip. Na de boottocht ga je meteen mee met de luxe bus voor de terugrit naar Te Anau, waar je, afhankelijk van het seizoen, tussen 16:30 en 17:45 uur aankomt.
Inbegrepen
 • Vervoer van en naar je hotel in Te Anau (indien optie geselecteerd)
 • Vervoer per bus met airconditioning
 • Livecommentaar in het Engels
 • Boottocht van 2 uur door Milford Sound
 • Gratis thee en koffie aan boord
 • Optioneel vooraf bestelde picknicklunch (als extra toe te voegen bij betalen)
 • Handout met uitleg in het Duits, Spaans, Portugees, Frans, Chinees, Koreaans en Japans
 • Drankjes aan de bar met schenkvergunning (alleen contant)
Voorzorgsmaatregelen omtrent COVID-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
 • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
Vereisten voor deelnemers
 • Je moet een formulier met reisinformatie invullen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Visitor Centre, Lakefront Drive, Te Anau, Nieuw-Zeeland

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • Als gevolg van de huidige COVID-19-beperkingen wordt er geen picknicklunch aangeboden
 • Breng kleding en schoenen mee die geschikt zijn voor koel en nat weer, om je bezoek ten volle te waarderen
 • Neem antislipschoenen of -laarzen, een waterdichte jas, een warme trui of fleecejas, zonnebrandcrème, zonnebril, insectenspray en een camera mee
 • Als je opgehaald wilt worden bij je hotel, geef dan de naam en het adres van je hotel in Te Anau door bij het boeken. De lokale touroperator bevestigt de exacte ophaalinformatie bij het bevestigen van je boeking. De tijd dat je wordt opgehaald is vroeger dan het begin van de tour
 • Reserveer een picknicklunch (vegetarisch), een Japanse lunch in Obento-stijl of een lunchbox in Indiase stijl (vegetarisch en alleen beschikbaar bij bepaalde activiteiten) door dit als extraatje voor een of meer reizigers toe te voegen bij de betaalstap
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,9 / 5

gebaseerd op 34 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4.8 / 5
 • Vervoer
  4.7 / 5
 • prijs / kwaliteit
  4,6 / 5
 • veiligheid
  4,6 / 5
Sorteren op

Hoewel het het grootste deel van de reis regende, waren we nog steeds in staat om de verbazingwekkende ongerepte omgeving te zien. We gingen over het meer van Manapouri en waren verbaasd over het landschap. Het twijfelachtige geluid liet ons een mystiek gevoel achter toen we van het kalme water naar de prachtige zee-ervaring van wind en zee gingen. Daar zal ik altijd aan denken.

Verder lezen

17 februari 2020

Milford Sound cruise was fantastisch. Hele ervaring, wind, zon, zee, watervallen, pinguïns, zeehonden, commentaar waren geweldig. Coachreis teleurstellend. Gelukkig hebben we het alleen in Te Anau opgehaald als we het in Queenstown hadden opgehaald. Ik zou wanhopig zijn geweest. Het had een glazen dak maar het uitzicht was moeilijk te zien. We hadden een paar stops maar de coach was vol dus er waren altijd veel van ons in de buurt. Als een drietal waren we uit elkaar wat moeilijk was voor degene die gescheiden was. Genoten ervan voelde alsof we veel hadden gemist. We wilden dat we hadden gereden. Zozeer zelfs dat we terugvlogen in een mooie vlucht in plaats van de busreis terug te doen.

Verder lezen

7 december 2019

We greatly appreciated the coach tour from Te Anau to Milford. This was the highlight of the tour whereas we had anticipated that the cruise in Milford Sound would have been the higher point. Brian, the coach driver and guide was exceptional in giving informative and lively guidance covering the environmental history and geomorphological information. Nothing short of impressive. As well, critical information on safety was clearly delivered. He was personable and articulated clearly. The coach was also of a high order - comfortable seating angled for optimal viewing and with clear roof for maximum appreciation of the forest canopy and the high and precipitate rock walls immediately proximate to the road.

Verder lezen

17 december 2020

Vertalen
Georganiseerd door

Product ID: 163959