teamLab Borderless

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

teamLab Borderless: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

 • Japan: Pocket Wi-Fi Router 4G LTE met onbeperkt gebruik

  1. Japan: Pocket Wi-Fi Router 4G LTE met onbeperkt gebruik

  Je krijgt in heel Japan toegang tot 4G LTE Wi-Fi met deze pocketrouter die verbinding maakt met het Softbank-netwerk. Je router kan bij je hotel worden afgeleverd of je kunt het ophalen op het vliegveld. Je kunt je router ook ophalen bij onze balie op de luchthavens Narita, Haneda, Kansai, Naha, Shin-Chitose, Fukuoka, Naha, en Shinjuku.  De apparaten kunnen worden geretourneerd op de meeste grote luchthavens in Japan of worden opgestuurd vanuit een hotel, Family Mart of Lawson-winkel.

 • Ophalen luchthaven Haneda: Japan Pocket wifi-router 4G LTE

  2. Ophalen luchthaven Haneda: Japan Pocket wifi-router 4G LTE

  Krijg toegang tot 4G LTE wifi in heel Japan met deze pocketrouter die verbinding maakt met het Softbank-netwerk. Met onbeperkt wifi-data maak je onderweg gebruik van Maps, Facebook, Twitter, Skype en kun je YouTube-video's bekijken en meer. Ga gewoon naar de balie van Haneda Airport op de 2e/3e verdieping van de aankomsthal en je kunt het internet gaan gebruiken, zodra je bent geland. Openingstijden:  06:30 - 23:45 uur, 2e verdieping balie NINJA WIFI De apparaten kunnen worden geretourneerd op de meeste grote luchthavens in Japan of worden geleverd vanuit een hotel, Family Mart of Lawson-winkel.

 • Japan: SIM-kaart met onbeperkte data voor 8, 16 of 31 dagen

  3. Japan: SIM-kaart met onbeperkte data voor 8, 16 of 31 dagen

  Verbonden blijven met het internet is erg belangrijk in Japan, vooral voor buitenlanders. Je kunt het gebruiken om wijs te worden uit het soms verwarrende openbaar vervoer, onbekende woorden vertalen, of gewoon om in contact te blijven met je vrienden en familie. Met deze handige SIM-kaarten  heb je direct een internetverbinding.  Deze SIM-kaart biedt toegang tot high-speed internet (4G LTE) zonder datalimiet. Het is beschikbaar voor een periode van 8, 16 of 31 dagen. Het werkt op het netwerk van Docomo, Japans grootste provider. De verbinding met deze SIM-kaart dekt 99% van Japan. Het kan worden aangepast om te passen als een nano, micro, of normale SIM-kaart. 

 • Ophalen luchthaven Narita: Japan Pocket wifi router 4G LTE

  4. Ophalen luchthaven Narita: Japan Pocket wifi router 4G LTE

  Maak je ervaring in Japan gemakkelijker met wifi op zak. Krijg toegang tot 4G LTE wifi in heel Japan met deze pocketrouter die verbinding maakt met het Softbank-netwerk. Krijg een plan dat bij je past, met flexibiliteit van 3 tot 30 dagen. Raak nooit meer verdwaald in Japan met onbeperkte wifi-data, waarmee je Map-apps, Facebook, Twitter, Skype, YouTube-video's en zelfs Netflix kunt gebruiken. Haal de wifi-router op vanaf Narita Airport Terminal 1 of 2 bij de QL Liner-balie  en je kunt gebruik maken van internet zodra je bent geland. De apparaten kunnen worden geretourneerd op de meeste grote luchthavens in Japan of worden geleverd vanuit een hotel, Family Mart of Lawson-winkels.

 • Osaka: Japan Pocket WiFi Router Kansai Airport pick-up

  5. Osaka: Japan Pocket WiFi Router Kansai Airport pick-up

  Toegang tot 4G LTE WiFi in heel Japan met deze pocketrouter die verbinding maakt met het Softbank-netwerk. Raak nooit meer verdwaald in Japan, met onbeperkte WiFi-gegevens, waarmee je kaartapps, Facebook, Twitter, Skype, YouTube-video's en zelfs Netflix kunt gebruiken. Ophalen van de WiFi-router op de Kansai International Airport, gevestigd in Osaka. Bezoek de aankomsthal van de Kansai International Airport tussen 07:00 en 22:00 uur om uw apparaat op te halen en internet te gaan gebruiken. De apparaten kunnen worden geretourneerd op de meeste grote luchthavens in Japan, of via bezorging vanuit een hotel, Family Mart of Lawson-winkels.

 • Shinjuku Pickup: Japan Pocket WiFi-router 4G LTE onbeperkt

  6. Shinjuku Pickup: Japan Pocket WiFi-router 4G LTE onbeperkt

  Toegang tot 4G LTE WiFi in heel Japan met deze pocketrouter die verbinding maakt met het Softbank-netwerk. Raak nooit meer verdwaald in Japan, met onbeperkte WiFi-gegevens, waarmee je kaartapps, Facebook, Twitter, Skype, YouTube-video's en zelfs Netflix kunt gebruiken. Haal de WiFi-router op bij de Shinjuku-balie, die op 2 minuten lopen van het Higashi Shinjuku-station ligt. Dezelfde dag pick-up beschikbaar. De openingstijden zijn 10:00 uur tot 18:00 uur, alleen op weekdagen. Wanneer u klaar bent, kunnen de apparaten worden geretourneerd op de meeste grote luchthavens in Japan, of via bezorging vanuit een hotel, Family Mart of Lawson-buurtwinkels.

 • Tokio: privé sightseeingtour

  7. Tokio: privé sightseeingtour

  Verken het hart van Tokio tijdens een sightseeingtour en laat je privégids je het beste van de stad tonen. Stel je ervaring samen volgens je wensen en interesses. Je kunt de duur van je tour kiezen die bij je persoonlijke schema past. Bezoek 1 gebied of attractie die je interesseert tijdens de 2 uur durende tour, of kies voor de 4 uur durende tour en verken 2 bezienswaardigheden of buurten. Of kies de dagtour en verken de stad voor een hele dag onder begeleiding van een privégids.   Met deze optie ga je naar de Tsukiji-vismarkt nadat je wordt opgehaald bij je hotel. Wandel langs de kraampjes op 's werelds grootste vismarkt. Ga verder naar de wijk Asakusa en bezoek de Sensō-ji-tempel, de grootste tempel van Tokio. Wandel vervolgens door de winkelstraat Nakamise en lunch in een lokaal restaurant. Bewonder na de lunch het Meiji-heiligdom, het grootste heiligdom in Tokio. Ga verder naar d...

Sitemap teamLab Borderless

Wil je alle activiteiten in teamLab Borderless ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over teamLab Borderless

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 172 beoordelingen

WiFi-router wachtte op ons bij onze aankomst in het hotel (afhaalpunt) en kon het bij ons vertrek bij het vertrek (afleverpunt) achterlaten. Snelle en indrukwekkende communicatie van Vision Inc. die dit in Tokio regelde. Zo'n vlotte transactie en de WiFi-router zelf een mooie grootte om mee te nemen. Het verloor een behoorlijk aantal keren het signaal MAAR we waren meestal op de metro in Tokio en het was gewoon voor een moment dat het meteen weer verbinding maakte met de ondergrondse richtingen die we gebruikten. We hadden alleen een probleem in het Asakusa-gebied van Tokio om een vreemde reden bij beide gelegenheden. Het was heel goed in het navigeren door heel Tokio naar en inclusief heel Kyoto, enz. Samenvattend: een heel stuk beter dan we dachten dat het zou zijn - betrouwbaar en duurde gemakkelijk de hele dag.

Altijd verbonden, nooit een keer verbroken, was in hoge gebouwen (16e verdieping) en treinritten (shinkasen, Japanse speedtrain). Zolang jullie allemaal toegang tot internet nodig hebben, is dit het, kan je geen reguliere oproepen bellen, maar je kunt je app gebruiken om zonder problemen te bellen / gezichtsgestuurd met familie te bellen. Beveel het ten zeerste aan.

Pocketrouter is geweldig! Altijd en overal verbonden! Duurzame communicatie, zelfs in de metro, ik raad het iedereen aan! Afgeleverd bij het hotel, de jongens van de receptie vanaf daar verzonden, bedankt allemaal!

Heel erg bedankt, erg handige routers. Bij aankomst in Tokio gaf het hotel ons meteen een gele envelop :). Erg handig in grote steden, je kunt veilig reizen zonder gids :)))

Super service met bezorging en bezorging in het hotel. Er was een echt goede en snelle verbinding, met een goede dekking waar we ook waren.