teamLab Planets TOKYO

teamLab Planets TOKYO: tours & activiteiten die je niet wilt missen

teamLab Planets TOKYO: ticket Museum voor Digitale Kunst

1. teamLab Planets TOKYO: ticket Museum voor Digitale Kunst

Betreed teamLab Planets Tokyo en ontdek de indrukwekkende, meesleepende kunsttentoonstelling. Duik met je hele lichaam in in digitale kunstwerken en beleef de ze met alle 5 zintuigen. Zie hoe jouw aanwezigheid en die van andere bezoekers het kunstwerk beïnvloedt en er uiteindelijk deel van gaat uitmaken. De tentoonstellingsruimte beslaat verschillende gebieden met een oppervlakte van meer dan 10.000 vierkante meter. Ontdek de grote verscheidenheid aan installaties met verschillende lichten, geluiden en materialen, en laat je betoveren.

Ophalen luchthaven Haneda: Japan Pocket wifi-router 4G LTE

2. Ophalen luchthaven Haneda: Japan Pocket wifi-router 4G LTE

Krijg toegang tot 4G LTE wifi in heel Japan met deze pocketrouter die verbinding maakt met het Softbank-netwerk. Met onbeperkt wifi-data maak je onderweg gebruik van Maps, Facebook, Twitter, Skype en kun je YouTube-video's bekijken en meer. Ga gewoon naar de balie van Haneda Airport op de 2e/3e verdieping van de aankomsthal en je kunt het internet gaan gebruiken, zodra je bent geland. Openingstijden:  06:30 - 23:45 uur, 2e verdieping balie NINJA WIFI De apparaten kunnen worden geretourneerd op de meeste grote luchthavens in Japan of worden geleverd vanuit een hotel, Family Mart of Lawson-winkel.

Japan: Pocket Wi-Fi Router 4G LTE met onbeperkt gebruik

3. Japan: Pocket Wi-Fi Router 4G LTE met onbeperkt gebruik

Je krijgt in heel Japan toegang tot 4G LTE Wi-Fi met deze pocketrouter die verbinding maakt met het Softbank-netwerk. Je router kan bij je hotel worden afgeleverd of je kunt het ophalen op het vliegveld. Je kunt je router ook ophalen bij onze balie op de luchthavens Narita, Haneda, Kansai, Naha, Shin-Chitose, Fukuoka, Naha, en Shinjuku.  De apparaten kunnen worden geretourneerd op de meeste grote luchthavens in Japan of worden opgestuurd vanuit een hotel, Family Mart of Lawson-winkel.

Ophalen luchthaven Narita: Japan Pocket wifi router 4G LTE

4. Ophalen luchthaven Narita: Japan Pocket wifi router 4G LTE

Maak je ervaring in Japan gemakkelijker met wifi op zak. Krijg toegang tot 4G LTE wifi in heel Japan met deze pocketrouter die verbinding maakt met het Softbank-netwerk. Krijg een plan dat bij je past, met flexibiliteit van 3 tot 30 dagen. Raak nooit meer verdwaald in Japan met onbeperkte wifi-data, waarmee je Map-apps, Facebook, Twitter, Skype, YouTube-video's en zelfs Netflix kunt gebruiken. Haal de wifi-router op vanaf Narita Airport Terminal 1 of 2 bij de QL Liner-balie  en je kunt gebruik maken van internet zodra je bent geland. De apparaten kunnen worden geretourneerd op de meeste grote luchthavens in Japan of worden geleverd vanuit een hotel, Family Mart of Lawson-winkels.

Tokio: privé sightseeingtour

5. Tokio: privé sightseeingtour

Verken het hart van Tokio tijdens een sightseeingtour en laat je privégids je het beste van de stad tonen. Stel je ervaring samen volgens je wensen en interesses. Je kunt de duur van je tour kiezen die bij je persoonlijke schema past. Bezoek 1 gebied of attractie die je interesseert tijdens de 2 uur durende tour, of kies voor de 4 uur durende tour en verken 2 bezienswaardigheden of buurten. Of kies de dagtour en verken de stad voor een hele dag onder begeleiding van een privégids.   Met deze optie ga je naar de Tsukiji-vismarkt nadat je wordt opgehaald bij je hotel. Wandel langs de kraampjes op 's werelds grootste vismarkt. Ga verder naar de wijk Asakusa en bezoek de Sensō-ji-tempel, de grootste tempel van Tokio. Wandel vervolgens door de winkelstraat Nakamise en lunch in een lokaal restaurant. Bewonder na de lunch het Meiji-heiligdom, het grootste heiligdom in Tokio. Ga verder naar de beroemde Takeshita-straat om de lokale popcultuur te verkennen voordat je rond 16:00 uur eindigt met je tour.

Japan: Pocket WiFi-Shinjuku-teller

6. Japan: Pocket WiFi-Shinjuku-teller

Altijd toegang tot internet in Japan met onze 4G LTE pocket WiFi! Geen gedoe meer met het zoeken naar gratis openbare wifi-spots of het uitblijven van een internetverbinding. Geniet van veilige toegang, eenvoudig te gebruiken en eenvoudig ophalen/terugbrengen door Ninja WiFi. Het kan vijf apparaten tegelijkertijd verbinden. U kunt het delen met mensen met wie u reist en uw meerdere apparaten. Ophalen bij onze balie in het centrum van Shinjuku, Tokio. Zodra je in Japan aankomt, heb je toegang tot internet. Retourneren is ook makkelijk. U kunt het afgeven bij onze balie op grote internationale luchthavens in Japan of het terugsturen. Maak je ervaring in Japan veel handiger met wifi onderweg! Krijg een abonnement dat bij je past; de keuzes van flexibele abonnementen van 5 tot 30 dagen.

Sitemap teamLab Planets TOKYO

Wil je alle activiteiten in teamLab Planets TOKYO ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over teamLab Planets TOKYO

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 247 beoordelingen

WiFi-router wachtte op ons bij onze aankomst in het hotel (afhaalpunt) en kon het bij ons vertrek bij het vertrek (afleverpunt) achterlaten. Snelle en indrukwekkende communicatie van Vision Inc. die dit in Tokio regelde. Zo'n vlotte transactie en de WiFi-router zelf een mooie grootte om mee te nemen. Het verloor een behoorlijk aantal keren het signaal MAAR we waren meestal op de metro in Tokio en het was gewoon voor een moment dat het meteen weer verbinding maakte met de ondergrondse richtingen die we gebruikten. We hadden alleen een probleem in het Asakusa-gebied van Tokio om een vreemde reden bij beide gelegenheden. Het was heel goed in het navigeren door heel Tokio naar en inclusief heel Kyoto, enz. Samenvattend: een heel stuk beter dan we dachten dat het zou zijn - betrouwbaar en duurde gemakkelijk de hele dag.

Er was een gevoel van onderdompeling en ik had het gevoel alsof ik in een ruimte was geglipt die anders was dan de werkelijkheid. Ik kwam hier met mijn dochter van in de twintig en mijn moeder van in de vijftig. Er zijn plaatsen waar je tot aan je knieën blootsvoets in het warme water kunt gaan, maar ze lenen je gratis korte broeken, en als je eenmaal door het watergebied bent, maken ze handdoeken voor je klaar, dus het was zeer comfortabel. Ik dacht dat het kaartje een beetje duur was, maar het was het waard. Ik raad deze faciliteit ten zeerste aan.

Pocketrouter is geweldig! Altijd en overal verbonden! Duurzame communicatie, zelfs in de metro, ik raad het iedereen aan! Afgeleverd bij het hotel, de jongens van de receptie vanaf daar verzonden, bedankt allemaal!

Super service met bezorging en bezorging in het hotel. Er was een echt goede en snelle verbinding, met een goede dekking waar we ook waren.

Het was een van de belangrijkste dingen die we hebben gedaan om onze reis de beste ooit te maken !!!