Kies data

Teatre Bo Saint Martin

Teatre Bo Saint Martin: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Parijs: "Oh My God She's Parisian!" comedyshow in het Engels

1. Parijs: "Oh My God She's Parisian!" comedyshow in het Engels

Ontdek de enige en niet te missen one-woman show in Parijs door een echte Parijse (geheel in het Engels). Volg Julie en haar stoomcursus over het echte Parijs. Al 9.000 toeschouwers uit Parijs en de hele wereld zijn dit uur pure Franse humor komen ervaren, in een knus, intiem theater met plek voor 70 personen. Van ontbijt tot wilde nachten uit, Parijs zal geen geheimen meer voor je hebben.  Zijn alle Parijse vrouwen slank? Waarom zijn Parijse kinderen zo gestrest, en zijn alle Parijzenaren gezelligheidsdrinkers? Is het mogelijk om President Emmanuel Macron tegen te komen in Parijs? We zijn de mensen in gele hesjes? Voor de antwoorden op deze vragen, en nog veel meer andere dingen...

  • Toegangstickets
1 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Overzicht activiteiten in Teatre Bo Saint Martin

Wil je alle activiteiten in Teatre Bo Saint Martin ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Teatre Bo Saint Martin

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 51 beoordelingen

De beste show die ik heb gezien met de Moulin Rouge, een MUST-SEE in Parijs!

Mijn vrienden uit Los Angeles zeiden dat ik die show in Parijs moest zien, dus ik las de recensies die ik kon vinden en bekeek haar interviews. Dat meisje is ongelooflijk! Ik lachte de hele tijd. Ze is een echte Parijzenaar die de Parijzenaars met veel humor beschrijft. Ik heb veel geleerd over Parijs dat ik als toerist niet wist: hoe scholen werken, hoe Parijzenaars hun kinderen opvoeden, wat Parijse diners zo stressvol maakt, waarom er de "gele jasje-revolutie is... en ze beheerst improvisatie tot in de perfectie ! Ik voelde me Parijzenaar na de show! Ze houdt echt van mensen en wacht tot iedereen na de show met ze praat. Ik wil je erop wijzen dat er geen racisme in haar show zit en we voelen dat ze van ons houdt. Ze vertelde me dat ze heeft een aantal jaren in Londen en de Verenigde Staten gewoond. Het is een zeer intelligente show, gemaakt door een inspirerende jonge vrouw. Er is "tweede graad" in de show, maar dat maakt het zo Frans! Nu wil ik in Parijs wonen!

Dit wil je gezien hebben! Wat een one woman show! Zoveel hilarisch opmerkingen, sketches en weetjes. Genoten van begin tot het einde. Ps de eerste rij is wel de klos maar ze doet alles met een lach!

What a great show! Julie is one funny lady! We had a great time.

We hebben genoten. In dit kleine maar knusse theater.