Teatro alla Scala

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Teatro alla Scala

Wil je alle activiteiten in Teatro alla Scala ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Teatro alla Scala

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 3.647 beoordelingen

Zeer goed zoals opgeven in de omschrijving.

Onze gids, Christiano, sprak perfect Engels. Hij was een lokal en vertelde ook veel details over de stad en de (recente) geschiedenis van de stad. Gedurende gans de rondleiding van 6 u. waren geen dode momenten. Deze omleiding bespaart je ook lange wachttijden voor de duomo en het laatste avondmaal. De gids bezorgde ook heel wat tips voor ons kort verblijf in Milaan. Een echte aanrafer

Doel voor ons was om de zaal te bekijken. De tour gaat eerst via het museum, wat overigens ook zeer de moeite waard is. Als je al wat weet over opera is dit een vrij 'standaard' praatje, maar om kennis te maken met opera (en specifiek de verhalen van La Scala) is dit gedeelte ook erg leuk! We hadden erg veel tijd om de boxen en de zaal te bekijken, super!

Kies voor de tour van 13.00 dan heb je de meeste kans om La Scala van binnen te zien. Wanneer er gerepeteerd wordt blijft de zaal soms dicht, rond 13.00 wordt er geluncht.

Prima fijne gids en goed verstaanbare uitleg !

Prima voor herhaling vatbaar ! Prima verloop, gids ok en zeer verstaanbare en uitgebreide info ! Aanrader voor anderen !

Voor een paar euro kun je ervaren hoe het is om in een box naar opera te kijken en luisteren.