Teatro de la Maestranza

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Teatro de la Maestranza

Gemiddelde beoordeling

4.0 / 5

gebaseerd op 1.003 beoordelingen

Ideaal om veel te zien in 1 dag. Dat is wel voldoende. Audio is ook in het Nederlands dus ideaal voor kinderen. De bus rijdt langs de highlights alleen niet direct er langs, dit is best verwarrend. Zou fijner zijn als de bus echt langs het Alcázar rijdt en het plaza espana en niet er omheen. Verder goede bus tour.

Tour was goed, echter was ophaal probleem

De Tour was goed, veel informatie. Echter wij hebben een uur staan wachten op punt 12, de Alameda de Hercules. Na een uur bleek er een straat opgebroken te zijn en de bus niet te komen. S;lechte zaak, dat men hier niet sneller ingesprongen is en de mensen, die er wachtten (20 man) te waarschuwen.

Aanrader en zeker de gratis wandelingen met gids

Aanrader om eenmool overzicht van de stad te hebben. Je zal vlug merken dat Sevilla (toeristisch) niet zo groot is en alles gemakkelijk te voet te bereiken is. De gratis wandelingen die aangeboden worden brengen je op onbekende en onontdekte plaatsen. Leuke gids.

Moesten wel lang wachten op de komst van de bus.Konden hierdoor niet alles bezoeken wat we zelf gepland hadden . Mijn man kan geen lange wandelingen maken wat noodzaakte de bus te nemen ! De bus om de 15 a 20 minuten nemen zat er niet in

Na een paar minuutjes oefenen onderweg naar een prachtige tocht door de stad. Veel gezien en gehoord over de geschiedenis van de stad. Super. Echt een aanrader!