Teatro Flamenco Madrid‎

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Teatro Flamenco Madrid‎

Wil je alle activiteiten in Teatro Flamenco Madrid‎ ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Teatro Flamenco Madrid‎

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 135 beoordelingen

besmettelijk

Verwachtingen overtroffen. Show gepresenteerd in de juiste maat, niet meer of minder dan nodig, heeft een plot die blijft groeien. Ik wil gewoon meer, en ze doen bis. Getalenteerde artiesten leven aan het eind mee en communiceren met het publiek. Op weg naar buiten verrast nog steeds de aanwezigheid van de gitarist waardoor selfs met iedereen op een zeer vriendelijke manier kunnen communiceren. Heel erg bedankt.

Verbazingwekkend! Fantastische prestaties, dansers, zangers zijn gewoon perfect!

Alles was perfect. Vanaf het moment dat we binnenkwamen verwelkomden ze ons heel hartelijk. Het theater is klein en gezellig. Vanaf de eerste seconde tot het einde van de voorstelling was het adembenemend. Ze houden van wat ze doen en je kunt het voelen in alle emoties die ze delen met het publiek en tussen hen op het podium. Ik raad het echt aan, en ik weet zeker dat je het geweldig zult vinden :)

Intiem en zeer intiem theater. Het personeel van de eetkamer is erg aardig en nam ons na de tafel op. Ik geef aan dat in mijn optie het verbruik niet is opgenomen, maar momenteel kan worden gekozen en de prijzen eerlijk zijn. De show duurt een uur en is erg aantrekkelijk. Ik raad het aan.

Mooie en goede show van een uur die je niet mag missen bij een bezoek aan Madrid.