Teatro La Fenice

Teatro La Fenice

Teatro La Fenice: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Venetië: Gondeltocht op het Canal Grande met commentaar van de app

1. Venetië: Gondeltocht op het Canal Grande met commentaar van de app

Voel de essentie van Venetië terwijl je verborgen en pittoreske waterwegen bij het Canal Grande verkent met een gondelvaart. Luister naar in-app commentaar om meer te leren over de stad terwijl je de bezienswaardigheden bewondert. Begin je activiteit met een ontmoeting met de gastheer, die je wat wetenswaardigheden uitlegt over de geschiedenis van gondels en gondeliers. Krijg gratis toegang tot een app met commentaar op je route in de gondel. Terwijl je geniet van de schoonheid van het Canal Grande, bewonder je de prachtige paleizen zoals het Peggy Guggenheim Collection Paleis, het Gritti Paleis, de Salute Kerk, de Punta della Dogana. Ontdek het wereldberoemde La Fenice Theater en het Mozart Huis langs de romantische en verborgen waterwegen. Geniet aan het einde van je rit van een adembenemend uitzicht op het San Marcobekken met het eiland San Giorgio. Beleef tot slot een rit in een unieke virtuele realiteit terwijl je door de eeuwen heen bij zonsondergang over het rustige water van het Canal Grande glijdt, en ontdek vervolgens het vakmanschap en de geheimen achter de iconische boot van Venetië met een kijkje van dichtbij op een doorsneden model.

Venetië: Grand Canal per gondel met livecommentaar

2. Venetië: Grand Canal per gondel met livecommentaar

Verken de kanalen van Venetië aan boord van een gondel. Geniet van live commentaar van je gids terwijl je gondelier je meeneemt door smalle straatjes en langs het Canal Grande. Leer meer over de paleizen, kerken en bezienswaardigheden van de stad. Hoor over lokale verhalen en de geschiedenis van de gondel en gondeliers. Bewonder tijdens je tocht het Mozarthuis en kom langs het prachtige theater La Fenice en het kanaal "De le Ostreghe". Vervolg je weg naar het belangrijkste kanaal van Venetië, het Canal Grande. Vervolg je weg naar de Salute Kerk, de Peggy Guggenheim Collectie en enkele van de prachtige Venetiaanse paleizen die langs het kanaal liggen, zoals Ca' Dolfin, Ca' Loredan, Grimani Paleis en vele andere. Je ziet ook Punta de la Dogana en het San Marcobekken voordat je terugkeert naar Campo San Moisè. Beleef ten slotte een ritje in een unieke virtuele realiteit terwijl je door de eeuwen heen over het rustige water van het Canal Grande glijdt bij zonsondergang, en ontdek dan het vakmanschap en de geheimen achter de iconische boot van Venetië met een kijkje van dichtbij op een doorsneden model.

Venetië: La Fenice Operagebouw toegangsbewijs met audiogids

3. Venetië: La Fenice Operagebouw toegangsbewijs met audiogids

Je bezoek aan Venetië wordt onvergetelijk met een bezoek aan operahuis La Fenice. Geen tijd om een voorstelling te bezoeken? Geen zorgen: met dit skip the line-ticket geniet je nog steeds van het sensationele gebouw in avant garde-stijl. Kies voor je audiogids uit 7 talen en verken de geheimen van het theater. Leer over de geschiedenis van het gebouw, van het prille begin tot de huidige tijd. La Fenice is de plek waar de belangrijkste internationale opera's in première gaan, en hier worden meer dan honderd voorstellingen per jaar opgevoerd.

Venetië: gedeelde gondelvaart over het Canal Grande

4. Venetië: gedeelde gondelvaart over het Canal Grande

Deel een gondelvaart met maximaal 5 andere personen en een meester-gondelier door de grachten van Venetië. Glijd sierlijk door de mysterieuze kanalen van Venetië tijdens een rustige rit van 30 minuten. Ervaar tijdens deze tour de charme en aantrekkingskracht van de schilderachtige grachten van Venetië. Je drijft over het iconische Canal Grande, over kleine waterwegen en passeert het beroemde theater La Fenice.

Venetië: Ongewone bezienswaardigheden wandeltour met optionele gondel

5. Venetië: Ongewone bezienswaardigheden wandeltour met optionele gondel

Ga buiten de gebaande paden van Venetië, weg van de drukte. Verken met een gids het hart van Venetië, inclusief minder bekende gebieden, rijk aan geschiedenis, zoals de Rialtobrug. Ontdek eerst Campo Santa Maria Formosa, een van de grootste pleinen van de stad, en verken de negen straten en 11 bruggen die zich van het plein aftakken. Steek de Campiello degli Orbi over, waar ooit vermoedelijk een broederschap van blinden woonde. Ga vervolgens naar het gebied van de Heiligen Johannes en Paulus, waar nu een Venetiaans ziekenhuis staat. Bezoek het labyrint van calli en campi (smalle Venetiaanse straatjes en pleintjes) en vind het Marco Polo's Huis, een gebouw waarvan wordt aangenomen dat het het huis van de beroemde ontdekkingsreiziger is, gemarkeerd door een witte plaquette en nu in gebruik als theater. Tot slot loop je langs het San Marcoplein met zijn prachtige monumenten en het Dogenpaleis. Vervolg je ervaring met een optionele gondeltocht waarbij je Venetië vanuit een unieke hoek ontdekt: glijd onder de Brug der Zuchten door naar het magische San Marco Basin en begroet het charmante San Giorgio eiland. Er staat je een droomreis te wachten!

Venetië: privégondeltocht langs het Canal Grande

6. Venetië: privégondeltocht langs het Canal Grande

Stap aan boord van een authentieke gondel en maak een romantische tocht langs het Canal Grande in Venetië. Bekijk de historische bezienswaardigheden langs de kustlijn terwijl je door het kanaal glijdt. Vertrek vanaf het vertrekpunt en bewonder prachtige paleizen, zoals de Peggy Guggenheim-collectie en de Basilica Santa Maria della Salute. Verken de geheime waterwegen van Venetië en geniet van de sfeer van de stad met je vrienden of je geliefde. Reis per gondel in de buurt van het San Marcoplein, het operagebouw van Fenice, Punta della Dogana en vele andere charmante paleizen. Ga onder een kleine brug door terwijl je de verborgen plekjes ontdekt die alleen per gondel bereikbaar zijn.

Venetië: Zelfgeleide speurtocht & wandeltocht langs de hoogtepunten

7. Venetië: Zelfgeleide speurtocht & wandeltocht langs de hoogtepunten

Leer Venetië in je eigen tempo kennen tijdens deze interactieve speurtocht wandeltour op je telefoon. Ontcijfer raadsels, ontdek de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad en ontrafel interessante feiten en legendes. Een ideale buitenactiviteit voor beginnende bezoekers, koppels, groepen en families. Kan worden gebruikt als een geweldige teambuildingactiviteit. Nadat je de speurtocht op je mobiele apparaat hebt gedownload (via een link en inloggegevens die je bij het boeken hebt ontvangen), kun je de mobiele app en geïntegreerde kaarten gebruiken om 10 van de belangrijkste bezienswaardigheden van Venetië te voet te bereiken. Leer bij elke halte meer over de attractie en los een locatiegebonden raadsel op dat alleen kan worden opgelost als je de specifieke locatie bereikt. Gebruik logica, verbeelding, observatie en teamgeest om de juiste code te ontgrendelen en de volgende bestemming van het sightseeing spel te onthullen. Begin je tour bij de imposante Santa Maria Gloriosa dei Frari. Bezoek Campo San Polo, het op een na grootste plein van Venetië. Fotografeer de Rialtobrug, de oudste brug aan het Canal Grande en bewonder de Chiesa di San Salvatore met een geschiedenis die teruggaat tot de 7e eeuw. Ga vervolgens naar het bruisende San Marcoplein, het grootste en beroemdste plein van Venetië. Bewonder de San Marco Basiliek met zijn sierlijke mozaïeken. Bewonder het Pallazo Ducale, het symbool van Venetië. Bezoek de wonderbaarlijke San Zaccaria Kerk en de Chiesa di San Giorgio dei Greci met zijn karakteristieke scheve toren, sierlijke interieur en muren met vergulde portretten. Leer bij elke halte meer over de attractie en los een locatiegebonden raadsel op dat alleen kan worden opgelost als je de specifieke locatie bereikt. Gebruik logica, verbeelding, observatie en teamgeest om de juiste code te ontgrendelen en de volgende bestemming van de tour te onthullen. Start de activiteit wanneer je maar wilt en geniet van de flexibiliteit om het spel op elk moment te pauzeren om een pauze te nemen, de perfecte foto's te maken, te stoppen voor de lunch of een museum te bezoeken. Kies ervoor om de tour later voort te zetten of bewaar de rest voor een andere dag.

Venetië: Gedeelde gondeltocht door de lagunestad

8. Venetië: Gedeelde gondeltocht door de lagunestad

Ontdek Venetië vanaf het water en bewonder de stad van bruggen en kanalen. Leun achterover, ontspan in je fluwelen stoel en kijk hoe de prachtige Byzantijnse gebouwen voorbij varen. Glijd onder de ontelbare bruggen door en hoor de zachte geluiden van het water tegen de afbrokkelende muren van de palazzi. Vaar over het beroemde Canal Grande en bekijk het gebied rond de kerk van Santa Maria della Salute. Bewonder deze prachtige barokke kerk uit de 17e eeuw en bekijk de kronkelende kanaaltjes. Ontspan op je gondel en geniet van het uitzicht op bezienswaardigheden zoals de beroemde Rialtobrug en de San Moisè kerk. Bewonder het theater La Fenice en andere Venetiaanse bezienswaardigheden terwijl je door de grachten vaart.

Venetië: Romantische gedeelde gondeltocht bij zonsondergang

9. Venetië: Romantische gedeelde gondeltocht bij zonsondergang

Ervaar de betoverende allure van Venetië met onze exclusieve gondeltocht bij zonsondergang door het bekken van San Marco en de charmante kleinere kanalen. Ga mee op een reis door de tijd terwijl onze deskundige gids de rijke geschiedenis en traditie achter de Venetiaanse gondels onthult. Leer meer over hun unieke ontwerp en prachtige vakmanschap voordat je aan boord stapt. Als je op zoek bent naar een extra vleugje romantiek, kies dan voor de serenadeoptie en laat je door de rustgevende melodieën sussen terwijl je over het serene water vaart. Vergeet niet de magie vast te leggen met je masker op en deel die onvergetelijke momenten met je geliefden op sociale media. Terwijl je sierlijk onder de schilderachtige bruggetjes doorglijdt, dompel je jezelf onder in de adembenemende sfeer van San Marco en laat je de schoonheid van Venetië je hart en ziel veroveren. Beleef ten slotte een ritje in een unieke virtuele realiteit terwijl je over het rustige water van het Canal Grande glijdt bij zonsondergang door de eeuwen heen, en ontdek dan het vakmanschap en de geheimen achter de iconische boot van Venetië met een kijkje van dichtbij op een doorsneden model.

Venetië: Privé gondeltocht

10. Venetië: Privé gondeltocht

Voel je onderdeel van de oude Venetiaanse traditie, en ervaar de stad tijdens deze privé-gondelvaart zoals de plaatselijke bevolking dat al meer dan duizend jaar doet. Tijdens deze 25 tot 30 minuten durende gondeltocht word je weggevoerd van de hoofdwaterwegen en toeristische attracties. De gondelier zal zijn ervaring en precisie gebruiken om je door de smallere en kalmere grachten van Venetië te leiden. Terwijl je ontspant en de omgeving bewondert raak je ongetwijfeld betrokken in de vriendelijke gesprekken tussen de gondeliers in hun opmerkelijke Venetiaanse dialect, dat net zo'n groot onderdeel is van de cultuur van Venetië als de gondel zelf. Reserveer de rit van tevoren om te voorkomen dat je met de gondelier moet onderhandelen of dat je je druk moet maken over details.

61 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Teatro La Fenice: topattracties in de buurt

Teatro La Fenice: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Venetië: Gondeltocht op het Canal Grande met commentaar van de app

Venetië: Gondeltocht op het Canal Grande met commentaar van de app

Voel de essentie van Venetië terwijl je verborgen en pittoreske waterwegen bij het Canal Grande verkent met een gondelvaart. Luister naar in-app commentaar om meer te leren over de stad terwijl je de bezienswaardigheden bewondert. Begin je activiteit met een ontmoeting met de gastheer, die je wat wetenswaardigheden uitlegt over de geschiedenis van gondels en gondeliers. Krijg gratis toegang tot een app met commentaar op je route in de gondel. Terwijl je geniet van de schoonheid van het Canal Grande, bewonder je de prachtige paleizen zoals het Peggy Guggenheim Collection Paleis, het Gritti Paleis, de Salute Kerk, de Punta della Dogana. Ontdek het wereldberoemde La Fenice Theater en het Mozart Huis langs de romantische en verborgen waterwegen. Geniet aan het einde van je rit van een adembenemend uitzicht op het San Marcobekken met het eiland San Giorgio. Beleef tot slot een rit in een unieke virtuele realiteit terwijl je door de eeuwen heen bij zonsondergang over het rustige water van het Canal Grande glijdt, en ontdek vervolgens het vakmanschap en de geheimen achter de iconische boot van Venetië met een kijkje van dichtbij op een doorsneden model.

Venetië: Grand Canal per gondel met livecommentaar

Venetië: Grand Canal per gondel met livecommentaar

Verken de kanalen van Venetië aan boord van een gondel. Geniet van live commentaar van je gids terwijl je gondelier je meeneemt door smalle straatjes en langs het Canal Grande. Leer meer over de paleizen, kerken en bezienswaardigheden van de stad. Hoor over lokale verhalen en de geschiedenis van de gondel en gondeliers. Bewonder tijdens je tocht het Mozarthuis en kom langs het prachtige theater La Fenice en het kanaal "De le Ostreghe". Vervolg je weg naar het belangrijkste kanaal van Venetië, het Canal Grande. Vervolg je weg naar de Salute Kerk, de Peggy Guggenheim Collectie en enkele van de prachtige Venetiaanse paleizen die langs het kanaal liggen, zoals Ca' Dolfin, Ca' Loredan, Grimani Paleis en vele andere. Je ziet ook Punta de la Dogana en het San Marcobekken voordat je terugkeert naar Campo San Moisè. Beleef ten slotte een ritje in een unieke virtuele realiteit terwijl je door de eeuwen heen over het rustige water van het Canal Grande glijdt bij zonsondergang, en ontdek dan het vakmanschap en de geheimen achter de iconische boot van Venetië met een kijkje van dichtbij op een doorsneden model.

Venetië: La Fenice Operagebouw toegangsbewijs met audiogids

Venetië: La Fenice Operagebouw toegangsbewijs met audiogids

Je bezoek aan Venetië wordt onvergetelijk met een bezoek aan operahuis La Fenice. Geen tijd om een voorstelling te bezoeken? Geen zorgen: met dit skip the line-ticket geniet je nog steeds van het sensationele gebouw in avant garde-stijl. Kies voor je audiogids uit 7 talen en verken de geheimen van het theater. Leer over de geschiedenis van het gebouw, van het prille begin tot de huidige tijd. La Fenice is de plek waar de belangrijkste internationale opera's in première gaan, en hier worden meer dan honderd voorstellingen per jaar opgevoerd.

Venetië: gedeelde gondelvaart over het Canal Grande

Venetië: gedeelde gondelvaart over het Canal Grande

Deel een gondelvaart met maximaal 5 andere personen en een meester-gondelier door de grachten van Venetië. Glijd sierlijk door de mysterieuze kanalen van Venetië tijdens een rustige rit van 30 minuten. Ervaar tijdens deze tour de charme en aantrekkingskracht van de schilderachtige grachten van Venetië. Je drijft over het iconische Canal Grande, over kleine waterwegen en passeert het beroemde theater La Fenice.

Venetië: Ongewone bezienswaardigheden wandeltour met optionele gondel

Venetië: Ongewone bezienswaardigheden wandeltour met optionele gondel

Ga buiten de gebaande paden van Venetië, weg van de drukte. Verken met een gids het hart van Venetië, inclusief minder bekende gebieden, rijk aan geschiedenis, zoals de Rialtobrug. Ontdek eerst Campo Santa Maria Formosa, een van de grootste pleinen van de stad, en verken de negen straten en 11 bruggen die zich van het plein aftakken. Steek de Campiello degli Orbi over, waar ooit vermoedelijk een broederschap van blinden woonde. Ga vervolgens naar het gebied van de Heiligen Johannes en Paulus, waar nu een Venetiaans ziekenhuis staat. Bezoek het labyrint van calli en campi (smalle Venetiaanse straatjes en pleintjes) en vind het Marco Polo's Huis, een gebouw waarvan wordt aangenomen dat het het huis van de beroemde ontdekkingsreiziger is, gemarkeerd door een witte plaquette en nu in gebruik als theater. Tot slot loop je langs het San Marcoplein met zijn prachtige monumenten en het Dogenpaleis. Vervolg je ervaring met een optionele gondeltocht waarbij je Venetië vanuit een unieke hoek ontdekt: glijd onder de Brug der Zuchten door naar het magische San Marco Basin en begroet het charmante San Giorgio eiland. Er staat je een droomreis te wachten!

Venetië: privégondeltocht langs het Canal Grande

Venetië: privégondeltocht langs het Canal Grande

Stap aan boord van een authentieke gondel en maak een romantische tocht langs het Canal Grande in Venetië. Bekijk de historische bezienswaardigheden langs de kustlijn terwijl je door het kanaal glijdt. Vertrek vanaf het vertrekpunt en bewonder prachtige paleizen, zoals de Peggy Guggenheim-collectie en de Basilica Santa Maria della Salute. Verken de geheime waterwegen van Venetië en geniet van de sfeer van de stad met je vrienden of je geliefde. Reis per gondel in de buurt van het San Marcoplein, het operagebouw van Fenice, Punta della Dogana en vele andere charmante paleizen. Ga onder een kleine brug door terwijl je de verborgen plekjes ontdekt die alleen per gondel bereikbaar zijn.

Venetië: Zelfgeleide speurtocht & wandeltocht langs de hoogtepunten

Venetië: Zelfgeleide speurtocht & wandeltocht langs de hoogtepunten

Leer Venetië in je eigen tempo kennen tijdens deze interactieve speurtocht wandeltour op je telefoon. Ontcijfer raadsels, ontdek de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad en ontrafel interessante feiten en legendes. Een ideale buitenactiviteit voor beginnende bezoekers, koppels, groepen en families. Kan worden gebruikt als een geweldige teambuildingactiviteit. Nadat je de speurtocht op je mobiele apparaat hebt gedownload (via een link en inloggegevens die je bij het boeken hebt ontvangen), kun je de mobiele app en geïntegreerde kaarten gebruiken om 10 van de belangrijkste bezienswaardigheden van Venetië te voet te bereiken. Leer bij elke halte meer over de attractie en los een locatiegebonden raadsel op dat alleen kan worden opgelost als je de specifieke locatie bereikt. Gebruik logica, verbeelding, observatie en teamgeest om de juiste code te ontgrendelen en de volgende bestemming van het sightseeing spel te onthullen. Begin je tour bij de imposante Santa Maria Gloriosa dei Frari. Bezoek Campo San Polo, het op een na grootste plein van Venetië. Fotografeer de Rialtobrug, de oudste brug aan het Canal Grande en bewonder de Chiesa di San Salvatore met een geschiedenis die teruggaat tot de 7e eeuw. Ga vervolgens naar het bruisende San Marcoplein, het grootste en beroemdste plein van Venetië. Bewonder de San Marco Basiliek met zijn sierlijke mozaïeken. Bewonder het Pallazo Ducale, het symbool van Venetië. Bezoek de wonderbaarlijke San Zaccaria Kerk en de Chiesa di San Giorgio dei Greci met zijn karakteristieke scheve toren, sierlijke interieur en muren met vergulde portretten. Leer bij elke halte meer over de attractie en los een locatiegebonden raadsel op dat alleen kan worden opgelost als je de specifieke locatie bereikt. Gebruik logica, verbeelding, observatie en teamgeest om de juiste code te ontgrendelen en de volgende bestemming van de tour te onthullen. Start de activiteit wanneer je maar wilt en geniet van de flexibiliteit om het spel op elk moment te pauzeren om een pauze te nemen, de perfecte foto's te maken, te stoppen voor de lunch of een museum te bezoeken. Kies ervoor om de tour later voort te zetten of bewaar de rest voor een andere dag.

Venetië: Gedeelde gondeltocht door de lagunestad

Venetië: Gedeelde gondeltocht door de lagunestad

Ontdek Venetië vanaf het water en bewonder de stad van bruggen en kanalen. Leun achterover, ontspan in je fluwelen stoel en kijk hoe de prachtige Byzantijnse gebouwen voorbij varen. Glijd onder de ontelbare bruggen door en hoor de zachte geluiden van het water tegen de afbrokkelende muren van de palazzi. Vaar over het beroemde Canal Grande en bekijk het gebied rond de kerk van Santa Maria della Salute. Bewonder deze prachtige barokke kerk uit de 17e eeuw en bekijk de kronkelende kanaaltjes. Ontspan op je gondel en geniet van het uitzicht op bezienswaardigheden zoals de beroemde Rialtobrug en de San Moisè kerk. Bewonder het theater La Fenice en andere Venetiaanse bezienswaardigheden terwijl je door de grachten vaart.

Venetië: Romantische gedeelde gondeltocht bij zonsondergang

Venetië: Romantische gedeelde gondeltocht bij zonsondergang

Ervaar de betoverende allure van Venetië met onze exclusieve gondeltocht bij zonsondergang door het bekken van San Marco en de charmante kleinere kanalen. Ga mee op een reis door de tijd terwijl onze deskundige gids de rijke geschiedenis en traditie achter de Venetiaanse gondels onthult. Leer meer over hun unieke ontwerp en prachtige vakmanschap voordat je aan boord stapt. Als je op zoek bent naar een extra vleugje romantiek, kies dan voor de serenadeoptie en laat je door de rustgevende melodieën sussen terwijl je over het serene water vaart. Vergeet niet de magie vast te leggen met je masker op en deel die onvergetelijke momenten met je geliefden op sociale media. Terwijl je sierlijk onder de schilderachtige bruggetjes doorglijdt, dompel je jezelf onder in de adembenemende sfeer van San Marco en laat je de schoonheid van Venetië je hart en ziel veroveren. Beleef ten slotte een ritje in een unieke virtuele realiteit terwijl je over het rustige water van het Canal Grande glijdt bij zonsondergang door de eeuwen heen, en ontdek dan het vakmanschap en de geheimen achter de iconische boot van Venetië met een kijkje van dichtbij op een doorsneden model.

Venetië: Privé gondeltocht

Venetië: Privé gondeltocht

Voel je onderdeel van de oude Venetiaanse traditie, en ervaar de stad tijdens deze privé-gondelvaart zoals de plaatselijke bevolking dat al meer dan duizend jaar doet. Tijdens deze 25 tot 30 minuten durende gondeltocht word je weggevoerd van de hoofdwaterwegen en toeristische attracties. De gondelier zal zijn ervaring en precisie gebruiken om je door de smallere en kalmere grachten van Venetië te leiden. Terwijl je ontspant en de omgeving bewondert raak je ongetwijfeld betrokken in de vriendelijke gesprekken tussen de gondeliers in hun opmerkelijke Venetiaanse dialect, dat net zo'n groot onderdeel is van de cultuur van Venetië als de gondel zelf. Reserveer de rit van tevoren om te voorkomen dat je met de gondelier moet onderhandelen of dat je je druk moet maken over details.

De topbezienswaardigheden in Venetië

Activiteiten in Teatro La Fenice

Steden in Italië

Andere activiteiten in Teatro La Fenice

Wil je alle activiteiten in Teatro La Fenice bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Teatro La Fenice

Gemiddelde beoordeling

4.1
(14.993 beoordelingen)

Geweldige activiteit, een must in Venetië. Onze gids Ricardo vertelde ons over Venetië en de gondels, het was erg interessant, daarna maakten we een gondeltocht van 30 minuten, we waren met z'n tweetjes in de gondel, we gingen door de kleine grachten en op een klein deel van het grote kanaal. Vervolgens nam de gids ons mee naar een winkel waar we het oude Venetië in VR in 360⁰ konden zien. Het was echt geweldig, ik raad het aan!

Erg mooie plek. De uitleg is duidelijk en talrijk dankzij de audiogidsen. Wij zijn verbaasd. Met onze tickets kunnen we direct naar de audiogidsen gaan. Het staat niet expliciet genoeg op de tickets of ter plaatse aan de kassa. U hoeft dus niet in de rij te staan bij de kassa.

De korte wandeling met uitleg vóór de gondelrit is interessant. Er zullen maximaal 5 personen in de gondel zitten

alles perfect... de interessante gids, erg aardig en behulpzaam... ook de erg leuke virtuele tour

Leuke plekjes, doordat het in twee talen was, wel wat langzaam