Teatro La Fenice

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Teatro La Fenice: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Venetië: Canal Grande per gondel met toelichting

1. Venetië: Canal Grande per gondel met toelichting

Verken de stad Venetië aan boord van een gondel. Je gondelier brengt je langs afgelegen grachten, onder kleine bruggen en langs het Canal Grande. Luister naar de gids die je alles uitlegt over de paleizen, kerken en bezienswaardigheden om je heen. Hoor verhalen die alleen de Venetianen kennen, en leer over de fascinerende geschiedenis van de gondel en gondoliers. Tijdens je vaart bewonder je het huis van Desdemonde en Mozart. Je komt ook langs het prachtige theater La Fenice en de gracht “De le Ostreghe”. Ga verder op de belangrijkste gracht in Venetië, het Canal Grande. Vaar naar naar de Salute-kerk, de Peggy Guggenheim Collection en enkele van de prachtige Venetiaanse paleizen die langs het kanaal lopen, zoals Ca'Dolfin, Ca'Loredan, Grimani Palace en vele anderen. Je ziet ook Punta de la Dogana en het San Marcobassin voordat je teruggaat naar het startpunt voor Campo San Moisè. Aan het einde van de tocht krijg je een QR-code om een digitale kaart te downloaden met 2D-beelden van Venetië van de middeleeuwen tot de 18e eeuw.

...
La Fenice: ochtend-toegangsbewijs met audiogids

2. La Fenice: ochtend-toegangsbewijs met audiogids

Je bezoek aan Venetië wordt onvergetelijk met een bezoek aan operahuis La Fenice. Geen tijd om een voorstelling te bezoeken? Geen zorgen: met dit skip the line-ticket geniet je nog steeds van het sensationele gebouw in avant garde-stijl. Kies voor je audiogids uit 7 talen en verken de geheimen van het theater. Leer over de geschiedenis van het gebouw, van het prille begin tot de huidige tijd. La Fenice is de plek waar de belangrijkste internationale opera's in première gaan, en hier worden meer dan honderd voorstellingen per jaar opgevoerd.

...
Venetië: Gedeelde gondeltocht door de lagunestad

3. Venetië: Gedeelde gondeltocht door de lagunestad

Ontdek Venetië van het water en bewonder de stad van bruggen en grachten. Sit back, relax in je fluweelzetel en horloge als de prachtige Byzantijnse gebouwen gaan. Glijden onder de talloze bruggen en hoor de zachte klanken van het water tegen de afbrokkelende muren van de paleizen. Cruise over de beroemde Canal Grande en bekijk het gebied rond de Chiesa di Santa Maria della Salute. Bewonder dit prachtige barokke kerk uit de 17e eeuw en zie de kronkelende grachten.

...
Venetië: zelfgeleide mobiele speurtocht en wandeltocht

4. Venetië: zelfgeleide mobiele speurtocht en wandeltocht

Leer Venetië in je eigen tempo kennen tijdens deze interactieve speurtochtwandeling die op je telefoon wordt gespeeld. Ontcijfer raadsels, maak gebruik van de belangrijkste attracties van de stad en ontgrendel interessante feiten. Nadat je de speurtocht op je mobiele apparaat hebt gedownload (via een link en inloggegevens die je hebt ontvangen bij het boeken), gebruik je de mobiele app en geïntegreerde kaarten om 10 van de belangrijkste attracties van Venetië te voet te bereiken. Leer bij elke stop meer over de attractie en los een locatiegebaseerd raadsel op dat alleen kan worden opgelost als je de specifieke locatie bereikt. Gebruik logica, verbeeldingskracht, observatie en teamgeest om de juiste code te ontgrendelen en de volgende bestemming van de tour te onthullen. Terwijl je door de stad loopt, geniet je van de flexibiliteit om je game op elk moment te pauzeren om een pauze te nemen, de perfecte foto's te maken, te stoppen voor de lunch of een museum te bezoeken. Kies ervoor om de tour later voort te zetten of de rest voor een andere dag te bewaren.

...
Venetië: privétocht in gondel

5. Venetië: privétocht in gondel

Maak deel uit van de eeuwenoude Venetiaanse traditie en beleef de stad net zoals de plaatselijke inwoners dat al meer dan duizend jaar doen, met deze privé gondelrit voor tot 6 personen. Op de 25- tot 30-minuten durende reis zul je weggevoerd worden van de hoofdwaterwegen en toeristische attracties. Jouw gondelier zal zijn ervaring en precisie gebruiken om je door de smallere en kalmere grachten van Venetië te leiden. Terwijl je ontspant en de omgeving bewondert raak je ongetwijfeld betrokken in de vriendelijke gesprekken tussen de gondeliers in hun opmerkelijke Venetiaanse dialect, dat net zo'n groot onderdeel is van de cultuur van Venetië als de gondel zelf. Reserveer de rit van tevoren om te voorkomen dat je met de gondelier moet onderhandelen of dat je je druk moet maken over details.

...
Theater La Fenice: tour

6. Theater La Fenice: tour

Bezoek een van de beroemdste en mooiste gebouwen in Venetië tijdens een rondleiding door het operagebouw en theater La Fenice en verken een bekend monument uit de Italiaanse kunstscene. Bewonder de rijke versieringen van stucwerk en goud en ontdek de backstage-geheimen van het gebouw en zijn sterren. Traceer de geschiedenis, van de oorsprong in de 18e eeuw tot het heden, door middel van verschillende branden. Ontdek hoe het in de 19e eeuw beroemd werd vanwege de vele beroemde operapremières. Krijg meer informatie over de uitvoeringen van de 4 grootste bel canto-componisten Rossini, Bellini, Donizetti en Verdi. Geef toe aan je passie voor theater en opera op een van 's werelds meest prestigieuze locaties.

...
Dogenpaleis en Basiliek van San Marco: voorrangstour met gondelvaart

7. Dogenpaleis en Basiliek van San Marco: voorrangstour met gondelvaart

Ontdek twee van de meest iconische gebouwen van Venetië tijdens een rondleiding met voorrangstoegang tot het Dogenpaleis en de Basiliek van San Marco. Bekijk indrukwekkende kunstwerken, bewonder prachtige interieurs en verken de wateren van de drijvende stad tijdens een onvergetelijke gondelvaart. Ontmoet je deskundige gids en profiteer van voorrangstoegang tot het Dogenpaleis, eeuwenlang de zetel van de Venetiaanse politieke macht. Laat je meeslepen in de Europese middeleeuwen en zie de meesterwerken die de muren van het paleis versieren. Herleef de angst van de gevangenen die over de Brug der Zuchten wandelden en voel hoe Giacomo Casanova zich moet hebben gevoeld in zijn cel. Ga de Basiliek van San Marco binnen, een unieke kathedraal met een aantal van de mooiste voorbeelden van Byzantijnse kunst ter wereld. Ontdek de bijbelse symboliek achter de kunstwerken. Bewonder de prachtige gouden mozaïeken en het marmeren inlegwerk van de vloeren. Je gids vertelt je alles over de geschiedenis en de speciale kenmerken van dit architectonische wonder. Sluit je beleving af met een charmante gondeltocht. Laat je door de gondelier door de grachten varen en laat je fascineren door de verborgen hoekjes van Venetië, gezien vanaf het water.

...
Klassieke Venetiaanse gondelervaring

8. Klassieke Venetiaanse gondelervaring

Neem een betoverende tocht van 30 minuten met de gondel en vaar door eeuwenlange Venetiaanse geschiedenis terwijl je je verwondert over betoverende en elegante grachtenpanden aan de gracht. Deze klassieke gondeltocht is de perfecte manier om de schoonheid, charme en kleuren van deze unieke stad te waarderen. Je zult Venetië zien zoals de lokale bevolking dat al meer dan duizend jaar doet. Eeuwenlang reisden de edelste en rijkste families van de stad met de gondel rond in Venetië. Terwijl je de Venetiaanse grachten verkent, zul je de bekwaamheid van de gondelier waarderen om het vaartuig door de ingewikkelde waterwegen van de stad te manoeuvreren. Je hoort ook de vriendelijke scherts van de gondeliers, die net zo goed deel uitmaken van de Venetiaanse cultuur als de gondel zelf.

...
Venetië: smartphone-app voor zelfgeleide audiotour

9. Venetië: smartphone-app voor zelfgeleide audiotour

Stem uw rondreis door Venetië af op uw unieke individuele interesses met behulp van de navigatiefunctionaliteit op deze smartphone-app. Kom meer te weten over het erfgoed van de stad bij iconische bezienswaardigheden zoals het Dogenpaleis en het Capitolijnse museum. Haal het meeste uit uw tijd met de voorgestelde wandelroutes en de navigatie-optie. Luister naar culturele en historische informatie als je bezienswaardigheden nadert, zoals de prachtige 16e-eeuwse Rialtobrug die het Canal Grande overspant. Stem af op uw audiocommentaar om te horen over de toeristische hotspots zoals het grandioze San Marcoplein met de San Marco Bascilica, een oude kerk die Byzantijnse, romaanse en gotische elementen naadloos vermengt. Heb de vrijheid om te stoppen en je tour te hervatten wanneer je maar wilt. Bepaal je favoriete bezienswaardigheden en zoek de beste foto-hotspots bij attracties zoals de 14e-eeuwse sculpturen die het Dogenpaleis met uitzicht op de lagune sieren.

...
Dogenpaleis: voorrangstour met gondelvaart

10. Dogenpaleis: voorrangstour met gondelvaart

Profiteer van voorrangstoegang tot het Dogenpaleis en verken een van de meest iconische gebouwen van Venetië tijdens een rondleiding. Bekijk de indrukwekkende kunstwerken, bewonder prachtige interieurs en verken daarna de kanalen van de drijvende stad tijdens een onvergetelijke gondelvaart. Reis terug in de tijd naar de Middeleeuwen terwijl je de zetel van een 1000-jarige republiek verkent. Bewonder de enorme collectie meesterwerken die de muren van het paleis sieren. Bekijk de rijke details van de gouden trap bij de ingang van het paleis die aan de waterkant ligt. Leer de geschiedenis van de hertogen van Venetië kennen terwijl je in je eigen tempo door de weelderige zalen en gangen dwaalt. Herleef de angst van de gevangenen die over de Brug der Zuchten wandelden en voel hoe Giacomo Casanova zich moet hebben gevoeld in zijn cel. Geniet na je bezoek van een gratis entreeticket voor het Correr Museum, het Nationaal Archeologisch Museum en de Biblioteca Marciana op het San Marcoplein. Sluit je ervaring af met een charmante gondeltocht. Laat je door de gondelier door de grachten varen en vergaap je aan de verborgen hoekjes van Venetië gezien vanaf het water.

...

Sitemap Teatro La Fenice

Wil je alle activiteiten in Teatro La Fenice ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Teatro La Fenice

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 5.005 beoordelingen

Precies de juiste hoeveelheid tijd in de gondel, 30 tot 35 minuten. Plus een kleine introductie van Venetië door de gids. Niet zo slecht. Onthoud dat je hier de Rialtobrug en de Brug der Zuchten niet zult zien. We hadden het in ieder geval niet verwacht.

Geweldige ervaring, gemaakt met de herfst van de avond, maakte het nog magischer en suggestiever. Niet-inspirerende gids, hij zei niets meer dan een triviale audiogids zou kunnen doen. Echter sterk aanbevolen ervaring.

Misschien wel heel toeristisch, maar ontzettend leuk om te doen. Door kleine kanaaltjes, maar ook door het Canal Grande en in de lagune. Kortom: een aanrader.

We hebben echt genoten van onze ervaring - het was leuk om een gondeltocht te maken op de rustigere grachten.

Hele leuke gids en een erg mooie tour. Wel vrij kort