Datums kiezen

Teatro La Fenice

Bewonder de weelde en grootsheid van een theater dat bekend staat om zijn wereldberoemde operapremières.

Teatro La Fenice: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Venetië: gondelvaart Canal Grande met toelichting via app

1. Venetië: gondelvaart Canal Grande met toelichting via app

Voel de essentie van Venetië terwijl je met een gondelvaart de verborgen en pittoreske waterwegen in de buurt van het Canal Grande verkent. Luister naar de toelichting in de app om meer te weten te komen over de stad terwijl je de bezienswaardigheden bewondert. De tour gaat van start met een ontmoeting met de host, die een aantal wetenswaardigheden over de geschiedenis van de gondels en gondeliers met je zal delen. Krijg gratis toegang tot een app met toelichting over de reisroute van de gondel. Terwijl je geniet van de schoonheid van het Canal Grande, kun je de prachtige paleizen bewonderen, zoals de Peggy Guggenheim Collection, het Palazzo Gritti, de Santa Maria della Salute en de Punta della Dogana. Ontdek het wereldberoemde theater La Fenice en het Mozarthuis aan de kades van de romantische en verborgen waterwegen. Aan het einde van de gondelrit kun je genieten van een adembenemend uitzicht op de lagune van San Marco en het eiland San Giorgio.

Venetië: Grand Canal per gondel met livecommentaar

2. Venetië: Grand Canal per gondel met livecommentaar

Verken de grachten van Venetië aan boord van een gondel. Geniet van live commentaar van je gids terwijl je gondelier je meeneemt over smalle wegen en langs het Canal Grande. Leer meer over de paleizen, kerken en bezienswaardigheden van de stad. Hoor over lokale verhalen en de geschiedenis van de gondel en gondeliers. Bewonder tijdens je reis het huis van Desdemona en het huis van Mozart. U komt ook langs het prachtige theater La Fenice en het kanaal "De le Ostreghe". Ga verder naar het belangrijkste kanaal van Venetië, het Canal Grande. Baan je een weg naar de Salute-kerk, de Peggy Guggenheim-collectie en enkele van de prachtige Venetiaanse paleizen die langs het kanaal lopen, zoals Ca'Dolfin, Ca'Loredan, Grimani Palace en vele anderen. Je ziet ook Punta de la Dogana en het bekken van San Marco voordat je terugkeert naar Campo San Moisè.

Venetië: gedeelde gondelvaart over het Canal Grande

3. Venetië: gedeelde gondelvaart over het Canal Grande

Deel een gondelvaart met maximaal 5 andere personen en een meester-gondelier door de grachten van Venetië. Glijd sierlijk door de mysterieuze kanalen van Venetië tijdens een rustige rit van 30 minuten. Ervaar tijdens deze tour de charme en aantrekkingskracht van de schilderachtige grachten van Venetië. Je drijft over het iconische Canal Grande, over kleine waterwegen en passeert het beroemde theater La Fenice.

Venetië: toegangsticket La Fenice Opera House met audiogids

4. Venetië: toegangsticket La Fenice Opera House met audiogids

Je bezoek aan Venetië wordt onvergetelijk met een bezoek aan operahuis La Fenice. Geen tijd om een voorstelling te bezoeken? Geen zorgen: met dit skip the line-ticket geniet je nog steeds van het sensationele gebouw in avant garde-stijl. Kies voor je audiogids uit 7 talen en verken de geheimen van het theater. Leer over de geschiedenis van het gebouw, van het prille begin tot de huidige tijd. La Fenice is de plek waar de belangrijkste internationale opera's in première gaan, en hier worden meer dan honderd voorstellingen per jaar opgevoerd.

Verborgen Venetië: ongebruikelijke wandeltour

5. Verborgen Venetië: ongebruikelijke wandeltour

Ga buiten de gebaande paden van Venetië, weg van alle drukte. Verken samen met een gids het hart van Venetië, inclusief de minder bekende gebieden die rijk zijn aan geschiedenis, zoals de Rialtobrug. Ontdek eerst Campo Santa Maria Formosa, een van de grootste pleinen van de stad, en verken de negen straatjes en 11 bruggen die ervan aftakken. Steek de Campiello degli Orbi over, waar ooit vermoedelijk een blindenbroederschap woonde. Vervolgens kom je aan bij het Sint Jan en Paulus gebied, waar nu een Venetiaans ziekenhuis staat. Bezoek het labyrint van calli en campi (smalle Venetiaanse straatjes en pleintjes) en vind het huis van Marco Polo, een gebouw waarvan wordt aangenomen dat het het huis van de beroemde ontdekkingsreiziger is, gemarkeerd door een witte plaquette en nu in gebruik als theater. Tot slot loop je langs het San Marcoplein met zijn prachtige monumenten en het Dogenpaleis. Kies voor een optionele gondeltocht door de grachten om de hoogtepunten van Venetië te bewonderen, zoals het Mozarthuis, de Fenice Opera en het Canal Grande. Sluit je tour af op Piazza San Marco.

Venetië: privégondeltocht langs het Canal Grande

6. Venetië: privégondeltocht langs het Canal Grande

Stap aan boord van een authentieke gondel en maak een romantische tocht langs het Canal Grande in Venetië. Bekijk de historische bezienswaardigheden langs de kustlijn terwijl je door het kanaal glijdt. Vertrek vanaf het vertrekpunt en bewonder prachtige paleizen, zoals de Peggy Guggenheim-collectie en de Basilica Santa Maria della Salute. Verken de geheime waterwegen van Venetië en geniet van de sfeer van de stad met je vrienden of je geliefde. Reis per gondel in de buurt van het San Marcoplein, het operagebouw van Fenice, Punta della Dogana en vele andere charmante paleizen. Ga onder een kleine brug door terwijl je de verborgen plekjes ontdekt die alleen per gondel bereikbaar zijn.

Venetië: gedeelde gondeltocht door de lagunestad

7. Venetië: gedeelde gondeltocht door de lagunestad

Ontdek Venetië vanaf het water en bewonder de stad van bruggen en kanalen. Leun achterover, ontspan in uw fluwelen stoel en kijk hoe de prachtige Byzantijnse gebouwen voorbijgaan. Glijd onder de talloze bruggen door en hoor de zachte geluiden van het water tegen de afbrokkelende muren van de palazzi. Vaar over het beroemde Canal Grande en bekijk het gebied rond de Chiesa di Santa Maria della Salute. Bewonder deze prachtige barokke kerk uit de 17e eeuw en bekijk de kronkelende grachten. Ontspan op je gondel en geniet van het uitzicht op bezienswaardigheden zoals de beroemde Rialtobrug en de San Moisè-kerk. Bewonder het Teatro La Fenice en andere Venetiaanse bezienswaardigheden terwijl je door de grachten vaart.

Venetië: Zelfgeleide speurtocht & wandeltocht langs de hoogtepunten

8. Venetië: Zelfgeleide speurtocht & wandeltocht langs de hoogtepunten

Leer Venetië in jouw eigen tempo kennen tijdens een interactieve speurtocht die je op je eigen telefoon afspeelt. Ontcijfer raadsels, bezoek de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad en ontgrendel interessante wetenswaardigheden en verhalen. Een ideale buitenactiviteit voor beginnende bezoekers, stellen, groepen, gezinnen en kinderen. Kan als een geweldige teambuildingactiviteit worden gebruikt. Na het downloaden van de speurtocht op jouw mobiele apparaat (via een link en inloggegevens ontvangen na de boeking), gebruik je de app en ingebouwde kaarten om 10 van de belangrijkste bezienswaardigheden van Venetië te voet te bereiken. Bij elke stop kom je meer te weten over de attractie en los je een locatiegebonden raadsel op dat alleen kan worden opgelost als je de specifieke locatie hebt bereikt. Gebruik logica, verbeelding, observatie en team spirit om de juiste code te ontcijferen en de volgende bestemming van je tour te onthullen. Je begint je tour bij de imposante Santa Maria Gloriosa dei Frari. Bezoek Campo San Polo, het op een na grootste plein van Venetië. Fotografeer de Rialtobrug, de oudste brug aan het Canal Grande en bewonder de Chiesa di San Salvatore met haar geschiedenis die teruggaat tot de 7e eeuw. Ga naar het bruisende San Marcoplein, het grootste en beroemdste plein van Venetië. Bewonder de San Marco-basiliek met zijn sierlijke mozaïeken. Bewonder het Pallazo Ducale, het symbool van Venetië. Bezoek de wonderbaarlijke San Zaccaria-kerk en de Chiesa di San Giorgio dei Greci met zijn karakteristieke scheve toren, sierlijke interieur en muren met vergulde portretten. Bij elke stop kom je meer te weten over de attractie en los je een locatiegebonden raadsel op dat alleen kan worden opgelost als je de specifieke locatie hebt bereikt. Gebruik logica, verbeelding, observatie en team spirit om de juiste code te ontcijferen en de volgende bestemming van de tocht te onthullen. Begin de activiteit wanneer je maar wilt en geniet van de flexibiliteit om je spel op elk moment te pauzeren om te pauzeren, de perfecte foto's te maken, te stoppen voor de lunch of een museum te bezoeken. Kies ervoor om de tour later voort te zetten of bewaar de rest voor een andere dag.

The Majestic Teatro La Fenice: rondleiding in Venetië

9. The Majestic Teatro La Fenice: rondleiding in Venetië

Laat je de grootsheid en theatraliteit voorstellen van de wereldberoemde opera's die door het Teatro La Fenice in Venetië zijn gegaan. Opgericht aan het einde van de 18e eeuw, werd La Fenice al snel het go-to theater voor de weelderige premiers van enkele van de beroemdste opera's ter wereld, waaronder Rossini's "Tancredi", "Sigismondo" en "Semiramide," Bellini's " De Capulets en de Montagues 'en' Beatrice di Tenda 'en nog veel meer. Tegenwoordig legt het prachtige theater speciale nadruk op hedendaagse producties en verwelkomt het onder andere de wereldpremières van "The Rake's Progress" van Stravinski en "The Turn of the Screw" van Britten. La Fenice biedt plaats aan meer dan 1.000 mensen en beschikt over uitstekende akoestiek, een orkest van 98 leden en een operakoor van 66 personen, een toegewijd lokaal publiek en een grote internationale aanhang.

Venetië: combo geleide wandeling en gondelrit

10. Venetië: combo geleide wandeling en gondelrit

Combineer een boeiende geleide wandeling van 1,5 uur door de straten van Venetië, tussen het San Marcoplein en de Rialtobrug en -markt, met een Venetië-ervaring die iedereen moet proberen: een gondelrit van 30 minuten! Tijdens het eerste deel van je programma, onthult een deskundige gids de magie en geschiedenis van Venetië, buiten enkele van zijn beroemdste gebouwen. Wandel vanaf het San Marcoplein in het hart van de voormalige Republiek Venetië. Bezonder de byzantijnse gevel van de Basiliek van San Marco en het imposante gebouw het Dogepaleis, voor je vertrekt. Ga in de richting van Campo Santa Maria Formosa om het verhaal te leren kennen van 1 van de mooiste kerken van Venetië. Zie de voormalige woning van ontdekkingsreiziger Marco Polo, wandel langs het Theater Malibran, met het meest extravagante podium in de stad. Tot slot loop je naar de Mercerie, en ontdek je een fascinerende serie smalle straatjes waar waardevolle goederen werden verkocht, die van verre markten naar de stad waren gebracht. Klim dan aan boord van een gondel, voor een 30-minuten durende boottocht over de grachten van Venetië. Laat je zachtjes wiegen door de lagune, terwijl je dieper de kleinere grachten in vaart. Vaar langs minder bekende gebieden, zie schilderachtige hoekjes en majestueuze paleizen vanuit een nieuw perspectief. Bewonder de basiliek van Santa Maria della Salute terwijl je zachtjes terug drijft naar de haven van San Marco en het begin van het Grote Kanaal.

Beschikbare activiteiten

45 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van de 3

Andere activiteiten in Teatro La Fenice

Wil je alle activiteiten in Teatro La Fenice bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Teatro La Fenice

Gemiddelde beoordeling

4.1 / 5

gebaseerd op 14.993 beoordelingen

Ik hield hier van! De gids was geweldig en we konden hem duidelijk horen. Hij gaf ons net genoeg info maar verveelde ons niet. De gondelrit was ook geweldig, net lang genoeg en je kreeg nog steeds veel geweldige dingen te zien. Ik ben een individuele reiziger en ik raad dit ten zeerste aan. Een gondel past op 5 dus ik was het en 2 andere koppels, het werkte geweldig!

Mooie ervaring, Carlotta, onze gids was geweldig. Hij leidde ons door de roep van Venetië en legde elk detail uit, historisch en hedendaags. In de gondel hebben we heerlijk ontspannen en genoten van de show door de grachten. Aan het einde gaven ze ons een virtuele rondleiding door Venetië. Vijf sterren zijn weinig voor deze ervaring.

De gondel tour was een super mooie ervaring die je niet mag missen als je in Venetië bent. Onze gids vertelde tijdens de wandeling naar de gondel opstap alles over de historie van de gondeliers. Aansluitend deelden we met z'n vieren één gondel, waarin we een prachtige tour door Venetië maakten. Absoluut een aanrader!

Het was echt heel leuk, maar je moet er rekening mee houden dat je niet alleen op de bot zult zitten, maar dat is niet zo erg, je moet de positieve kant ervan zien (er is iemand om een foto van je te maken , wie iets romantisch wil, moet meer betalen zodat er geen anderen op dezelfde bot zitten

Goede website om vooraf tickets te reserveren. Een bezoek aan het bijzonder mooie Theater Fenice was een geweldige ervaring!