Teatro La Fenice

Inserisci le date del tuo viaggio per trovare attività disponibili

Teatro La Fenice: altri luoghi da visitare

Vuoi scoprire tutte le attività disponibili a Teatro La Fenice? Clicca qui per la lista completa.

Wat anderen zeggen over Teatro La Fenice

Gemiddelde beoordeling

4.1 / 5

gebaseerd op 4.035 beoordelingen

Uitstekende rondleiding door de stad, teleurstellende gondeltocht.

De rondeleiding in de stad was uitstekend, de gids ging rustig rond in de stad en stopt bij verschillende aandachtspunten. Ze stopte bij die "mysterieuze" punten waar de doorsnee toerist niet zou komen. Na de 1,5 uur durende wandeling verliet de gids ons en gingen we in groep met een andere begeleider (nadat hij ons eerst nog 10 minuten liet wachten) naar de startplaats van de gondeltocht. Daar moesten we opnieuw lang wachten, de begeleider van het touristenbureau had blijkbaar met zijn groep geen invloed/vaste afspraak voor de start van de gondeltocht. Ellebogenwerk was nodig om vooraan te geraken want iedereen had door dat het daar niet vlot zou lopen. Na een tocht van 25 minuten in de gondel (gondelier(s) zijn/waren niet vriendelijk) moesten de laatsten van onze groep nog instappen. Poen scheppen, basta cosi.

Het reserveren en kopen van de tickets gaat makkelijk via de site. Het wordt ook duidelijk aangegeven waar je moet zijn (de meeting point). Je zit met maar 5 personen in de gondel en er wordt goed op je gelet. De uitleg van te voren voordat je de gondel in gaat is ook in duidelijk Engels uitgelegd. Een prima activiteit.

Deze trip in de gondola was onvergetelijk. We vaarden met 6 boten achter mekaar. De host zat in de middelste. We kregen oortjes zodat we de uitleg konden horen. Tof om meer te horen over de gondeliers en de kanalen

Lovely tour do it the first day and ask for Camilla she is the best!

Perfecte tour voor als je aankomt of vertrekt als kan vraag je best naar de gids met de naam Camilla. Zei is van Venice zelf en geeft goede tips voor hoe en waar je het beste kan eten en hoe je overal geraakt!

Het was goed. Alleen wel jammer dat er geen entertainment erbij was

Er stond dat we entertainment en hapjes zouden krijgen.. Maar uiteindelijk kregen wij alleen wijn . Maar voor derest was het wel goed .