Kies data

Teatro La Fenice

Bewonder de weelde en grootsheid van een theater dat bekend staat om zijn wereldberoemde operapremières.

Teatro La Fenice: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Venetië: gondelvaart op Grand Canal met app-commentaar

1. Venetië: gondelvaart op Grand Canal met app-commentaar

Voel de essentie van Venetië terwijl je verborgen en pittoreske waterwegen in de buurt van de Canal Grande verkent met een gondelvaart. Luister naar commentaar in de app om meer over de stad te leren terwijl je de bezienswaardigheden bewondert. Begin je activiteit door de gastheer/-vrouw te ontmoeten, die enkele bezienswaardigheden over de geschiedenis van gondels en gondeliers zal uitleggen. Krijg gratis toegang tot een app met commentaar op je reisroute in de gondel. Terwijl je geniet van de schoonheid van de Canal Grande, kun je de prachtige paleizen bewonderen, zoals de Peggy Guggenheim Collection, het Palazzo Gritti, de Santa Maria della Salute en de Punta della Dogana. Ontdek het wereldberoemde theater La Fenice en het Mozarthuis langs de romantische en verborgen waterwegen. Aan het einde van je rit kun je genieten van een adembenemend uitzicht op de lagune van San Marco met het eiland San Giorgio.

Venetië: Canal Grande per gondel met toelichting

2. Venetië: Canal Grande per gondel met toelichting

Verken de kanalen van de stad Venetië aan boord van een gondel. Je gondelier brengt je langs afgelegen kanalen, onder kleine bruggen en langs het Canal Grande. Luister naar de gids die je alles uitlegt over de paleizen, kerken en bezienswaardigheden om je heen. Hoor verhalen die alleen de Venetianen kennen, en leer over  de fascinerende geschiedenis van de gondel en gondoliers. Bewonder tijdens je vaart het huis van Desdemona en het huis van Mozart. Je komt ook langs het prachtige theater La Fenice en het “De le Ostreghe”-kanaal. Ga verder op de belangrijkste gracht in Venetië, het Canal Grande. Vaar naar naar de Salute-kerk, de Peggy Guggenheim Collection en enkele van de prachtige Venetiaanse paleizen die langs het kanaal lopen, zoals Ca'Dolfin, Ca'Loredan, Grimani Palace en vele anderen. Je ziet ook Punta de la Dogana en het San Marcobassin voordat je teruggaat naar het startpunt voor Campo San Moisè. Aan het einde van de tocht krijg je een QR-code om een digitale kaart te downloaden met 2D-beelden van Venetië van de middeleeuwen tot de 18e eeuw.

La Fenice: toegangsticket met audiogids

3. La Fenice: toegangsticket met audiogids

Je bezoek aan Venetië wordt onvergetelijk met een bezoek aan operahuis La Fenice. Geen tijd om een voorstelling te bezoeken? Geen zorgen: met dit skip the line-ticket geniet je nog steeds van het sensationele gebouw in avant garde-stijl. Kies voor je audiogids uit 7 talen en verken de geheimen van het theater. Leer over de geschiedenis van het gebouw, van het prille begin tot de huidige tijd. La Fenice is de plek waar de belangrijkste internationale opera's in première gaan, en hier worden meer dan honderd voorstellingen per jaar opgevoerd.

Venetië: privégondel over Canal Grande

4. Venetië: privégondel over Canal Grande

Stap aan boord van een authentieke gondel en maak een romantische reis langs het Canal Grande in Venetië. Bekijk de historische bezienswaardigheden langs de kustlijn terwijl je over het kanaal glijdt. Vertrek vanaf het vertrekpunt en bewonder prachtige paleizen, zoals de Peggy Guggenheim-collectie en de basiliek Santa Maria della Salute. Verken de geheime waterwegen van Venetië en snuif de sfeer van de stad op met je vrienden of je geliefde. Reis per gondel in de buurt van het San Marcoplein, het operagebouw van Fenice, Punta della Dogana en vele andere charmante paleizen. Ga onder een kleine brug door terwijl je de verborgen plekjes ontdekt die alleen per gondel bereikbaar zijn. Geniet van commentaar op je mobiele app terwijl je de verhalen en geheimen van de stad ontdekt.

Venetië: gedeelde gondelvaart over Canal Grande

5. Venetië: gedeelde gondelvaart over Canal Grande

Je deelt een boottocht met de gondel met tot 5 andere personen en vaart door het water met een ervaren gondelier. Deze zal je gedurende 30 minuten rondleiden door de prachtige mysterieuze kanalen van Venetië. Je zult tijdens deze rondvaart ervaren dat de kanalen van Venetië verschillende charmes en aantrekkingskrachten hebben. Je drijft over het iconische Grand Canal, over kleine waterwegen en passeert het beroemde theater La Fenice.

Venetië: gedeelde gondelrit door de lagunestad

6. Venetië: gedeelde gondelrit door de lagunestad

Ontdek Venetië vanaf het water en bewonder de stad van bruggen en kanalen. Leun achterover, ontspan in uw fluwelen stoel en kijk hoe de prachtige Byzantijnse gebouwen voorbij trekken. Zweef onder de talloze bruggen door en hoor de zachte geluiden van het water tegen de afbrokkelende muren van de palazzi. Vaar over het beroemde Canal Grande en bekijk het gebied rond de Chiesa di Santa Maria della Salute. Bewonder deze prachtige barokke kerk uit de 17e eeuw en bekijk de kronkelende grachten.

Venetië: gedeelde gondelvaart met serenade

7. Venetië: gedeelde gondelvaart met serenade

Geniet van een aangename en ontspannende gondelvaart tijdens deze tocht van 30 minuten door Venetië. Luister naar de muziek van een muzikant aan boord, die je tijdens je tocht door de binnenkanalen van de omgeving van San Marco een serenade brengt. Bewonder een aantal van de prachtige paleizen met uitzicht op het Canal Grande, die alleen vanaf het water zichtbaar zijn. Vaar via wat kleinere kanaaltjes en grachten langs het plein van Santa Maria del Giglio en het theater La Fenice en bekijk de prachtige gebouwen in deze omgeving. De vaart duurt 30 minuten en vertrekt en eindigt bij dezelfde gondelhalte. Dit is een gedeelde gondelvaart, met een maximum van 6 passagiers per gondel. De tocht vindt met minimaal 1 gondel plaats. Tijdens het hoogseizoen kunnen er 8 tot 10 gereserveerde gondels worden gebruikt.

Venetië: zelfgeleide hoogtepunten speurtocht en wandeltocht

8. Venetië: zelfgeleide hoogtepunten speurtocht en wandeltocht

Leer Venetië in je eigen tempo kennen tijdens deze interactieve speurtochtwandeling die op je telefoon wordt gespeeld. Ontcijfer raadsels, communiceer met de belangrijkste attracties van de stad en ontgrendel interessante feiten. Nadat je de speurtocht op je mobiele apparaat hebt gedownload (via een link en inloggegevens die je hebt ontvangen bij het boeken), gebruik je de mobiele app en geïntegreerde kaarten om 10 van de belangrijkste attracties van Venetië te voet te bereiken. Begin je tour bij de imposante Santa Maria Gloriosa dei Frari. Bezoek Campo San Polo, het op een na grootste plein van Venetië. Fotografeer de Rialtobrug, de oudste brug over het Canal Grande en bewonder de Chiesa di San Salvatore met een geschiedenis die teruggaat tot de 7e eeuw. Ga naast het bruisende Piazza San Marco, het grootste en beroemdste plein van Venetië. Bewonder de San Marco-basiliek met zijn sierlijke mozaïeken. Bewonder het Pallazo Ducale Palace, het symbool van Venetië. Bezoek de wonderbaarlijke San Zaccaria-kerk en de Chiesa di San Giorgio dei Greci met zijn karakteristieke scheve toren, sierlijke interieur en muren met vergulde portretten. Leer bij elke stop meer over de attractie en los een locatiegebaseerd raadsel op dat alleen kan worden opgelost als je de specifieke locatie bereikt. Gebruik logica, verbeeldingskracht, observatie en teamgeest om de juiste code te ontgrendelen en de volgende bestemming van de tour te onthullen. Start de activiteit wanneer je maar wilt en geniet van de flexibiliteit om je game op elk moment te pauzeren om een pauze te nemen, de perfecte foto's te maken, te stoppen voor de lunch of een museum te bezoeken. Kies ervoor om de tour later voort te zetten of de rest voor een andere dag te bewaren.

Venetië: 30 minuten gondelvaart Canal Grande met serenade

9. Venetië: 30 minuten gondelvaart Canal Grande met serenade

Een bezoek aan Venetië is niet compleet zonder een gondelvaart door de beroemde Grand Canal, laat staan een gondelvaart met een live serenade! Geniet van een ontspannende avond op de verborgen kanalen die zo smal zijn dat je de palazzo's bijna kunt aanraken. Verken de schoonheid van deze stad en adem de Italiaanse cultuur in die zo uniek is voor Venetië. Deze tour is vooral bijzonder vanwege de muzikale toevoeging: er zullen lokale muzikanten op de gondel serenades zingen onder begeleiding van de traditionele romantische muziek van Italië. Er is geen betere manier om de middag door te brengen in Venetië en om van de Italiaanse sfeer te genieten met vrienden of familie!

Venetië: privétocht in gondel

10. Venetië: privétocht in gondel

Maak deel uit van de eeuwenoude Venetiaanse traditie en beleef de stad net zoals de plaatselijke inwoners dat al meer dan duizend jaar doen, met deze privé gondelrit voor tot 6 personen. Op de 25- tot 30-minuten durende reis zul je weggevoerd worden van de hoofdwaterwegen en toeristische attracties. Jouw gondelier zal zijn ervaring en precisie gebruiken om je door de smallere en kalmere grachten van Venetië te leiden. Terwijl je ontspant en de omgeving bewondert raak je ongetwijfeld betrokken in de vriendelijke gesprekken tussen de gondeliers in hun opmerkelijke Venetiaanse dialect, dat net zo'n groot onderdeel is van de cultuur van Venetië als de gondel zelf. Reserveer de rit van tevoren om te voorkomen dat je met de gondelier moet onderhandelen of dat je je druk moet maken over details.

  • Toegangstickets
  • Rondleidingen
  • Combi-aanbiedingen
  • Wateractiviteiten
  • Andere belevingen
30 activiteiten gevonden
Ordenen op:
1 - 16 / 30

Sitemap Teatro La Fenice

Wil je alle activiteiten in Teatro La Fenice ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Teatro La Fenice

Gemiddelde beoordeling

4.1 / 5

gebaseerd op 12.815 beoordelingen

Het maakt deel uit van de reisroute om Venetië te bezoeken. Het bezoek is erg interessant. Met de audiogids maak je echt kennis met de geschiedenis van het theater. Sommige onderwerpen in sommige delen zijn overdreven. Het tijdstip van het bezoek was niet erg duidelijk toen ik de reservering maakte, in ieder geval was er geen probleem of moeilijkheid om binnen te komen. Ik realiseerde me op het moment van boeken ook niet dat ik kon downloaden en luisteren op mijn tmv, maar al in het theater koos ik voor deze mogelijkheid. Het is de activiteit waard, zelfs met kinderen. Investeren en na het bezoek een concert bijwonen is erg rijk.

Personeel is erg vriendelijk en de vergaderlocatie was makkelijk te vinden. Een mooi overzicht wordt gegeven vóór de gondelrit en terwijl u op het Canal Grande bent. De rit zelf was heerlijk en ontspannend en onze gondelier zong zelfs een liedje en wees op een paar bezienswaardigheden :) Ga daarna naar Emilio Ceccato naast de Rialtobrug om het shirt op te halen dat alle gondeliers dragen van de aardigste dame die daar werkt .

De rit was echt goed ... punctueel, leuk, de gondelier zong heel goed. AANBEVOLEN!!

Indrukwekkend om dit mooie theater te zien, goede audio tour

Zeker waard om het te doen, leuke en unieke ervaring