Teguise

Teguise: de beste attracties

Sitemap Teguise

Wil je alle activiteiten in Teguise ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Teguise

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 3.905 beoordelingen

Een hele leuke dag gehad. Veel mooie bezienswaardigheden gezien.Geen moment verveeld. De lunch was goed. Een goede buschauffeur en respect voor de reisleidster was een echte entertainer en wist ons veel van het eiland te vertellen

Helaas stond er veel wind, waardoor we niet aan het strand konden aanleggen. Maar het was een super geslaagde ervaring, heel goed georganiseerd, volop eten en drinken, erg aardige reisleiding en bemanning! Een absolute aanrader!

Grotendeels klopt de beschrijving van de tour, alleen het beklimmen van een vulkaan krater en een wandeling in mancha blanca zat er in deze tour niet in, jammer omdat ons de beklimmen van een vulkaan krater heel erg leuk leek

Heel goede gids. Alles duidelijk. Fantastische chauffeur, die de kronkelende weggetjes heel knap neemt in het "park". Je ziet dingen die je nog nooit gezien hebt en je kunt dit niet met de auto doen.

leuke excursie. zeker de.moeite waard. wel jammer dat de gids bij een Engelse tour ook alles.in het Spaans vertelde. hierdoor was de gids se gehele reis aan het vertellen. de gids was verder super.