Teguise
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

De beste attracties in Teguise

Teguise: bekijk alle tours en activiteiten

Wat anderen zeggen over Teguise

Interessante en goed georganiseerde dagtocht

Zeer interessante en goed georganiseerde dagtocht. Ideaal als je maar een dag op Lanzarote bent. We werden door de enthousiaste reisleidster Vanessa opgewacht bij ons cruiseschip (AidaPrima). Omdat het een tour was die niet door Aida georganiseerd werd moesten we een klein eindje lopen naar de bus maar dat was geen enkel probleem. We zijn eerst naar het noorden gegaan, daarna naar het westen. Vooral de tocht, inclusief de geothermisch experimenten in het national park Timanfaya, vond ik erg indrukwekkend. Wijnproeverij vond ik wat tegen vallen: we mochten slechts 1 wijn proeven en ook was er op deze tijd van het jaar (begin maart) niet heel veel te zien behalve dan natuurlijk een mooie omgeving. Ik had de tour in het engels geboekt, maar die werd alleen in het duits en spaans gegeven. Geen ramp maar toch een beetje jammer want daardoor heb ik toch wel wat informatie gemist. Al met al zeker kan ik deze reis zeker aanbevelen. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Lanzarote: dagtrip voor cruisepassagiers Beoordeeld door Monique, 08-03-2018

Goed geregeld, met vrije tijd en een fijne gids.

Voordat we werden opgehaald kwam er een taxichauffeur om ons te vertellen in welke bus we een paar minuten later konden stappen. De reis was prima, er zat airco in de bus en de buschauffeur reed goed, langzaam in de scherpe bochten en over hobbels. Leuke extras bij de tour, het nationaal park met een paar demonstraties, een tour door het vulkaangebergte (die wel een beetje langdradig was) een kleine wijnproeverij, stops bij mooie plekken en als eindpunt een grot en de zee. Bij de stops hadden we steeds 20 minuten de tijd om ‘vrij’ rond te lopen.

Vulkanen en grotten: dagtour over Lanzarote Beoordeeld door Elianne, 01-08-2018

Super geregeld, aanrader! Zeer bijzonder.

Bus keurig op tijd, wel nog langs flink wat opstapplaatsen dus echte excursie begon na anderhalf uur. Gids was zeer enthousiast en kundig en vertelde op hoge snelheid veel info in het Engels en Duits. Het kamelenrijden hoefde voor ons niet zo (behoorlijk commercieel) maar het bezoek aan het nationale park was onvergetelijk en zeer indrukwekkend! Echt een aanrader. De afsluitende wijnproeverij viel tegen. Was een commercieel bezoekje zonder een uitleg. Daar had meer ingezeten. Prijs-kwaliteit was helemaal prima.

Vuurbergen in zuidelijk Lanzarote: halve dagtour Beoordeeld door Anoniem, 16-03-2017

Leuke dag met een uitgebreid en afwisselend programma

We hebben een leuke en volle dag gehad met verschillende afwisselende activiteiten en punten om te stoppen. De informatie over de lunch hadden we graag van tevoren gehad. De gids was erg vriendelijk. We hebben genoten van de landschappen van Lanzarote en ook de grot was heel bijzonder om te zien. We zaten veel in de bus, maar omdat het niet zo heel mooi weer was, was dat voor ons prima. Als het een erg warme dag is, is de tour misschien wat minder aan te raden.

Vulkanen en grotten: dagtour over Lanzarote Beoordeeld door Marit, 06-03-2018

leuke ervaring en vriendelijke instructrices (Katia)

Op reis in Lanzarote een initiatie snorkelen geboekt. Drie uur zou dit duren, met inbegrip van drankjes. Totaal heeft dit echter maar 2 u geduurd en van drankjes niks gezien. 30 €/persoon. Los daarvan een leuke ervaring met een lieve instructrice die zich bekommerde om ons 6-jarig dochtertje met zwemband. Nu wachten op de onderwater foto's die ze ons zou doormailen.

Lanzarote: snorkeltocht Beoordeeld door Vicky, 24-07-2018