Datums kiezen

Ontdek het beste van
Teguise

Onze aanbevelingen voor Teguise

Lanzarote: Begeleide off-road vulkaan Buggy tour met pick-up

1. Lanzarote: Begeleide off-road vulkaan Buggy tour met pick-up

Laat je adrenaline pompen tijdens een buggytour met gids door het wilde noorden van Lanzarote. Ga off-road en weg van de drukke resorts terwijl je door de oude steengroeven van Guatiza naar het hoogste deel van het eiland bij Peñas del Chache rijdt. Begin met het ophalen bij je hotel en reis naar Costa Teguise, waar je je in je buggy installeert, met een windjack en stofbeschermende bril. Zodra je klaar bent, begin je aan de avontuurlijke rit over een schilderachtig pad dat door de oude steengroeven van Guatiza loopt. Rijd verder naar de Mala Dam en geniet van het uitzicht op het ruig mooie kale landschap dat bezaaid is met cactussen. Uiteindelijk bereik je het hoogste punt van het eiland, Peñas del Chache. Neem een pauze en geniet van het prachtige uitzicht op de landschappen en vulkaanlandschappen. Begin de afdaling door Teseguite op weg naar de steengroeve El Mojón, voordat je terugkeert naar Costa Teguise, waar de bus op je wacht om je terug te brengen naar je accommodatie.

Lanzarote: Dagtrip naar Cueva Verdes & Timanfaya

2. Lanzarote: Dagtrip naar Cueva Verdes & Timanfaya

Neem deel aan een tour met een spannende mix van natuur en avontuur op het idyllische Canarische eiland. Geniet van 3 verschillende attracties terwijl je Lanzarote beter leert kennen. Montañas del Fuego/Timanfaya Nationaal Park Bezoek de Vuurbergen in het Nationaal Park Timanfaya, onderdeel van een uitgestrekt gebied dat is getroffen door de vulkaanuitbarstingen tussen 1730 en 1736. Ervaar experimenten met de bestaande geothermische energie en geniet van een rondleiding door het Nationaal Park. Leer meer over de geschiedenis van dit natuurwonder. Luister naar de authentieke verslagen van een priester uit Yaiza, die de vulkaanuitbarstingen in de 18e eeuw heeft gedocumenteerd en een indruk geeft van hoe het leven van de mensen werd bepaald door deze natuurkracht. Cueva de los Verdes Bezoek de grot "Cueva de los Verdes". Bekijk de lavabuis, gevormd door de vulkaan La Corona, en een van de langste ter wereld. Leer meer over de golvende tunnels en holtes op verschillende niveaus, die samen een hoogte van 40 meter bereiken en ver de zee in gaan. Jameos del Agua Bekijk de twee grotten die deel uitmaken van een van de langste lavabuizen op aarde. Zie hoe de kunstenaar Cesar Manrique dit deel van de tunnel creatief en smaakvol ontwierp om een harmonie tussen kunst en natuur te creëren. Pauzeer om wat tijd door te brengen in het restaurant, bekijk de concertzaal en bekijk een klein meer met een directe verbinding met de zee. In het meer leven ook kleine witte blinde krabben, die je met het blote oog kunt zien en die gewoonlijk alleen voorkomen in wateren meer dan 2000 meter onder de zee.

La Graciosa: Eilandcruise met lunch en wateractiviteiten

3. La Graciosa: Eilandcruise met lunch en wateractiviteiten

Vaar langs de kust van La Graciosa op een begeleide catamaranzeilexcursie met stops om te zwemmen en te ontspannen. Geniet van een lokale lunch en geniet van het uitzicht vanaf de boot. Begin uw dag met het ophalen van de belangrijkste toeristische resorts in Lanzarote en ga naar het noordelijke dorp Órzola. Stap aan boord van een expresveerboot naar het eiland La Graciosa in de haven van Caleta del Sebo. Verken Caleta de Sebo tijdens wat vrije tijd voordat je geniet van een welkome mojito op de catamaran. Na een tijdje varen met gratis WiFi voor uw connectiviteitsbehoeften, laat u het anker vallen bij French Beach. Geniet van een verfrissende duik en probeer enkele van de wateractiviteiten, zoals snorkelen en kajakken. Ga zitten voor een traditionele Spaanse lunch met paella en vers fruit aan boord. Maak gebruik van het onbeperkte tapbier, sangria, frisdranken en water van de bar. Leer meer over het gebied van uw lokale gids. Keer terug met een korte stop in La Graciosa.

Lanzarote: Tour naar de vulkanische kraters van het Timanfaya National Park

4. Lanzarote: Tour naar de vulkanische kraters van het Timanfaya National Park

Breng een magische dag door aan de zuidkant van Lanzarote tijdens een rondleiding naar het Timanfaya National Park. Ervaar de wereld vanaf een kameel tijdens een kameelrit. Leer meer over geothermische energie in de Fire Mountains. Na het ophalen reist u met de bus naar het Timanfaya National Park. Zodra je aankomt, begin je met een spannende korte rit op een kameel voor een nieuw perspectief op de omgeving. Bewonder de Montañas del Fuego (Vuurbergen) en probeer experimenten met geothermische energie terwijl je leert hoe geothermische energie werkt. Vervolg uw rondleiding door het nationale park terwijl u meer te weten komt over de geschiedenis en ontwikkeling van dit natuurwonder. Krijg een dieper inzicht in hoe de levens van mensen werden bepaald door deze kracht van de natuur door middel van verslagen van de vulkaanuitbarstingen die in de 18e eeuw werden gedocumenteerd door een priester uit Yaiza.

Lanzarote: Vulkanen & Grotten begeleide dagtrip met transfers

5. Lanzarote: Vulkanen & Grotten begeleide dagtrip met transfers

Geniet van een fantastisch dagje uit tijdens deze tour op Lanzarote. Bekijk het pittoreske dorpje Yaiza aan de rand van de vulkaan, waar je de vulkaankrater van het Timanfaya gebergte kunt bewonderen (Nationaal Park Timanfaya). Bekijk Lago Verde, een groen meer midden op het zwarte zandstrand van El Golfo. Bewonder de baai gemaakt van tufsteen en lava, met ongewone kleuren en bizarre vormen. Vervolgens reis je met de bus naar het Timanfaya Nationaal Park. Hier krijg je de kans om een korte rit op een dromedaris te maken en de wereld bovenop deze fascinerende dieren te ervaren. Bewonder de Montañas del Fuego (Vuurbergen), probeer verbazingwekkende experimenten uit met de geothermische energie in Islet of Hilario en geniet van de adembenemende tocht door het nationale park. Leer meer over de ontwikkelingsgeschiedenis van dit natuurwonder. Maak tijdens een pauze in Mancha Blanca van de gelegenheid gebruik om de beroemde kerk van Nuestra Senora de los Dolores te bezoeken. Bewonder de prachtige Canarische architectuur en bekijk het Madonnabeeld dat volgens de legende de lavastroom van een vulkaanuitbarsting tegenhield. Langs het Monumento al Campesino gaat de tocht naar de groene noordkant van het eiland met de Vallei van de 1000 Palmen. Ervaar een landschap dat totaal anders is dan wat je tot nu toe op het eiland hebt gezien. Geniet van de betoverende sfeer onderweg naar een van de hoogste uitkijkpunten van het eiland. Bewonder het fantastische uitzicht op de Valley of 1000 Palms, Monte Corona en de noordoostelijke kustlijn met zijn pittoreske dorpjes. Bezoek Jameos del Agua, een van de mooiste plekken op Lanzarote. Bezoek een cafetaria versierd met prachtige hangende manden, een concertzaal, een zwembad en een meertje dat in verbinding staat met de zee.

Arrecife: Timanfaya Park en Groene Lagune Excursie aan wal

6. Arrecife: Timanfaya Park en Groene Lagune Excursie aan wal

Terwijl je cruiseschip aanmeert op Lanzarote, kun je genieten van een tocht naar het zuiden van het eiland en prachtige wijngaarden, het Timanfaya Nationaal Park en het vulkanische landschap ontdekken. Rijd direct vanuit de haven naar de wijnstreek La Geria en bekijk de spectaculaire teelt van wijngaarden die op vulkanische as zijn geplant. Proef de lokale wijnen en ga dan naar het Timanfaya National Park. Bewonder de enorme lavavelden, gevormd tijdens zes jaar vulkanische activiteit. Laat je daarna inspireren door het wonder van geothermische energie. Maak een kameeltocht, ervaar de rit langs de vulkanische kust en bezoek de Groene Lagune.

Lanzarote: Hoogtepunten van het eiland in een dag

7. Lanzarote: Hoogtepunten van het eiland in een dag

We verkennen de twee ongelooflijke grotten in het noorden van het eiland: Cueva de los Verdes en Jameos de del Agua. Geniet van het spectaculaire uitzicht op het eiland La Graciosa vanaf de kliffen. Bezoek de Vallei van de 1000 Palmbomen in Haría waar we over het algemeen tijd vrijmaken voor een lunch op eigen gelegenheid. Proef La Geria wijn van een lokale producent voor een lunchpauze. We bezoeken het Vuurgebergte in het Nationaal Park Timanfaya. We klimmen naar het Islote de Hilario en bekijken de geisers voordat we verder gaan langs de Ruta de los Volcanes. Stop bij de Echadero de Camellos in het Timanfaya Nationaal Park. Ontdek ten slotte het beste dat de lavakust te bieden heeft. De lava stroomde in de 18e en 19e eeuw uit Timanfaya en heeft een uniek landschap gecreëerd.

Lanzarote: dagtrip voor cruisepassagiers

8. Lanzarote: dagtrip voor cruisepassagiers

Stap van je cruiseschip af en ga mee op een tour naar het noorden van Lanzarote. Bekijk de unieke vulkanische tunnel en grotten van Jameos del Agua, geniet van een wijnproeverij in La Geria, kom meer te weten over de thermische bijzonderheden van Islote de Hilario en nog veel meer. Je begint in de Vallei van Duizend Palmen en bewondert de 5.000 jaar oude vulkaan Corona. Je bereikt dan het Famara-bergmassief op een hoogte van 500 meter en kijkt uit over de eilanden van de Chinijo-archipel. Ontdek de ondergrondse oases van Jameos del Agua en bewonder de natuurlijke lagune. Ga verder naar het zuiden en zie het Monumento al Campesino. Hier kom je meer te weten over het zogenoemde vruchtbaarheidsmonument. Daarna geniet je van een wijnproeverij in La Geria en kom je meer te weten over hoe de wijnbouw zich heeft ontwikkeld op de vulkanische bodem. Dan ga je verder naar het mooie Timanfaya National Park en bewonder je de fascinerende Montañas del Fuego (de Vuurbergen). Je luistert naar uitleg over hoe de energie onder het aardoppervlak in El Islote de Hilario borrelt en kunt verbazingwekkende experimenten met geothermische energie bekijken. Grijp als laatste je kans om een kamelenrit te maken door het park, voordat je op de terugweg de Green Lagoon en de kwelders kunt zien.

Timanfaya en El Golfo voor cruisepassagiers (ochtend)

9. Timanfaya en El Golfo voor cruisepassagiers (ochtend)

Als je wat vrije uren hebt op Lanzarote, dan is dit de perfecte ervaring voor jou. Vertrek vanuit de haven van Arrecife naar het zuidelijke deel van het eiland en passeer het dorp Uga. Reis door de vuurbergen, waar je verder gaat tussen vulkanen om het Nationaal Park Timanfaya te bezoeken. Hier bezichtig je geothermische manifestaties op het plateau van Hilario en volg je de zogenaamde vulkaanroute, vergezeld door je gids die je vermaakt met de verhalen van de uitbarstingen die zich in het verleden op Lanzarote hebben voorgedaan. Je bezoekt ook El Golfo, een klein dorpje aan de kust van het Nationaal Park waar je de groene lagune of Lago de los Clicos ziet. Aan het einde van deze fantastische ervaring stap je over naar het belangrijkste wijnbouwgebied van Lanzarote, La Geria, en zie je een uniek voorbeeld van een plek die zich heeft aangepast aan en goed gebruik heeft gemaakt van de kenmerken van het land. Daar proef je een heerlijke wijn uit de omgeving.

Lanzarote: Dagvullende tour per bustour met panoramisch uitzicht

10. Lanzarote: Dagvullende tour per bustour met panoramisch uitzicht

Verken de verschillende landschappen van Lanzarote tijdens een dagvullende bustour over het eiland en vergelijk het noorden met het zuiden. Laat je ophalen bij je hotel in Playa Blanca, Arrecife, Puerto de Carmen of Costa Teguise en reis naar het Timanfaya Nationaal Park om de maanlandschappen te zien die gevormd zijn door de laatste uitbarstingen van de 18e eeuw. Wees getuige van de geothermische activiteit die het eiland van warmte voorziet. Volg daarna de route van de vulkanen naar het zuiden en doorkruis het gebied dat grenst aan Timanfaya en het beschermde landschap van La Geria. Stop bij El Golfo, bekend om zijn spectaculair groene meer. Bezoek tot slot Jameos del Agua, een reeks lavagrotten met een ondergronds auditorium, restaurant en zoutmeer. Zie hoe natuur en mens samenkomen in deze ruimte die is gecreëerd door César Manrique. Bewonder de ondergrondse tuinen, blinde albinokrabben en het fascinerende museum van La Casa de Los Volcanes. Na het waarderen van de artistieke creatie in harmonie met de omgeving in de vulkanische grotten, is het tijd om terug te gaan naar Lanzarote.

Alle activiteiten

43 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Veelgestelde vragen over Teguise

Wat zijn de topattracties van Teguise?

De topattracties van Teguise zijn:

Andere activiteiten in Teguise

Wil je alle activiteiten in Teguise bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Teguise

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 7.673 beoordelingen

De tour was echt heel spannend en informatief. Onze gids Vanessa heeft echt veel interessante feiten gerapporteerd. Onze buschauffeur Sari was geweldig? Ze waren allebei super grappig, bekwaam en heel charmant. Sterk aanbevolen. 🥰

Megagids: Moest tussendoor voortdurend van Engels naar Duits en Spaans spreken! Ze deed het uitstekend en bracht hele leuke anekdotes naar voren!

Geweldige excursie in het bizarre vulkanische landschap. Ook complimenten voor de reisleiding. Alles werd uitgebreid en niet saai uitgelegd.

Een hele leuke rondreis met een hele goede Duitstalige gids. Ik kan deze rondreis zeker aanbevelen.

Super geweldige gids, prachtig landschap. Toporganisatie ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️